а малиов сака со срце да игра за вашата екипа.
:pos2:
Фантом идеш контра,ама не планирам да објаснувам.Детево има изјавено дека сака да стане најдобар во Челзи.
А,и други беа заинтересирани за него како Јувентус,Барселона,Сити па тој изјави дека ако замине од Сантос ќе оди во Челзи.
И не мешајте Агуеро зошто тој е во брак со Атлетико засега,а за Лукаку ќе видиме кај ќе оди.
Иначе:
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/8047701/Chelsea-have-had-easy-start-to-the-season-says-Manchester-Uniteds-Sir-Alex-Ferguson.html
Како не му здосади вакви работи секој втор ден да кажува,ја стварно не знам.
Кој биле заинтересирани? Јувантус и Барселона? Досега курлето ќе беше во Барселона ако стварно беа заинтересирани. Но не се, пошто немаат потреба од такво нешто. Сити беше заинтересиран, имаа некои поволности за него со договорот со Робињо, и зато велам дека само да се пласираат во ЛШ е моментот, и да освојат два куп-трофеи.
За сер-лово иначе, не можи да му здосади пошто то е единствен начин да го оттргни вниманието од ЃУБЕТО кое го прави неговата екипа. Ама многу смрди ебаго, мислам тешко ќе му оди, уствари за кого како. Само ко ќе ми текни на поразот во Комјунити Шилд, се ужаснувам од помислата дека не сме којзнај колку поарни од нив.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1318577/Sergio-Aguero-Chelsea-Manchester-Uniteds-reach-Atletico-Madrid.html
Осеќам дека Фантом ако го прочита ова,ќе го отера у к*рац!
3 години го бркаме и никако да го земеме.Памтам кога имаше 19 го баравме,сега пак,но на крај ќе оди во некој бош тим или ќе остане во Мадрид.
Јас одамна го отерав......таму, ова е знак дека треба да го отераат и тие кои сериозно се попалија на то шо „сакал да игра со Дрогба и Лампард“.
Тоа е сосема друг муабет кога веќе и би дошол Агуеро сигурно би нашле сигурно некој заеднички компромис задолжените луѓе за преговори на Челзи или ти имаш веќе некоја друга информација
.. Немора се да се прими здраво за готово се што ќе се пласира од страна на медиумот.
Јас зборам со Стефан за сосема други работи никој од овие не е пред потпис или пред трансфер па да се знае колку би била плата итн ... Зборувам за квалитетите и способностите на тројцава играчи и кој би се уклопил најдобро во играта на Челзи ... Затоа што како што гледам он има некое ептен големо мислење за еден Лукаку а мизерно мислење за една фудбалска икона како што е Шевченко.
Нема да се најди „заеднички компромис“, бар дури шпанските даноци не се изедначат или не станат поголеми од англиските. А вероватно ни тогаш. Ко можи за еден посран Нејмар со никаква титула ни од бразилско окружно првенство некој да бара 30 милиони евра, тогаш не гледам зошто за Куров не би барале околу 55 до 60 милиони. Шо Челзи нема ни да размислува да ги плати.
Мое мислење е дека треба Лалкович, Борини да почнат да тренираат со прв тим(овој првиот да се врати од позајмица) и од нив да се направат играчи.
Тие веќе тренираат одамна со прв тим, особено Борини. Но искрено? „За свинска“ не ги бидува би рекол по прилепски, или појасно, за ништо не ги бидува.
Во наша корист е ова нека го замрази тимот
)))
ШЕфе, абе да те прашам нешто? Во „наша“ корист.... во чија корист? Челзи, Манчестер Сити или антиМанчестер Јунајтед?
Engleska U19 6 - 1 Albanija U19
16' Mceachran
Нашиот е нели ?
Тој е.
И за крај, за Дено еден поздрав да не го цитирам за се сега. Другарче сега не е време и ти да јадиш лајна ко серлото шо ги јади. Тој барем ги јади, кажав зошто, за да ја расчисти смрдеата шо неговио помочан тим ја прави со секоја наредна утакмица се појака и појака. Ти зошто?
Малку статистика, викаат значајна била во англсикиот фудбал, не знам зошто...
Man Yoo have played teams who are currently in 15th, 10th, 20th, 17th, 18th, 12th and 11th. That’s an average position of
14.7th.
Chelsea have played teams who are currently in 6th, 14th, 7th, 20th, 9th, 2nd and 4th. That’s an average position of
8.9th.
(преземено од англиски сајт, напишано во четвртокот)
Полесен старт за.....? Или можеби еден фан на глорихантерс тимот сега ќе ми кажи дека не е битна состојбата на табелата?! :tv:
П.С. :
One Michael Carrick + One Anderson = £40million. :icon_bigg
--- надополнето ---
Заборајв за Кака. Тој само можи да ми го јади.............ајваров шо го праев денеска. Помина возот. Освен ако не е на free transfer, па тогаш можи ќе се разгледа ко опција.