Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Некоја информација за Карло?Жив е ? :icon_bigg

F

fantomX

Гостин
Се плашам да не ни падне Копенхаген во ЛШ,да не не усрами.
За Милан,Реал,Барселона,Рома да не правам муабет,отсега почнува страв да ме фаќа.

Иначе да пишам ја едно писмо до Дедо Мраз за Нова Година,па може ќе ми се исполни желбата.

Драг Дедо Мраз!
Изминатава година бев многу послушен.Ги слушав мама и тато,учев на училиште,не се тепав со другарчињата и го дркав по двапати на ден.
Мене ми кажаа дека Дедо Мраз им дава поклончиња и им исполнува желби само на послушните деца...е и јас сум еден од нив.
Јас не барам многу,скромно дете сум.Нејќам скапи коли,електрична гитара или пак нешто друго.
Едноставно сакам само Челзи да почнува да победува,барем еднаш до Нова Година.Исто така сакам да умрат или пак да се избркаат неколку фудбалери од истоимениот тим.
Претежно се црцни...не дека сум расист,ама едноставно не сакам да ги гледам како се влечат на терен.
Исто така сакам Анчелоти да ослабе...усвари не!Сакам да биде избркан или пак да ги среди гнасите,затоа што ова веќе е претеризам.
Исто така сакам и да обезбедиме 4-то место во ПЛ,да играме во ЛШ наредна година.
Кога сме кај Лига на Шампиони,сакам да ни се падне некоја послаба екипа,зошто ако се падне некој гигант,има да ни ебе матер.Упс,извини јас не пцујам,фин дечко сум.
Сакам и Абрамовиќ во наредната 2011 година да даде некоја пара за клубот,а не само да финансира курви и да купува јахти.
Е така..не барам јас многу Дедо,само да се исполни ова и сите ќе бидеме среќни и весели.

Давор Јосифоски!Улицата и бројот ги знаеш.Само молимте не влегувај преку оџак,прошлиот пат заглави,едвај жив те извадивме.

п.с.Не ми ставај портокали во чизмите,досадна ти е фората.
Ко дојдов до болдираново прво шо помислив е дека му пишуваш на Карло Анчелоти. :vozbud:

Некоја информација за Карло?Жив е ? :icon_bigg
...и здрав. 90 до 100. Ни килограм помалку.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дедомразовците се подебели од Карло не заебавај...:smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Па не сте можни бе, Еј... Се изгазив од смеење со постот на Давор... „Не ми ставај портокали“... О леле... Да сте здрави и живи:pos2:

F

fantomX

Гостин
На тема The Month that was (за наштите натпревари во ноември)...
November the 34th...when will this depressing month end? :tv:

--- надополнето ---

Па не сте можни бе, Еј... Се изгазив од смеење со постот на Давор... „Не ми ставај портокали“... О леле... Да сте здрави и живи:pos2:
Ние или луѓето кои моментално срамно ги бранат боите на Челзи? Или и едните и другите? :icon_bigg

В

Вори

Гостин
Па дај ми зелено ондак,што кој пенис... :)

Штом дојде време да се ругаме меѓу себе,отидовме јабана.
А,јас па со цел памет им пишувам во фанклуб Јунајтед,да сме гледале заедно Челзи-Манчестер фановиве..сеа ќе барам да се избрише мислењето,зошто јас таму тешко дека ќе се појавам.Не сакам и таму да ме дупат кога Челзи ќе изгуби.

P

PewDiePie

Гостин
Ај бе гледајте на позитивната страна,барем не ви е Бенитез тренер :toe: :)

F

fantomX

Гостин
Ај бе гледајте на позитивната страна,барем не ви е Бенитез тренер :toe: :)
Па вообичаено секоја работа има и позитивна и негативна страна. Ако ова шо го кажа е позитивна, тогаш негативната би била: Во што тоа Карло Анчелоти е подобар од Рафаел Бенитез? :raz:

--- надополнето ---

abe do kaj stignavte na tabelata :)
aj ke dojde sega pep i ke ve uprave zaedno so begirstan :)
За Пеп не знам, уште е рано. Ама околу Бегириштајн прочепкав и од то шо видов заклучив дека е еден голем расипник кој немал никаква врска со функционирањето на академијата на Барселона, а то е то шо го бара Абрамович, и мислам дека Челзи нема да го ангажира.
А Пеп, сега засега го прифаќам заедно со Иниеста.

--- надополнето ---

Malaria has surpassed Drogba, and TBH it has taken over the bloody team. ?????? :raz:

В

Вори

Гостин
^

И Меси.

Пронајдете ја разликата!
*ако уопште ја има!

Усвари вистина бе,па и вие сите песимисти.Гледајте малце на позитивната страна.
Барем играчиве ќе добијат пакетчиња за Нова Година.Фергусон на пример што ќе им даде?Џвакачи гуми?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Даворе легендо ми ја разубави вечерва:pos2::pos2::pos2::pos2:
Инаку колку за информација само : Следново коло играте со Тотенхем, а посел тоа следи Манчестер така???

В

Вори

Гостин
Да..па Арсенал на гости и Болтон дома.Во меѓувреме играме и со Марсеј на гости во последното коло од ЛШ.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Давор:zver:..Иначе ние интерашите потполно се сочустувваме со вас во моментов само кај нас поголем е проблемот односно и теренерот и играчите не чинат а кај вас само играчите се проблем(барем според мене:toe:)!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Сите се исплашија кога ја почнавме сезонава. Да продолжевме така, до сега ќе бевме на 20 бода пред другите. Мораше малце да успориме и да им попуштиме, да може и Јунајтед и Арсенал малце да се порадуваат.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
chelseaaaa chelseaaa chelseaaa
добро сеа, евертон не е слаба екипа. ама и ние не сме јаки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom