Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Честито нека ни е победата,да ни се множат,повеќе!:)

Значи искрено до 25 минута бевме дрва,ама од 25 минута се средивме па им закачивме гол за 0-1.
Второ полувреме беше друга песна.Одличен старт со двата гола на Анелка и после се знаеше дека ќе ги снајде истото како на ВБА.
Гнасни копачи се,играа грубо ама го јадеа немиен.
И ептен ме нервираа снобовите од навивачи на Виган,што ги свиркаа Лампард,Тери и Кол.Тешки кретени!
Игравме да речам добро,но во последно приметив дека играме колку што ни е потребно,така да...

И уште стојам на ставот дека ни треба уште еден плеј и напаѓач/дефанзивец за да бидеме комплетни.

п.с.Многу ми е мерак што Бенајун даде гол..во отсуство на трансфери,ќе ми стане еден од поомилените:)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660
Како почнаа, мислев дека тешко ќе се извадиме.
Ама изгледа Анчелоти ги средил малце на полувреме.
Подобар старт неможевме да замислиме, како што рече членот погоре.

Честито нека ни е победата.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
И јас сум доста задоволен од победава (башка шо само неа ја чекав 2-2) ама да не летаме многу во облаци.
Долга е нивата за орање.

Дрогба со хет-трик, но овојпат асистенции.
Калу дали имаше среќа незнам, ама очигледно се наоѓаше на право место во право време.
Анелка нешо се заебал, не верувам да сакаше 2 гола да постигне :)
Лампард физички ми стои многу слаб, кондиционо.
Микел асистенција, и тоа одлична :vozbud:
Кол доста борбен, мило ми е што остана.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Честита нека ни е победата,одлично играме засега :)!

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Еб*м ти и воз и работа - и се!!! Не стигнав да ја гледам освен последните 15 мин...... ц ц ц :uvo:

настрана мојот малер :nesum:

нека ни е честит празникот - за очи и душа

Презентираме одлична игра - барем од тоа што можев да видам последните минути. ВБА и Виган може не се мерило за тоа колку стварно сме подготвени за одбрана на титулата ама јас мислам дека покажуваме шампионски менталитет...... нели, со победи над малите тимови се зема титула дееее :icon_lol:

keep doing that gays....

Н

'Никола'

Гостин
Абе вие уште на старт ќе си ги потрошите головите.:)
Браво иначе за стартот на сезоната, секоја чест.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Честито нека ни е победата,да ни се множат,повеќе!:)

Значи искрено до 25 минута бевме дрва,ама од 25 минута се средивме па им закачивме гол за 0-1.
Второ полувреме беше друга песна.Одличен старт со двата гола на Анелка и после се знаеше дека ќе ги снајде истото како на ВБА.
Гнасни копачи се,играа грубо ама го јадеа немиен.
И ептен ме нервираа снобовите од навивачи на Виган,што ги свиркаа Лампард,Тери и Кол.Тешки кретени!
Игравме да речам добро,но во последно приметив дека играме колку што ни е потребно,така да...

И уште стојам на ставот дека ни треба уште еден плеј и напаѓач/дефанзивец за да бидеме комплетни.

п.с.Многу ми е мерак што Бенајун даде гол..во отсуство на трансфери,ќе ми стане еден од поомилените:)
Секаде ги свират овие што беа на СП, и минатиот понеделник кај нас ги свиреа и на Комјунити беа свирени. Честито победа иначе :)

F

fantomX

Гостин
Која е главната цел на Анчелоти за играта на Челзи? Интензитет цели 90 минути. А еве втор натпревар шо гледам, ни приближно 90 минути Челзи не го држи интензитетот на игра. Сепак, 2 х 6-0 + почеток на сезоната се доволни причини за сега засега да немам право на глас. Имам на глас уствари, ама не многу......гласен.

П.С. : Аирлија Јосе!
Секаде ги свират овие што беа на СП, и минатиот понеделник кај нас ги свиреа и на Комјунити беа свирени. Честито победа иначе :)
Руни го свиреа на Олд Трафорд? Играчот кој е рамо до рамо со Меси и Роналдо? :icon_bigg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Која е главната цел на Анчелоти за играта на Челзи? Интензитет цели 90 минути. А еве втор натпревар шо гледам, ни приближно 90 минути Челзи не го држи интензитетот на игра. Сепак, 2 х 6-0 + почеток на сезоната се доволни причини за сега засега да немам право на глас. Имам на глас уствари, ама не многу......гласен.

Руни го свиреа на Олд Трафорд? Играчот кој е рамо до рамо со Меси и Роналдо? :icon_bigg
Ако го гледаше натпреварот ќе знаеше дека пола го свиреа а пола му даваа поддршка облечени со негови дресови, поставив слики по натпреварот :) Кога не игра добро Руни е за критика, не велам не :smir:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Првите 20 минути тапа,имавме многу грешки во додавања, Бане не беше на потребното ниво ниту пак Есиен,ама после им ебавме мамата мило ми е што Ањелка ја користеше својата брзина само нека продолжи така,Микел искрено ме изненади за мене можеби и најдобар беше плус еден перфектен пас до Ањелка ,Алекс браво човекот е карпа значи ако неси побрз од него тешко проаѓање ,Тери исто стабилен, Чех сигурен, за Дрогба нема што да се збори човекот е звер сите сакаа хет трик од него али небидна тоа затоа имаше хет трик во асистенции како му ја на мести на глава таа на Калу секоја чест,единствена црна точка овој натпревар ми беше Малуда ,незнам за вас ама имам впечаток дека секогаш прави потег повеќе и ја засере работата, голот што го постигна беше одпадок така да и не направи тој многу за голот, се на се два натпревари со по 6:0 повеќе од одличен старт на сезоната!!!!

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Одлично ова е фудбал ама Челзи како што тргна како да игра Тенис до сега 2 сета, 2 по 6:0 :) :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.714
Поени од реакции
43.736
Најјаќи сте нема шо.. Ама ако, добро е ова да ви се дигне малце самодовербата на дел од фановите оти уште непочната сезона почнавте да се откажувате.. Е сеа имате супер старт, 2 пати по 6:0, но сепак мора да признаете дека ни екипите шо ги торпедиравте не се ништо посебно.. ВБА и Виган сигурно не се некое мерило, но факт е дека Челзи ќе се бори за титула и уште еднаш да не сум слушнал(прочитал) оти немате шанса за ПЛ..

И уште нешто, бидете среќни што не ви лупнаа гол до 30та минута, оти којзнае после шо ќе беше..

Ајт честито нека ви е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom