Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Честито победа! 7-0:vozbud::vozbud:

Лампард го престигна Фабрегас во асистенции.

Ни фалат уште 5 гола и Челзи ќе стане тим во ПЛ со најмногу постигнати голови во една сезона.:vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Лампард го престигна Фабрегас во асистенции.

Ни фалат уште 5 гола и Челзи ќе стане тим во ПЛ со најмногу постигнати голови во една сезона.:vozbud:

И уште 7 за точно 100 голови :vozbud::vozbud::vozbud:

И Дрогба да даде 2 гола за да биди најдобар стрелец :back:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
На Ливерпул им даваме 2 ,на Виган може 5,6,7 итн. haha

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дај нека пастира некој песимистичка изјава од Давор од мсн кој го има :):):)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Честито високава победа, искрено очекував вакво нешто.
Штета што Дрогба не успеа гол да даде, но како и да е победа си е победа.
Очекувам дека ке земете титула.Само напред :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Тешко да ни земе поени овој. Сепак Сандерленд има добар тим,Дарен Бент сезонава е ѕвер. :)

И ај нека ви е честито победата,си ги истрошивте сеа головите и ќе немате за Ливерпул.:smir:. Кога беше 4:0 си реков "Се додека не дава Дрогба голови добро е". Мене сеисто ми се фаќаше,а 1,а 5, а 7, а 10...
Дури и да дадеше гол Дрогба, пак Руни ќе го прогласеа за најдобар играч.
Енглез е, а и миленичка на Ферги

Дај нека пастира некој песимистичка изјава од Давор од мсн кој го има :):):)
4 месеци без него, ќе го заборавиме... :)
Можам да замислам каква негативна енергија се ширела пред натпреварот, и што се случувало после истиот :)

Член од
11 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
3
Со оваја победа докажа и покажа Челзи дека е желен за титула ова сезона повеќе него кога и да е. Добро е то шо манчестер играт после нас во недела и со наша победа 99% титулата е наша на 9 мај а со кикс на манчестер уште на 2 мај ке се знајт новиот првак на англија. Според мене ке бидит најтешка утакмица со ливерпул во недела утакмица од која зависи се што се градело цела сезона односно утакмица да се биде или не.

Инаку за денешната победа морам да кажам дека позитивно сум изненаден од КАЛУ, а пак малку разочаран од Малуда едноставно такви промашувања не се дозволени ни на веќе решен натпревар.

Ако Челзи освојт титула сезонава во премиер лига јас ке сум најсрејкниот човек на планетава и плус то ке добијам преку 20 кладби за тоа дека ке сме шампиони а ако сме први црно ми се пишит :vozbud::vozbud:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
7-0,Wow..xD
Што му текнало на Калу да напрае хет-трик,чудо :)
Излеа ова да ги заплашиме малу Ливерпул..:tv:
Него дај нека ги постира головите,и да незнае кога од прилика би не давале на Сител реприза?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
7-0,Wow..xD
Што му текнало на Калу да напрае хет-трик,чудо :)
Излеа ова да ги заплашиме малу Ливерпул..:tv:
Него дај нека ги постира головите,и да незнае кога од прилика би не давале на Сител реприза?
Утре имаш од 8,ама клошарите како и секогаш,ќе го прекинат кога ќе почне серијата Бандини..Таман почнува акција и се прекинува прегледот..Тоа е..:tv:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Утре имаш од 8,ама клошарите како и секогаш,ќе го прекинат кога ќе почне серијата Бандини..Таман почнува акција и се прекинува прегледот..Тоа е..:tv:
Не мислев ја на прегледот :) туку на тоа што секој ден даваат репризи од тие натпревари што ги емитувале,и тоа одат некаде кај 02:00.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Како шо ке идеме ние на победа така ке идат и тие...му требаат бодови...па шансите да ни ја пуштат според мене се нула.:toe:

Зошто да не ни ја пуштат кога секако ке играт Уефа...Имат теоретски шанси за ЛШ само а и плус тоа во четврток мислам играт реванш со Атлетко Мадрид каде бркаат резултат нека играат 120 мин и се е како подмачкано уште да победиме. Читај го следното образложение:

Aбе оти да ви ја пуштат кога имаат шанси да играат во ЛШ?

Сам се лажеш или сакаш некој од тимот на Ливерпул да излажеш па да имаат некоја надеж?Доколку Ливерпул ги тепа и двете значи ДОКОЛКУ:
Манчестер сити треба 2 од 3 да тепат за да се пред Ливерпул.
Астон Вила од 2 и двете да ги изгубат за Ливерпул да се пред нив.
Тотенхем од 3 им требат 2 победи и пак се пред Ливерпул.Така да имат теоретски шанси ама не и возможни значи Ливепул таа год од дамна е одпишан од ЛШ треба ЧУДО да се случи и тоа големо чудо за да играт.

F

fantomX

Гостин
Деко ваков или онаков, можеби со значајна доза на опуштеност шо не чини, го вика следново....
“Ah, yes, but they are relying on us losing and they have no control over that. We just have to win. They can’t want victory as much as we want it. We will win our final three games and the title is ours. Other teams can’t say that. We don’t have to sit and worry about Man U, they have to sit and worry about us.”

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/chelsea/article7107128.ece

Иванович како десен бек во тимот на годината избран од играчите во Англија. :je:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Честито победа момци...Заслуживме тутула сезонава тоа се гледа од авион:tv:
Инаку можевме и повеќе од 7 да дадеме со оглед на Малуда и Дрогба што фуцнаа.
Мило ми беше што играа младите поссебно Стариџ.Кога излезе Ањелка некако како да се забрза цела игра или мене така ми се чини:kesa:
И покрај седумкава што ја изедоа овие се ќе отиде попусто ако не кикснеме со Ливерпул(Мислам Бане ќе им збрца гол таму:pipi:)
Фантом тоа со писмото сериозно или некоја шега:tv: Јас сум да биде сериозно.
И да мислам дека Џо Кол заслужува нов договор овие мрднативе од управа нека побрзаат малце.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
многу тесна утакмица :pos2::pos2::pos2:
се надевам ќе биде барем на пола вака тесно и со останатите противници до крајот:smir:

мило ми е што стариџ даде гол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom