На крај влегоаГи гледав последниве 3 минути и доволно беше да ме изненадат МекЕкрен и Анхолт. Цело време играа супер или на крај им тргна ?
Точно, али се гледа дека имаме добри замени, Ван Анхолт, МекЕхран, Какута..Дабели, да ми го јадиш, речи го де, расипаново кисело млеко! Ешли Кол да е повреден сега, па да се крстиш ебате прасето ебате шо не му веруваш на најспремниот млад играч на Челзи (Ван Анхолт) да го пуштиш од почеток, место овај шо „на сабајле ко да имал 40 години, а не 29“. А секако, напаѓачки ориентираните „вундеркинди“ добија феноменални 10, односни 15 минути незаборавно искуство во дефанзивноста на Челзи. А против Астон Вила можеше пичлемето француско да го пуштиш од почеток? Не памтам од кога не сум бил олку, извинување за изразов, напизден од Анчелоти, па зато поарно е да прекинам. Да немавме толку повреди, ќе посакав Есиен и Кол да се повредат за в сабота, и да видам шо ќе праеше, дембел еден. Ај сепак, доста беше, ама шо се губи, се губи, лоша работа.
Кај ги виде тие добри замени? Во 10-те секунди во кои се појавија на екран, од кои 7 секунди ко влегуваа во игра?Точно, али се гледа дека имаме добри замени, Ван Анхолт, МекЕхран, Какута..
Инаку дали се исто така добри и оној Бертран, Борини, Мелис, Клифорд?
Шо да бидам напизден за Интер кога човекот мораше да чека перформанс од Малуда на лев бек, од Анелка и Лампард ко плејмејекери и Трнбул ко голман? За Тотенхем не знам, не ме интересира искрено.Највеќе напизден на дебелиов бев после поразите од Интер и поразот од Тотенхем на крај од сезона.Е,само тогаш го сметав за кривец,иначе Анчелоти е одличен,појше го засакав него Мурињо...
Тренер со толку големо искуство сигурно знае што прави,не се нервирај без причинаШо да бидам напизден за Интер кога човекот мораше да чека перформанс од Малуда на лев бек, од Анелка и Лампард ко плејмејекери и Трнбул ко голман? За Тотенхем не знам, не ме интересира искрено.
Веќе не е битно дали е одличен или каков е. Битно е шо тој има целосна поддршка од Челзи, и во момент кога има повреди на битни играчи, тој до 90та минута ми го игра Ешли Кол на вештачки терен во не толку битен натпревар, иако знај дека негојте оптеретени зглобој така уште појќе се оптеретуваат. А шо е трагиката уште поголема, Ван Анхолт, горе-долу, е спремен за ваков натпревар. Барем сигурно појќе спремен од Какута шо беше против Астон Вила. Компир италијански, ау.... :kesa: