Се плашам да не ни падне Копенхаген во ЛШ,да не не усрами.
За Милан,Реал,Барселона,Рома да не правам муабет,отсега почнува страв да ме фаќа.
Иначе да пишам ја едно писмо до Дедо Мраз за Нова Година,па може ќе ми се исполни желбата.
Драг Дедо Мраз!
Изминатава година бев многу послушен.Ги слушав мама и тато,учев на училиште,не се тепав со другарчињата и го дркав по двапати на ден.
Мене ми кажаа дека Дедо Мраз им дава поклончиња и им исполнува желби само на послушните деца...е и јас сум еден од нив.
Јас не барам многу,скромно дете сум.Нејќам скапи коли,електрична гитара или пак нешто друго.
Едноставно сакам само Челзи да почнува да победува,барем еднаш до Нова Година.Исто така сакам да умрат или пак да се избркаат неколку фудбалери од истоимениот тим.
Претежно се црцни...не дека сум расист,ама едноставно не сакам да ги гледам како се влечат на терен.
Исто така сакам Анчелоти да ослабе...усвари не!Сакам да биде избркан или пак да ги среди гнасите,затоа што ова веќе е претеризам.
Исто така сакам и да обезбедиме 4-то место во ПЛ,да играме во ЛШ наредна година.
Кога сме кај Лига на Шампиони,сакам да ни се падне некоја послаба екипа,зошто ако се падне некој гигант,има да ни ебе матер.Упс,извини јас не пцујам,фин дечко сум.
Сакам и Абрамовиќ во наредната 2011 година да даде некоја пара за клубот,а не само да финансира курви и да купува јахти.
Е така..не барам јас многу Дедо,само да се исполни ова и сите ќе бидеме среќни и весели.
Давор Јосифоски!Улицата и бројот ги знаеш.Само молимте не влегувај преку оџак,прошлиот пат заглави,едвај жив те извадивме.
п.с.Не ми ставај портокали во чизмите,досадна ти е фората.