Вакво ‘‘ѓубре“ не ни треба...на 18-19 години да ти се прави главен.
Овој играч би сакал да дојде во Челзи.На само 18 - 19 години,а е еден од најталентираните играчи.Но добро,темпераментен е дечкото,сака да се докажува,да игра,токму таков играч му треба на Челзи.Иначе да дојде,ако дојде,Карло ќе го смири не се секирајте вие.
Абе отпишете го Агуеро,јас уште од кога увидев дека не вртеше лево десно и кога еднаш изјавуваше дека сака да игра у челзи,еднаш изјавуваше не ни помислува да го напушти Атлетико Мадрид,сфатив дека не ја бидува работата.Остајте го лигушов,не е само тој,има и други фантастични играчи.Ако сака да игра во атлетико нека игра,и нека не види ни еден трофеј во кариерата,та преку тасета више со овој келеш...
Најверојатно е нашиот.Ама не се знае,зошто слушнав нешто и шкотите го барале така да..
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=f8441e94-d831-4da1-9f6c-0d19316d71b2&ln=3&typeBack=default
Никако!Истрошена муштикла е веќе,не ни требаат ѓубрињата од екипите.
Мада порано беше ѕверка несомнено.
Пасторе или Џагоев да ги земеме за плеј позицијата би било одлично решение.
Па и не знам дали е истрошена муштикла.Итрошена можда и не е,ама подистрошена е.Кака има 28 години,а со оглед на тоа каков цврст машки фудбал се игра во Англија и колку пати во текот на една сезона се повредува Кака,мислам дека и понуда доколку би доставиле би била и повеќе од глупава.Ма да никогаш не знаеш што ќе испадне на крај.
Aston Villa
Villa Park
18:30
Saturday 16 Oct 2010
Следен меч играме со Астон Вила.Екипава сакам да ја напуниме со голови затоа што минтата сезона загубивме 2-1,а мислам дека предмината сезона или пред 2 сезони загубивме на Вила Парк и со 2-0,затоа сакам да влеземе со сите сили во мечов и нималку да се опуштаме и да ги зграбчиме 3-те бода.Еве и некои факти за Челзи и за Астон Вила.
Aston Villa
* Aston Villa have conceded more fouls (118) than any other Premier League club. But they have picked up no red cards and just 14 yellow cards.
* John Carew has conceded a foul every 21 minutes he has played for Aston Villa this season. Even Kevin Davies doesn't foul that often.
* All three teams beaten by Aston Villa this season are currently in the bottom four.
Chelsea
* Didier Drogba has scored 13 goals in 13 games for Chelsea v Arsenal.
* Chelsea have won their last eight PL games against the other members of the old 'Big Four'.
* Florent Malouda has created 19 chances for his teammates this season but he has been credited with no assists.
И најверојатно целостната формација би била оваа...
- Чех -
Фереира * - Бане - Тери - Ешли
- - Есиен - - Џон Оби - - Лемпс - -
- - Калу - - Дрогба - - Малуда - -
* Карло мислам дека не би ризикувал да го става Босингва како стартер.Може како измена да влезе накај 70 мин или на полувреме.
Клупа: Анелка,Стариџ,Хиларио,Босингва,Рамирес,Жирков
Патем колку што знам Алекс ќе биде отсутен најмногу до 2 недели,а Јоси минимум 2 месеца,така?