Зошто ми дава error на линкот? Кај тебе е во ред?Челзи и ОФИЦИЈАЛНО е во преговори за Нејмар, „пеле-то“ од Бразил. Одбиена понуда, се верува дека била околу 20 милиони евра. Додуша овде вика дека не се заинтересирани за преговори, но се сомневам дека Челзи ќе се откажи одма.
http://www.santosfc.com.br/noticias/conteudo.asp?id=22539
Оди директно вака прво.Зошто ми дава error на линкот? Кај тебе е во ред?
Да, да, го прочитав. Се обидував да ти дадам репутација, но ме зеза нешто. :smir:Оди директно вака прво.
http://www.santosfc.com.br
После одма прва вест е, ќе сретниш Chelsеa на прв поглед на страната.
--- надополнето ---
Бластер, скриншот напрајв ама нејќи да го аплоадира, отвори линкот?
Како и да е, брзо ќе се рашири ова, па не е ни битно кај ќе го прочитаме.
Чим има уште 4.5 години од договорот ништо не правиме.Подетално не можи да има, пошто и во Сантос им е јасно дека Челзи нема одма да се откажи, т.е. не откриваат детали пошто се свесни дека ќе има преговори.
Така да тешко ќе најме поконкретни информации: мислам дека селанине од Манчестер имаат право први да преговараат ако сакаат, некој договор ко го пуштија Робињо на позајмица, така шо треба да се надееваме дека не се заинтересирани; наводно имал клаузула откупна од 35 милиони евра. Друго немам сретнато за него.
--- надополнето ---
Договор изгледа има до декември 2014.
Тешка работа ова.
Фергусон изјави дека дел од фудбалерите што настапуваа на СП ќе ги одмара на почетокот на сезоната.. Во Комјунити ќе ви играме без Руни, Евра, Видиќ, Фердинанд, Керик, Чичарито.. (а може и Нани, Харгривс и уште некој да не игра) .. За Челзи не знам, ама не очекувајте многу од Јунајтед на тој натпревар.. Само деца ќе играат (според изјавата на Ферги)...Cech May Miss august Month
Е сега колку е точно ова, немам поим, пошто официјално се чека на резултатите од снимањето. Ако е вистина, пиши титула + кај Манчестер во Комјунити (а во најлош случај - некое бодче)...
Чим има уште 4.5 години од договорот ништо не правиме.
Него нешто друго:
Cech May Miss august Month
Е сега колку е точно ова, немам поим, пошто официјално се чека на резултатите од снимањето. Ако е вистина, пиши титула + кај Манчестер во Комјунити (а во најлош случај - некое бодче)...
Може бе, или Гигс/Сколс или Лампард/Дрогба да ги пензионираме со титулаЈас мислам дека оваа сезона, кога челзи или манчестер ќе играат против сити, групно ќе се навива против нив, без разлика дали ќе се работи за титули или срања....поздрав и извинете ако ви досаѓам на фан клубот, чисто ради муабет ми е : )