Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Iguain e eden od najdobrite napagjaci momentalno.
So strasno dobar oset za gol.Brz,podvize,igra so glava,ima dobar sut,mlad e,dava golovi,ima solidna tehnika za napagjac.ima 22 godini,argentinec e.
Ja ne znam sto sakate poveke.

F

fantomX

Гостин
Iguain e eden od najdobrite napagjaci momentalno.
So strasno dobar oset za gol.Brz,podvize,igra so glava,ima dobar sut,mlad e,dava golovi,ima solidna tehnika za napagjac.ima 22 godini,argentinec e.
Ja ne znam sto sakate poveke.
1:32, 1:33... :tv:

А голој против дефанзивците на Тенерифе и Вајадолид, Гихон и не знам кој друг....три гола ги бројам ко еден.

Единствен проблем би биле повредите, за парите мислам дека Торес вреди ( Агуеро,Пато,Џеко... ни од блиску го немаат квалитетот на Торес).
Не вреди ни за квалитетите.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ни Торес ни Игуаин...

:;D::;D::;D:::D:::D:::D:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Игуаин секако не ви иди. Џабе математиките. :ija:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Па се случува да се промашат такви ситуации.
А,Дрогба,Пато,Агуеро,Џеко или Торес секогаш погодуваат така?
Безвезе муабети..

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Договорот на Балак му истекува за месец дена , а по завршувањето на лигата па се до почетокот на СП , ќе се одлучува за неговата иднина. Балак изјавил дека сака да остане во Челзи , но доколку договорот не му биде продолжен најверојатно ќе замине во Шалке.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2962273/Michael-Ballack-could-quit-Chelsea-in-June.html

Бане , Лампард , Малуда или Дрогба? Уште малку па ќе видиме.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Игуаин е многу добар играч, ептен би сакал да дојде во Челзи. Во Реал моментално зима околу 1 милион евра годишна плата можеби и помалку, и е еден од најслабо платените таму. Бензема зима многу многу поголема плата, а ништо не прави за клубот. Така да доколку Реал Мадрид не покаже дека го цени Игуаин и не потпише со него нов договор со повисоки примања, тој ќе сака да си оди. Тука би ја имале шансата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
MIKEL TO MISS SEASON`S CLIMAX

Posted on: Thu 06 May 2010
John Mikel Obi has undergone minor knee surgery and will take no part in Sunday's final Barclays Premier League match nor the FA Cup Final.
The operation is due to an injury suffered when fouled by Bolton's Kevin Davies last month and subsequently led to Mikel's early substitution at Tottenham the following match.
Michael Ballack has played the holding midfield role since.
:toe:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Голот на Ешли , против Сандерленд избран за најдобар гол во Челзи оваа сезона.

Кога издрибла и испозаеба се во одбрана па даде гол.:vozbud:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.038
Поени од реакции
2.128
1:32, 1:33... :tv:

А голој против дефанзивците на Тенерифе и Вајадолид, Гихон и не знам кој друг....три гола ги бројам ко еден.

Не вреди ни за квалитетите.
Па секој може да промаши вакво нешто ... се случува..инаку кога имам гледано реал .. игра многу добро има техника .. брзина .. млад е .. за неколку години може и торес да го достигне..

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Гол на годината - Ешли
Играч на годината - Малуда

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Лани кој освоја играч на годината, Лампард или.....?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom