Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ова е најдобро нешто шо сум го прочитал или слушнал или видел после долго време воопшто, многу подобро и од тоа дека Англија била еден од главните фаворити за освојување на Светскиот Куп. :pos2:

--- надополнето ---

Очигледно вечерва „ми тргна“ , па дркачи на Кур, повелете :
(иако ова е типично тупоглавење од Меил, барем „анонимен извор“ да пишеле. Од Челзи :icon_mrgr)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1291799/20-million-Sergio-Aguero-fits-Chelsea-youth-policy.html
I like it...I like it...
Ako dojde ke bide i od te kakva pomos za celzi...i od te kakva...
Come on Kun..We are waiting for ya...
:motor:

F

fantomX

Гостин
Не ми отвора линкот,да кажеше некако што се работи?
£20 million Sergio Aguero fits the bill for Chelsea youth policy

Chelsea are back in the race to sign Argentina's brilliant young forward Sergio Aguero.
The 22-year-old has both the quality and the youthful legs Chelsea need for next season as they bid to turn their domestic dominance into glory in Europe.

И уште три реченици: Кур имал 24 настапи за Аргентина; Дрогба и Анелка биле стари; и Анчелоти сакал млада крв. Во екипата де.

В

Вори

Гостин
Јас го сакам,и го знаеш моето мислење за него.
За Аргентина не добиваше доволно шанса,во Атлетико игра супер,а Дрогба и Анелка се стари.Мада вториов не е напаѓач,туку плејмејкер..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
£20 million Sergio Aguero fits the bill for Chelsea youth policy

Chelsea are back in the race to sign Argentina's brilliant young forward Sergio Aguero.
The 22-year-old has both the quality and the youthful legs Chelsea need for next season as they bid to turn their domestic dominance into glory in Europe.

И уште три реченици: Кур имал 24 настапи за Аргентина; Дрогба и Анелка биле стари; и Анчелоти сакал млада крв. Во екипата де.
:pos2::pos2::pos2:извини брат ама морав, ме пукна:pos2:

Иначе Кун е одличен, само дали би се вклопил Аргентинец во Англија е прашањето???

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
АЈ,ај...мора да се активираме малце во трансфер пазарот...

F

fantomX

Гостин
АЈ,ај...мора да се активираме малце во трансфер пазарот...
На прв ден од трансфер периодот го зедовме Бенајун. Шо е проблемов сега? Чекај Сити нека докупи шо има, секако за било кој играч би понудиле најмногу. И Силва и Туре се изјаснија за Челзи или за Манчестер Јунајтед, па ништо.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Напишано од фан на Челзи
does any one have an explanation for selling stoch , letting joe cole belleti ballack leave .... deco will be next !!!!!!!! and whom did we buy !!!!!!!! this fucking Jewish cunt !!!!!!!

well that is exactly what we need another old player specially on the wing so that we can slow down our game a little bit more ..... i guess we should be targeting veron or may be roberto carlos to replace a.cole ....... oh wait a second no the good thing is that they are old but in one day they were big stars we cant get them ...... now we are only targeting aged average players .....

for fuck sake we could have had silva ozil shweinstiger aguero hamsik or toure but instead our only signing so far is benayoun lmao .......

very disappointed of carlo .... so bad carlo so bad .........

:toe:

В

Вори

Гостин
Во право е фанот од збор до збор..само мислам дека не е крив Анчелоти што не купуваме играчи,туку крива е управата,па и донекаде Роман..

F

fantomX

Гостин
Сточ замина оти во фебруари одбил нов договор, а важечки имал до в лето.
Белети замина оти требаше да замини. Џо Кол, не знам од кои причини точно, но многу се споменуваат.
Балак, не знам зошто замина, и не требаше да оди мислам. Можеше на помал финансиски договор да остани.
Деко имал болен син во Бразил.

Бенајун нема да игра на крило, многу ретко можеби. Бенајун ќе биди нашата „десетка“ за дијамант, ко ќе се игра такво чудо.
За 5 милиони во денешно време не можиш да купиш многу подобро од Бенајун, не зборуаваме за млади таленти пошто Челзи смета на такви од сопствените редови, туку за докажани, искусни играчи.
Силва - 30. Озил - 30 заради Мондијалов, иако умал уште година дена договор со Вердер. Швајнштајгер - официјално 100, реално не е на продажба. Хамшик - 30, ако воопшто е за давање. Туре - 35.
Бенајун ..................... - 5.
Челзи нема пари, помирете со со тоа, идолите „наши“ ко Дрогба, Лампард, Кол, Тери.....ги „изедоа“ со нивните договори за „суперстари“ (иако нели, ко ќе треба да се игра, тие се само луѓе). Веројатно клубот ја има главната кривица за тоа, ама сепак не можам и нив да ги „амнестирам“. А Абрамович, за наша жал, не дава. За наша жал велам, иако и ја не би давал појќе да сум на негово место.

Анчелоти настрана, човекот е само тренер, колку побрзо сфатиме сите, толку подобро. Тој не се прашува дали да се донесе Силва или да се донесе Бенајун , туку прашањето за него од управата на клубот е дали го сака Бенајун во тимот или не. :toe:

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1

Youthful: Sergio Aguero could help Chelsea push for European honours

Any deal to bring Maradona's son-in-law from Atletico Madrid would cost Chelsea owner Roman Abramovich at least £20million.
Aguero has started only one game for Argentina in the World Cup so far but is highly rated, having scored eight goals from 24 international appearances.

Chelsea relied on Didier Drogba and Nicolas Anelka to help them to their first domestic Double last season but both players are in their 30s and fast approaching the veteran stage of their careers.

