Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Тешко да ни земе поени овој. Сепак Сандерленд има добар тим,Дарен Бент сезонава е ѕвер. :)

И ај нека ви е честито победата,си ги истрошивте сеа головите и ќе немате за Ливерпул.:smir:. Кога беше 4:0 си реков "Се додека не дава Дрогба голови добро е". Мене сеисто ми се фаќаше,а 1,а 5, а 7, а 10...
Манчестер Јунајтед не губи бодој до крај. Прашањето е дали Челзи ќе изгуби, пред се, кај Ливерпул.
А околу Ливерпул и голој таму....па сам си кажал веќе.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Тешко да ни земе поени овој. Сепак Сандерленд има добар тим,Дарен Бент сезонава е ѕвер. :)

И ај нека ви е честито победата,си ги истрошивте сеа головите и ќе немате за Ливерпул.:smir:. Кога беше 4:0 си реков "Се додека не дава Дрогба голови добро е". Мене сеисто ми се фаќаше,а 1,а 5, а 7, а 10...
Дрогба ги чува голојте за со Ливерпул...:tv:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ако не победиме против Ливерпул оваа победа ништо нема да значи.
То е то. :toe:

F

fantomX

Гостин
Значи, наредното коло Челзи игра во термин пред Манчестер Јунајтед.
Ливерпул - Челзи на 2 мај (недела) од 14:30.
Сандерлент - Јунајтед на 2 мај (недела) од 17:00.

Победа на Челзи го става Манчестер Јунајтед во позиција во каква ретко се наоѓаат, победа и само победа, или практично се е готово, пошто би чекале пораз на Челзи од Виган на Стемфорд Бриџ и треба да го полнат Стоке со 10 гола во последното коло. Тоа за нерешено. А пораз...финито. Иако се сомневам дека ќе го гледаат дуелот Ливерпул - Челзи, се надевам дека некако, случајно, ќе дознаат ако Челзи победи.

Е толку е битна победата на Енфилд. :tv:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Како и да е...пак под притисок ке играме...со Ливерпул на Енфилд...пазете....со Ливерпул на Енфилд...

F

fantomX

Гостин
Како и да е...пак под притосок ке играме...со Ливерпул на Енфилд...пазете....со Ливерпул на Енфилд...
....за ТИТУЛА!

И нивното дерење на украдената песна од мјузикл за нивна химна можи да се искористи психолошки, пошто јас немам слушнато збор Ливерпул во тој текст . :toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Како шо ке идеме ние на победа така ке идат и тие...му требаат бодови...па шансите да ни ја пуштат според мене се нула.:toe:

F

fantomX

Гостин
Како шо ке идеме ние на победа така ке идат и тие...му требаат бодови...па шансите да ни ја пуштат според мене се нула.:toe:
Никој не рече да ја пуштат, тоа нема да се случи па колку ливерпул-ци и да не сакаат Манчестер Јунајтед да им го преземе приматот најтрофеен тим во Англија.
Со силни умови и уште посилна физичка сила, стартен притисок и гол во првите 15-20 минути од Челзи. Прво тоа барам. После верувам во Анчелоти.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Имаме и една предност...на 29-ти Четврток тие играат со Атлетико,кои ке бркаат негатива од 1-0...по 3 дена т.е 2-ри Недела,со нас!Колку и да е ке бидат заморени ..

F

fantomX

Гостин
Имаме и една предност...на 29-ти Четврток тие играат со Атлетико,кои ке бркаат негатива од 1-0...по 3 дена т.е 2-ри Недела,со нас!Колку и да е ке бидат заморени играчите...
Прво е состојбата на тимот на Челзи битна. Ако излезат мекуши ко против Тотенхем, нема шо да се бара. А ако излезат насилници ко денеска, песната ќе има мааалку поинаква мелодија... :toe:

F

fantomX

Гостин
Јас мислам ќе има проблем таму, и то голем. Копачи ми требаат за Џерард пред се, па и за другите, а моментално немаме такви на располагање. Ај Тери назад, и можда копукон од Оби Микел.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Микел повреден е?Што е работата?Ке може со Ливерпул да игра?

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Ќе навиваме за Ливерпул да оди понатаму да дојде до финале па тогаш сигурно ќе ја пуштат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom