Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Сам се лажеш или сакаш некој од тимот на Ливерпул да излажеш па да имаат некоја надеж?Доколку Ливерпул ги тепа и двете значи ДОКОЛКУ:
Манчестер сити треба 2 од 3 да тепат за да се пред Ливерпул.
Астон Вила од 2 и двете да ги изгубат за Ливерпул да се пред нив.
Тотенхем од 3 им требат 2 победи и пак се пред Ливерпул.Така да имат теоретски шанси ама не и возможни значи Ливепул таа год од дамна е одпишан од ЛШ треба ЧУДО да се случи и тоа големо чудо за да играт.
Сепак имаат,ако изиграат Сити и Вила нерешено ќе имаат надеж,бидејќи после играат и Сити-Тотенхем..А btw. јас мислам дека на Макси,Аквилани,Бабел....итн,итн.. им е поважно да играат во ЛШ догодина,отколку да нема Манчестер повеќе титули од Ливерпул. :toe:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
И да ја пуштат и да не , пак ќе изгубат.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Сепак имаат,ако изиграат Сити и Вила нерешено ќе имаат надеж,бидејќи после играат и Сити-Тотенхем..А btw. јас мислам дека на Макси,Аквилани,Бабел....итн,итн.. им е поважно да играат во ЛШ догодина,отколку да нема Манчестер повеќе титули од Ливерпул.
Можеби нив им е важно ама на Џерард,Карагер и цел град Ливерпул оди прашај ги па ќе ти кажат што мислат.

И да ја пуштат и да не , пак ќе изгубат.
Да си ми жив и здрав:tv:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Само сите да се на потребното ниво како со Стоук, и дебакл не им бега на Ливерпул :).

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Деко (32) ја објасни својата намера да го напушти „Стемфорд Бриџ“ во летниот преоден рок и да се врати во родниот Бразил се со цел да помогне во работата на школата чиј е коосновач.
:toe::toe:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Деко ваков или онаков, можеби со значајна доза на опуштеност шо не чини, го вика следново....
“Ah, yes, but they are relying on us losing and they have no control over that. We just have to win. They can’t want victory as much as we want it. We will win our final three games and the title is ours. Other teams can’t say that. We don’t have to sit and worry about Man U, they have to sit and worry about us.”

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/chelsea/article7107128.ece

Иванович како десен бек во тимот на годината избран од играчите во Англија. :je:
Абе и Џон Галт може да го изјави ова, ама некој треба да го изигра

Не се залетувајте на демолирање на Ливерпул, никој никого нема да демолира. Чекајте да заврши колото, да ги видиме резултатите, после ќе збориме

F

fantomX

Гостин
Абе и Џон Галт може да го изјави ова, ама некој треба да го изигра

Не се залетувајте на демолирање на Ливерпул, никој никого нема да демолира. Чекајте да заврши колото, да ги видиме резултатите, после ќе збориме
Абе Деко сигурно не. :icon_mrgr
Туку тој и Жирков биле болни уште петокот, русинов не можел да заспија од температура. Белки ќе е локализирано, нема опасност по другите.
Ај Деко, ај, мекуш бразилски. Ами Русинов?:toe:

StefanJT26

Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Абе Деко сигурно не. :icon_mrgr
Туку тој и Жирков биле болни уште петокот, русинов не можел да заспија од температура. Белки ќе е локализирано, нема опасност по другите.
Ај Деко, ај, мекуш бразилски. Ами Русинов?:toe:

Уште тоа фали. Да се разболат сите и после кој ќе игра против Ливерпул? Ама не ми се верува дека е нешто сериозно , може и дезинформација да е.

F

fantomX

Гостин
Уште тоа фали. Да се разболат сите и после кој ќе игра против Ливерпул? Ама не ми се верува дека е нешто сериозно , може и дезинформација да е.
Жирков изјавил, а не е некој „големец“ да лажираат или испревртуваат негови изјави.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Кој синоним се овие навивачиве на Манчестер туу бе нема некој анкета да се направи да се види дека најголеми педерчиња и плачковци се од сите лиги:tv:

StefanJT26

Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Кој синоним се овие навивачиве на Манчестер туу бе нема некој анкета да се направи да се види дека најголеми педерчиња и плачковци се од сите лиги:tv:

Ако се направи таква анкета и да се потврди , тогаш анкетата е наместена и судиите се криви.:pos::pos:

Не би било лошо да го земеме.

Спорт Денес пишува па 99% дека нема везе.

http://www.sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5797:2010-04-26-20-04-55&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43

А може и без него , сигурно ќе бараат многу пари , а и таа позиција не е многу слаба.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Само не ова!

Не дека не го бива малиов, ама имаме добри бековски позиции (иако сезонава не не сакаа повредите)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
mislam deka nema da ni e potreben alves ,imame dvaica kvalitetni igraci na taa pozicija bosingva i ivanovic,plus i spored mene alves e eden od poneznite igraci a znaete kako zavrsuvaat tie ponezni vo anglija eden natprevar ke igra 5 ke e povreden.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom