G
Gray Foxx
Гостин
Да бе, баш ти као шо ке каеш. Арно Абрамович шо не чита тука, ке му отидеше клубот у конференција.Можда сеа нема да добие отказ, али у декември аривидерчи Карлито.
Да бе, баш ти као шо ке каеш. Арно Абрамович шо не чита тука, ке му отидеше клубот у конференција.Можда сеа нема да добие отказ, али у декември аривидерчи Карлито.
Баш така, човекот е многу паметен. Ќе чека Анчелоти сам да си замини, без да му исплаќа милиони отштета. Шо секако, нема да се случи.Да бе, баш ти као шо ке каеш. Арно Абрамович шо не чита тука, ке му отидеше клубот у конференција.
Баш така и испаѓа... ебате буретоhttp://www.goal.com/en-gb/match/52589/newcastle-united-vs-chelsea/player-ratings
Микел флуп на мечот...катастрофа!
Сега ќе излезе бурево и ќе рече дека сме имале повредени играчи и сме немале среќа.Плус судијата бил на страната на тие гнидите Њукасл...да даде Господ да отпаднат.
helsea boss Carlo Ancelotti says his side's performance "was good" despite the 1-1 draw away at Newcastle, but admits they need to start taking their chances.
Tаман ни се, иначе сте приметиле дека бурето секогаш исти изјави дава ?! :kesa:Chelsea vs Ipswich FA Cup 3rd round
Да не се многу јаки овие еј?!.... :icon_mrgr
Тежок распоред за било која екипа...Та и тие Болтон што им стана бе ц ц ц4 Sat 15:00 PREM H Everton
8 Wed 19:45 CPLG A Marseille
12 Sun 16:00 PREM A Tottenham Hotspur
19 Sun 16:00 PREM H Manchester United
27 Mon 20:00 PREM A Arsenal
29 Wed 19:45 PREM H Bolton Wanderers
2 Sun 13:30 PREM H Aston Villa
Со Фереира централен подобро да не изигравме ?Подобро ќе беше Калу да не дадеше гол,одколку да заврши нерешено.Барем да изгубевме и да знаевме на што сме.
Заради оној дебил Алекс и онаа крофнана Анчелоти цела утакмица отиде јабана.
Првиов направи аматерска грешка,што ни децана кај мене пред зграда коа играат фудбал не ја прават,а ова бурево чекаше да дојде 80 минута за да ја направи првата и единствена замена на утакмицата.
Дно,дно,дно и дно....бетер од Титаник сме.Преку кур веќе!
Добро е...таман сеChelsea vs Ipswich FA Cup 3rd round
Да не се многу јаки овие еј?!.... :icon_mrgr
овој пат вреди брат да му се плати два пати повеке сум го сакал али после ова сто го направи со челзи најомразената личност ми еБаш така, човекот е многу паметен. Ќе чека Анчелоти сам да си замини, без да му исплаќа милиони отштета. Шо секако, нема да се случи.