Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анелка во Манчестер Јунајтед? Ќе ве молам да не го чепкате единствениот преостанат плејмејкер на Челзи, па макар тој бил и Анелка.

П.С. : И за тебе ова важи , дебели!

Добар почеток за уништување на наклоноста на фановите по двојната круна. Завршетокот на евентуалната сезона на Носло во Челзи ќе биди уште „подобриот“ крај за Анчелоти.

Не ни треба уште еден Дрогба да чека само топка и кога ке ја изгуби да пцуе и стое во место, наместо да се врати и да се обиде да ја поправи грешката.
Дрогба бар вака или онака, трча, се враќа назад на прекини.
А овај дебилов со неговиот менаџер - уште поголем дебил? Арнесен е доволно лајно за и Мино Раиола со Златан Ибрахимович да почнат да се вртат околу Челзи. Смрдеата не смее да станува се појака и појака, напротив.

Да да,100 посто дебелиот е.
Ми потврди... дефинитивно е он. -_- Чекај, чекај, не си озбилен дека мислеше оти јас мислам дека тоа е Анчелоти нели?

Околу Носло уште нешто.
По испаѓањето од Интер рекол дека ќе се убие ако Интер освои ЛШ, па од таа причина мислам дека сите натамошни муабети за негова некаква си иднина во Челзи се беспредметни, пошто тој е човек од збор.... :pos2:

Околу Носло уште нешто.
По испаѓањето од Интер рекол дека ќе се убие ако Интер освои ЛШ, па од таа причина мислам дека сите натамошни муабети за негова некаква си иднина во Челзи се беспредметни, пошто тој е човек од збор.... :pos2:

Да се надеваме дека е човек од збор :icon_bigg

Го сакам Ибра во Челзи...Што сакате мислете,го сакам во Челзи...:toe:

--- надополнето ---

Интересна е песничкава....:pos2:

Ајде дечки останете ми поздравени,се читаме за едно 6-7 дена.
Се надевам дека кога ќе се вратам од екскурзија,ќе се израдувам со некој добар трансфер(Ди Мариа,Агуеро,Швајни).

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom