Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
F

fantomX

Гостин
Анелка во Манчестер Јунајтед? Ќе ве молам да не го чепкате единствениот преостанат плејмејкер на Челзи, па макар тој бил и Анелка.

П.С. : И за тебе ова важи , дебели!

Добар почеток за уништување на наклоноста на фановите по двојната круна. Завршетокот на евентуалната сезона на Носло во Челзи ќе биди уште „подобриот“ крај за Анчелоти.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
F

fantomX

Гостин
Не ни треба уште еден Дрогба да чека само топка и кога ке ја изгуби да пцуе и стое во место, наместо да се врати и да се обиде да ја поправи грешката.
Дрогба бар вака или онака, трча, се враќа назад на прекини.
А овај дебилов со неговиот менаџер - уште поголем дебил? Арнесен е доволно лајно за и Мино Раиола со Златан Ибрахимович да почнат да се вртат околу Челзи. Смрдеата не смее да станува се појака и појака, напротив.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Да да,100 посто дебелиот е.
Ми потврди... дефинитивно е он. -_- Чекај, чекај, не си озбилен дека мислеше оти јас мислам дека тоа е Анчелоти нели?

F

fantomX

Гостин
Околу Носло уште нешто.
По испаѓањето од Интер рекол дека ќе се убие ако Интер освои ЛШ, па од таа причина мислам дека сите натамошни муабети за негова некаква си иднина во Челзи се беспредметни, пошто тој е човек од збор.... :pos2:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Околу Носло уште нешто.
По испаѓањето од Интер рекол дека ќе се убие ако Интер освои ЛШ, па од таа причина мислам дека сите натамошни муабети за негова некаква си иднина во Челзи се беспредметни, пошто тој е човек од збор.... :pos2:
Да се надеваме дека е човек од збор :icon_bigg

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Го сакам Ибра во Челзи...Што сакате мислете,го сакам во Челзи...:toe:

--- надополнето ---

Интересна е песничкава....:pos2:

F

fantomX

Гостин
В

Вори

Гостин
Ајде дечки останете ми поздравени,се читаме за едно 6-7 дена.
Се надевам дека кога ќе се вратам од екскурзија,ќе се израдувам со некој добар трансфер(Ди Мариа,Агуеро,Швајни).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom