Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
abe edno intimno prasajne dali ona sho go promashi kalou e covechki? jas ja izrokav single na celzi na 75 min na ubav koef i si sedam gledam gi ostava da napajga nashive i mestena utakmica ne ZNAEJA DA DAA GOL TIKVARII ALOO DA MU PADNI KURO NA ONAJ KALOU NIE MU GO DADOVME KUPO A TIE TREBASHE SITE 6 BODA AMA KO NE ZNAJME GOL DA DAJME TO E TO !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
abe edno intimno prasajne dali ona sho go promashi kalou e covechki? jas ja izrokav single na celzi na 75 min na ubav koef i si sedam gledam gi ostava da napajga nashive i mestena utakmica ne ZNAEJA DA DAA GOL TIKVARII ALOO DA MU PADNI KURO NA ONAJ KALOU NIE MU GO DADOVME KUPO A TIE TREBASHE SITE 6 BODA AMA KO NE ZNAJME GOL DA DAJME TO E TO !
И јас мислам дека е местена ! :pos2:

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
И јас мислам дека е местена ! :pos2:
sho se smejsh be tikvar
ne gledashe deka celo vreme se trgaja igracite od newcastle?
i tie znaeja deka treba celzi da pobedi more
arno ama posto imame dosta jaki napajgaci ne izleze taka.
ce recis anglija premier nema mestejne ama gledaj ubo utakmica i ce vidish

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Тачно, тачно. Овја за џабе ти се смее, не се разбира тој од фудбал многу, многу.
Чиста месетена утакмица, ја реков да не е до мене ама еве глеам и некој друг приметил. Ретко кој ова ќе го приметеше, само некој искусен страстен љубител на спортско обложување.
Алал нека ти е на очите у главата и мозокот шо го имаш.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.060
Поени од реакции
2.007
Тачно, тачно. Овја за џабе ти се смее, не се разбира тој од фудбал многу, многу.
Чиста месетена утакмица, ја реков да не е до мене ама еве глеам и некој друг приметил. Ретко кој ова ќе го приметеше, само некој искусен страстен љубител на спортско обложување.
Алал нека ти е на очите у главата и мозокот шо го имаш.
така е пријателе местена е и со бирмингем,сандарленд беа местени

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
znaci stvarno mn pametni ima ovde na forumov ili taka mi se cini
abe ne gledate more anelka koga ima pominato igrac aloo nikos
a ovie gi pominuvashe demek ko mali decaa
i ne znam kako se razbirate so kockajne imase premnogu uplata na celzi i bese redena celzi da pobedi ama ne znaeja da postignat gol i to e to

--- надополнето ---

така е местиме за да после манчистер земе титула :pos2:
mestime za da pobedime i pak ne mozime da pobedime za nigde sme !

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.060
Поени од реакции
2.007
znaci stvarno mn pametni ima ovde na forumov ili taka mi se cini
abe ne gledate more anelka koga ima pominato igrac aloo nikos
a ovie gi pominuvashe demek ko mali decaa
i ne znam kako se razbirate so kockajne imase premnogu uplata na celzi i bese redena celzi da pobedi ama ne znaeja da postignat gol i to e to

--- надополнето ---

mestime za da pobedime i pak ne mozime da pobedime za nigde sme !
јбг карло на почеток на сезона велеше дека не ни требаат засилувања верувал у млади плус тоа отпушти неколку клучни играчи со еден збор го растури челзи

A

Auditore

Гостин
4orbe нема врска утакмицава со местење, зарем толку сме мизерни за да местиме за нерешено, натпреваров е чисто ко солза, тоа што Анелка "поминувал" е само уште еден факт кој играта денес ја прави уште помизерна бидејќи Анелка поминува само дрва.
Калу тоа што промаши е само резултат на неговата импотентност.
Пак ќе ме нападнат дека само пцујам, вреѓам и дека сум "пластичен" фан:)pos:).

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
4orbe нема врска утакмицава со местење, зарем толку сме мизерни за да местиме за нерешено, натпреваров е чисто ко солза, тоа што Анелка "поминувал" е само уште еден факт кој играта денес ја прави уште помизерна бидејќи Анелка поминува само дрва.
ne mestevme za nereseno
mestevme za pobeda i anelka i negovoto drugarce KALOU NE USPEEJA EDNAS DA GO POGODA GOLOT
AKO MOZIS VIDI JA SNIMKATA CE VIDISH SHO PRAEJA IGRACITE OD NEWCASTLE
KOJ TIM ODI SO 6NAPAJGACI VO 85 MIN DEMEK GOL CE DAVAJA OSTAVAJA PROSTOR ZA NAS AMA NIE ............

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.060
Поени од реакции
2.007
не брат ти си сам реален навивач
а тие што викаат за пластичен фан едно прашање
па добро бе луѓе што треба да правиме да викаме браво анчелоти само така продолжи напред кон 15 место браво анелка дрогба малуда супер се влечете по терен за калу браво мајсторе продолзи да промашуваш празни голови за алекс и кол да продолзат прават асистенции
епа другари извинете ама не сте во право!!!

A

Auditore

Гостин
ne mestevme za nereseno
mestevme za pobeda i anelka i negovoto drugarce KALOU NE USPEEJA EDNAS DA GO POGODA GOLOT
AKO MOZIS VIDI JA SNIMKATA CE VIDISH SHO PRAEJA IGRACITE OD NEWCASTLE
KOJ TIM ODI SO 6NAPAJGACI VO 85 MIN DEMEK GOL CE DAVAJA OSTAVAJA PROSTOR ZA NAS AMA NIE ............
Тебе дефинитивно не ти е добро, да не имаш температура или гледано некоја друга утакмица ?!

Карло на почетокот изјави дека верува во млади само затоа што така му беше наредено од Роман, општо познатно е дека повеќе практикува игра со стари и истрошени играчи и една иста формација кај и да иде.
Поради тоа сме таму каде што сме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom