Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Џо 28г. АУТ

Јоси 30г. ИН

:tv::tv::tv:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Заборавивте како ни бил првиот прекар
?!
The Pensioners (ПЕНЗИОНЕРИТЕ) :star:

може и ќе го вратат догодина или две - доста бевме СИНИ :icon_mrgr

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

И амблемот да го вратат...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Добар е Јоска бе, шала на страна, за да крпи дупки.
Ама нам ни треба повеќе од крпење дупки, нам ни треба играч што ќе направи дупки во противничките екипи.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Кога сакаш :)
Ја уште саа ак сакаш, оште ка не се засилени и Челзи и Јунајтед, да не ги сметаме Бенајун и Чичарито :) Кладам ти се на шо сакаш оти Сити ќе биде и зад Јунајтед и зад Челзи. :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
„Мирор“: Реал со 30 милиони фунти за Ешли Кол

Ако смо голем клуб не треба да га продадемо!!!

В

Вори

Гостин
Нека дадат 40 милиони и нека го земат,ако му се оди на нашиов.
Со тие пари Контрао ќе го земеме,и Озил..па сеа што кој ташак.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
И сепак дојде..
Епа нека му е со среќа,и да се покаже у најбоља форма!

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
Претходните зборови за како според мене ќе се одвива трансфер-пазарот за Челзи понатаму ги дополнувам со следново, преземено од форум за Челзи....

The club doesnt want to spend the money on players. This is the first statement. I feel sorry for Carlo, after what he has achieved he deserves better. He deserves a chance like Jose had here to go out on the market and make a marquee signing.

Таа е вистината, освен можеби, клубот „нема пари“, а не „не сака“. Освен за Торес, не сум сигурен, тогаш мислам дека би можел да се вклучи Абрамович. Челзи како таков, нема пари за големо име. :toe:

--- надополнето ---

И уште една битна констатација, од истото место....
He's not a "marquee" signing but still a very good player who is different from the players we already have.
По која логика дозволија да заминат Деко,Балак,Белети,Кол ако нема да се засилуваат ?
Мислам дека ова е напишано од некој член на форумот а не од клубот.
Едноставно тоа нема никаква логика.
Е.Кол нема да замине барем според мене,Челзи не смее да дозволи да замине затоа што нема кој да игра на таа позиција од како си замина Бриџ.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ја уште саа ак сакаш, оште ка не се засилени и Челзи и Јунајтед, да не ги сметаме Бенајун и Чичарито :) Кладам ти се на шо сакаш оти Сити ќе биде и зад Јунајтед и зад Челзи. :)
Најди ја темата за кладби и дај линк :)

F

fantomX

Гостин
„Мирор“: Реал со 30 милиони фунти за Ешли Кол

Ако смо голем клуб не треба да га продадемо!!!
Се ќе зависи од него.
Ако нејќи во Реал, нема да прифати Челзи ништо.
Ако сака, Челзи да гледа да обезбеди цена според реалноста на Реал, Барселона и Сити. 30 милиони евра плус Ван Дер Варт на пример.

Нека дадат 40 милиони и нека го земат,ако му се оди на нашиов.
Со тие пари Контрао ќе го земеме,и Озил..па сеа што кој ташак.
http://www.tribalfootball.com/big-money-man-city-target-coentrao-was-chelsea-reject-943741
Нема назад сега, сме го „испратиле“ еднаш.... :pos2:

По која логика дозволија да заминат Деко,Балак,Белети,Кол ако нема да се засилуваат ?
Мислам дека ова е напишано од некој член на форумот а не од клубот.
Едноставно тоа нема никаква логика.
Е.Кол нема да замине барем според мене,Челзи не смее да дозволи да замине затоа што нема кој да игра на таа позиција од како си замина Бриџ.
Па од член де, само шо членот е во право.
Клубот смета на здрав Есиен, шо е прва и кардинална грешка; потоа и на Матич и Какута + сега Бенајун = реално е само уште еден нов играч да дојди. Освен ако Абрамович не „пушти срце“ за Торес. :toe:

WORLD CUP 2010: Fabio Capello will axe England flops - Even John Terry may not survive cull
http://www.dailymail.co.uk/sport/worldcup2010/article-1291670/WORLD-CUP-2010-Englands-flops-chop-confirms-Fabio-Capello-injured-skipper-Rio-Ferdinand-backs-retained-boss.html

Кога веќе клубот го смета за божество очигледно, нашата надеж е во Капело. :tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Честито нов играч!!! Бенајун е многу добар играч и ќе ви биде еден од подобрите...:helou:

F

fantomX

Гостин
Честито нов играч!!! Бенајун е многу добар играч и ќе ви биде еден од подобрите...:helou:
Ова е најдобро нешто шо сум го прочитал или слушнал или видел после долго време воопшто, многу подобро и од тоа дека Англија била еден од главните фаворити за освојување на Светскиот Куп. :pos2:

--- надополнето ---

Очигледно вечерва „ми тргна“ , па дркачи на Кур, повелете :
(иако ова е типично тупоглавење од Меил, барем „анонимен извор“ да пишеле. Од Челзи :icon_mrgr)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1291799/20-million-Sergio-Aguero-fits-Chelsea-youth-policy.html

В

Вори

Гостин
Не ми отвора линкот,да кажеше некако што се работи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom