Секаде ги свират овие што беа на СП, и минатиот понеделник кај нас ги свиреа и на Комјунити беа свирени. Честито победа иначеЧестито нека ни е победата,да ни се множат,повеќе!
Значи искрено до 25 минута бевме дрва,ама од 25 минута се средивме па им закачивме гол за 0-1.
Второ полувреме беше друга песна.Одличен старт со двата гола на Анелка и после се знаеше дека ќе ги снајде истото како на ВБА.
Гнасни копачи се,играа грубо ама го јадеа немиен.
И ептен ме нервираа снобовите од навивачи на Виган,што ги свиркаа Лампард,Тери и Кол.Тешки кретени!
Игравме да речам добро,но во последно приметив дека играме колку што ни е потребно,така да...
И уште стојам на ставот дека ни треба уште еден плеј и напаѓач/дефанзивец за да бидеме комплетни.
п.с.Многу ми е мерак што Бенајун даде гол..во отсуство на трансфери,ќе ми стане еден од поомилените
Руни го свиреа на Олд Трафорд? Играчот кој е рамо до рамо со Меси и Роналдо? :icon_biggСекаде ги свират овие што беа на СП, и минатиот понеделник кај нас ги свиреа и на Комјунити беа свирени. Честито победа иначе
Ако го гледаше натпреварот ќе знаеше дека пола го свиреа а пола му даваа поддршка облечени со негови дресови, поставив слики по натпреварот Кога не игра добро Руни е за критика, не велам не :smir:Која е главната цел на Анчелоти за играта на Челзи? Интензитет цели 90 минути. А еве втор натпревар шо гледам, ни приближно 90 минути Челзи не го држи интензитетот на игра. Сепак, 2 х 6-0 + почеток на сезоната се доволни причини за сега засега да немам право на глас. Имам на глас уствари, ама не многу......гласен.
Руни го свиреа на Олд Трафорд? Играчот кој е рамо до рамо со Меси и Роналдо? :icon_bigg
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2130647,00.htmlIt is impossible to think we are always to score six goals in a game, this is not real football, this is Playstation.