Chelsea boss Carlo Ancelotti has admitted that he wants a more youthful flavour to his team next season and Aguero fits the bill.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сточ замина оти во фебруари одбил нов договор, а важечки имал до в лето.
Белети замина оти требаше да замини. Џо Кол, не знам од кои причини точно, но многу се споменуваат.
Балак, не знам зошто замина, и не требаше да оди мислам. Можеше на помал финансиски договор да остани.
Деко имал болен син во Бразил.

Бенајун нема да игра на крило, многу ретко можеби. Бенајун ќе биди нашата „десетка“ за дијамант, ко ќе се игра такво чудо.
За 5 милиони во денешно време не можиш да купиш многу подобро од Бенајун, не зборуаваме за млади таленти пошто Челзи смета на такви од сопствените редови, туку за докажани, искусни играчи.
Силва - 30. Озил - 30 заради Мондијалов, иако умал уште година дена договор со Вердер. Швајнштајгер - официјално 100, реално не е на продажба. Хамшик - 30, ако воопшто е за давање. Туре - 35.
Бенајун ..................... - 5.
Челзи нема пари, помирете со со тоа, идолите „наши“ ко Дрогба, Лампард, Кол, Тери.....ги „изедоа“ со нивните договори за „суперстари“ (иако нели, ко ќе треба да се игра, тие се само луѓе). Веројатно клубот ја има главната кривица за тоа, ама сепак не можам и нив да ги „амнестирам“. А Абрамович, за наша жал, не дава. За наша жал велам, иако и ја не би давал појќе да сум на негово место.

Анчелоти настрана, човекот е само тренер, колку побрзо сфатиме сите, толку подобро. Тој не се прашува дали да се донесе Силва или да се донесе Бенајун , туку прашањето за него од управата на клубот е дали го сака Бенајун во тимот или не. :toe:
Ако не дава...тогаш бај бај ЛШ :helou:

F

fantomX

Гостин
Ако не дава...тогаш бај бај ЛШ :helou:
Јебига, се дури еден ден ако дај Горнио да се повампират Стуриџ, Какута и МекЕкран на пример. То за едно 4 години.

Ко го спомнав МекЕкран веќе, ми текна дека заедно со Бенајун, осум млади играчи потпишале професионални договори со Челзи.
During the Summer, Chelsea have given eight youth players professional contracts. The lucky young players are: James Ashton, Billy Clifford, Aziz Deen-Conteh, Rohan Ince, Milan Lalkovic, Josh McEachran, Philipp Prosenik and George Saville

Ештон не знам шо игра; Клифорд е странично на средина, мислам лево, а можи и бек понекогаш; Конте е лев бек; Инс е центархалф; Лалкович е пимплач; МекЕкран е мојата надеж за креација; Просеник никогаш не сум го видел за разлика од претходниве со исклучок на Ештон, ама знам дека е напаѓач; Севил е дефанзивен на средина мислам, а можи и бек да игра.

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
Јебига, се дури еден ден ако дај Горнио да се повампират Стуриџ, Какута и МекЕкран на пример. То за едно 4 години.

Ко го спомнав МекЕкран веќе, ми текна дека заедно со Бенајун, осум млади играчи потпишале професионални договори со Челзи.
During the Summer, Chelsea have given eight youth players professional contracts. The lucky young players are: James Ashton, Billy Clifford, Aziz Deen-Conteh, Rohan Ince, Milan Lalkovic, Josh McEachran, Philipp Prosenik and George Saville

Ештон не знам шо игра; Клифорд е странично на средина, мислам лево, а можи и бек понекогаш; Конте е лев бек; Инс е центархалф; Лалкович е пимплач; МекЕкран е мојата надеж за креација; Просеник никогаш не сум го видел за разлика од претходниве со исклучок на Ештон, ама знам дека е напаѓач; Севил е дефанзивен на средина мислам, а можи и бек да игра.
Поубаво да играат сите млади играчи во тимот и да губиме него да го гледам Тери кај се филма,Малуда кај си ја мести фризурата,Лампард да се чуди како промаши,Анелка нон стоп да си ц'цка за секоја акција,Микел каде одма ја губи топката и ретко видениот Есиен..
Сакам да се даде шанса на млади фудбалери,гладни се за успех и слава и ќе се докажуваат..

F

fantomX

Гостин
Еве уште една реална цел....
http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/865644/BLUES-MAKE-ENQUIRY-FOR-RAMIRES.html
Изворов е за нигде, ама за 15 милиони се зема, шо го прај реална трансфер цел за Челзи.

--- надополнето ---

Поубаво да играат сите млади играчи во тимот и да губиме него да го гледам Тери кај се филма,Малуда кај си ја мести фризурата,Лампард да се чуди како промаши,Анелка нон стоп да си ц'цка за секоја акција,Микел каде одма ја губи топката и ретко видениот Есиен..
Сакам да се даде шанса на млади фудбалери,гладни се за успех и слава и ќе се докажуваат..
Многу ги „исплука“, не заслужуваат толку. Освен Микел. Особено Есиен, не е негова кривица шо има фалшиви колена и уште пофалшиви клупски доктори.
А од овие набројаниве се сомневам дека некој сакаш да видиш во прв тим, освен МекЕкран, на кој му е рано се уште, 17 години има.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Во право е фанот од збор до збор..само мислам дека не е крив Анчелоти што не купуваме играчи,туку крива е управата,па и донекаде Роман..
Роман е најдобриот сопственик во светот.Манчестер Јунајтед и другите екипи сонуваат за Роман.Изгледа не знаеш колку Роман направи за овој тим..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom