Шо се занесуваш ти?
После ваква утакмица ко да не знајш како му е на детето.
Знам, и јас навивам за истиот тим ако не се сеќаваш. Ако не мојт сам да научит да се контролират, ќе пробаме вака.
Незнам што да речам жалосно е,Фантом Х и Давор е жалосно да се банираат поради фактот дека пцуеле а сите на таа нервоза би го направиле,а уште по жалосно е дека ги банира навивач на Челси..
Ако ги банирам - жалосно е пошо сум за Челзи.
Ако не ги банирам - пристрастен сум и лош модератор.
Аеее... :pop:
Барем од фан клуб Челзи одбанирајте го.Белким после 4 месеци ќе се врати попаметен.
Сто пати го имам опоменато за речникот, буквално сто. Пцуе членови, играчи, колне ко жена на сред село... Јас нема да го трпам, барем не на темава.
А сега, конечно, он топик:
Тотенхем појќе од заслужено ги зеде бодојте, помотивирани не сум ги видел никогаш. Не’ надиграа на секое поле, освен во картони нормално. Не требит да бараме грешки во поединци, туку во тимот како колектив. На четири кола до крај и жестока борба за титула, недозволиво е да се игра толку индиферентно, толку бавно и без жар. Ние бевме подпросечни, Тотенхем беа фантастични, и кога ќе се пребројат овците - арно поминавме со пораз од само еден гол.
Иако реков дека не треба грешките да ги бараме во поединци, ќе нафрлам само неколку коментари за неколку играчи кои под итно требит да ја затворет вратата од Стемфорд, од надворешна страна.
Фереира - Прашање на денот е дали доби барем еден дуел со Бејл на натпреваров. Беше добар првите сезона и пол - две, сега е печен за во втора лига. Поарно да не играше, бар да знајш дека десната бековска позиција не ти е покриена, да си бараш чаре.
Балак - Влезе, исто ко да не влезе. Не знам зошто тој и Деко сеуште се во тимот, кога заедно собрани не се ни третина од она што е Есиен. За тим со шампионски амбиции, не биват.
Ни’ следет три утакмици шо требит да ги изиграме со 100% посветеност и ентузијазам - или сме ја ебале утката.
Од вакви бледи изданија, можно е да напрајме од готово вересија, по четврти пат по ред титулата на Трафорд да ојт, овојпат директно испорачана од Челзи со брза пошта.
И немој да сум ве слушнал да се жалите на Анчелоти, Тери или Лампард. Првиот е тренер, а не е чудотворец. Со тој играчки кадар - толку.
Тери имаше лош ден, не требит да го спалиме на клада заради то. Верувам дека Тери би си ги дал двете мадиња само за да победевме денес.
Лампард - во отсуство на Есиен и со закоени за земја колеги во среден ред, работата си ја вршит и повеќе од добро. Капа долу.