Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Второ, со 2 бода зад Манчестер. Заостанувавме 11 (или 14, не сум сигурен) бода зад тогаш првиот (Арсенал), а на крај бевме 9 пред нив. Ама имавме лидериште- Балак (пак го спомнувам).
Najgolema greska na Celzi e sto go dade Balak,golem borec za timot i roden lider,mozese da igra kako plejmejker i kako destruktivec.
Podobro da go zadrzevme nego a da ne go kupevme Ramires. :toe:

F

fantomX

Гостин
Leboeuf said: “Roman Abramovich knows nothing about football, knows nothing about how to prepare a team or a club, unlike Carlo Ancelotti. Saying things because he is the chairman, and not knowing the consequences of his acts – that’s a problem for Chelsea. It is bizarre that after a few losses, everything is in jeopardy for Chelsea. Yet they won the league and FA Cup Double last year. Ancelotti is doing a good job. But they lose two games so there is a drama. You need stability and calmness in a club. At every level of Chelsea, it is a war.”

Многу добро кажано.Ја посра со Мурињо,Хидинг сеа ке ја посере и со Карлито(ако не сега на крај од сезоната мислам дека ќе му даде клоците)

Колку што добро донсе за Челзи толку и лошо направи...
Абе се можи да е така, ама „само после неколку порази“!? Шо треба бре, да тераме така? Дали Лебеф има претстава шо значи 6 порази за Челзи во овај дел од сезоната, од кои 4 во Премиер Лигата?

Точно.

Карло е готов...
Исто точно.

Алекс жената да ти ја ебам,кретену еден,така ли се враќа топка назад до голман бе мајмун
Доста бе, Алекс е крив шо игра со фалшиво колено кое чека операција веќе две недели? Шо е тој крив шо некој во тој т.н. фудбалски борд е глупак?

Шо беља ве има снајдено вас момци? Јас мислев Ливерпул се враќа на добар пат после победата против вас, арно ама сега ми е јасно дека Блекбурн и Болтон биле позначајни натпревари за нас.

Не се провоцирајте, неам таква намера.
Не шефе,, провокација беше првиот дуел со Интер во Лигата на Шампионите. Веќе после вториот беше се јасно кога е во прашање играчкиот кадар на Челзи, така да не можи да има никаква провокација сега.

Еве чим побара ке те просветлам.
Пластични сте момци, пластични фанови. Клуб се бодри во секаква ситуација, играчите се бодрат секогаш. И колку и да неиграат неубаво треба да ти се мили на душата бидејки играат за твојот тим, тимот кој сакаш да гледа како победува- ама има разлика од сакањето да победува за тебе и сакањето тој тим да победува за нив. Кога ке ја сфатите разликата ке заличи фан клубов на нешо освен величење кога тепаат и пцуење и праење подоле од се кога губат.
Не ми е јасно како може за Карло гомна да јадете бреејјј...
Против клубот никогаш не сум рекол ништо, иако сегашниот се поочигледен почеток на барселонизација ќе ме стави на многу сериозен тест околу тоа.
Проблем имам со играчите, сериозен проблем. Играчите кои се четврт најплатен спортски колектив во светот зад некој бејзбол тим таму, Реал и Барселона. А во истовреме, се просечна европска екипа по квалитет.
Ти знајш шо значи ваков досегашен почеток на сезонава? Ова е беда за тоа шо сакаат сами да се мислат дека се. Беда.
Анчелоти, уште пред да дојди бев еден од ретките шо немаше ништо против да го замени Хидиник. И човекот направи нешто, некако, одвај. И токму затоа не велам лош збор на него сега (иако некои мислат дека свиња е лош збор додека е многу реално во исто време да јадат свинско месо) иако ова шо го прај е многу, многу поочајно од Сколари шо праеше. Ко малку да е шо е тимот лимитиран, па уште тој ми треба да е изгубен? Не , не. Ова е јабана веќе се, за наредна сезона не се осудувам да коментирам пошто кога е во прашање Челзи се можи да се смени во секунда, но ништо не изгледа добро.

--- надополнето ---

Ајде бе 2 ве имам играно,копуци :)
Да не сакаш сумата шо ти е добивка на ливчето ние да ти ја платиме сега?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
70 минута веќе помина....не знам што чека дебелиот...нека го клај Стариџ или МекЕкран...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
леееееееелееееееееееееееееееее аман бе просеку

F

fantomX

Гостин
Ме интересира, дали сме задоволни со 1-1? Мислам овде, на форумов, настанот кој за тимот на Челзи се вика натпревар само на хартија секако не го пратам.

A

Auditore

Гостин
Ме интересира, дали сме задоволни со 1-1? Мислам овде, на форумов, настанот кој за тимот на Челзи се вика натпревар само на хартија секако не го пратам.
Јас сум презадоволен, со прикажаната игра не заслужуваме победа, тоа и нема да се случи.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дали се овие последните секунди на Карло ?

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ги изедовме од 70-та наваму, ама со Калу напред, тоа е. Ебате ботот.

Ако она на Есиен беше за црвен, ова на Тиоте (Тиоти, или како и да е) е за 5 утакмици неиграње.

Честито реми!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom