Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Има има не се секирај за тоа...
и јас бев нервозен па не го покажав гневот..
За ДАвор заслужено банот
Идеме напред :smir:
Очигледно никој не ме разбра ја не реков ништо да не му дадат бан сам си знае дека заслужи ама 4 месеци малу претерано
Пс,Не сме сите Chell out :).

Член од
5 јули 2008
Мислења
413
Поени од реакции
9
И моја подршка фантом х да биде одбаниран

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
http://en.wikipedia.org/wiki/Neymar_da_Silva

монструм ем 18годишен едниствен проблем е само Сити пошто трампа со Робињо може да направаат...
Овој тука Реал ќе го земат најверојатно.. И дај бе глеам сите по Тери мамата.. Па Тери на 2:0 доби црвен,не? Сеа шо направи еден глуп фаул,направи,ама јбг.. А за пеналот,не сакаше човекот..И сеа од минимум 5 играчи шо беа поочајни од него,вие на него се фативте :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Темава е фан клуб Челзи, не анти-бан тема. Ве замолувам да се држиме до тоа. Многу го почитувам Фантомот, омилен лик ми е од форумов, ама не му чини материјалот (сликите) што ги постира.

Сепак ова е јавен форум, доста популарен, и штети на неговиот имиџ да се постираат вакви слики. Ваљда нема да се правиме грчки форум или грчки геј-паради, овај воени паради?:toe:

Шо се однесува до ПЛ оладете, има уште 3 кола до крајот.
За две недели ќе правиме пресметки комбинации ке се пцуеме за се живо и диво и слично :)

Очигледна е мотивацијата на некои екипи против други, и НЕмотивацијата против трети, но што е тука е.

Бидете ми поздравени сите, уживајте во викендот, искористете го утрешниот ден за една убава прошетка, па се пцуеме, овај читаме во понеделник :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
4 дена не се многу,ај ке се врати фантом :) али Давор 4 месеци...:uvo:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што е,тука е...Тоа е...Fucking matchday in UK...Не знам што да кажам.Денов беше калакурница..Отидов ја да ги разбистрам мисливе,се читаме наредните денови.Поздрав!!!:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Шо се занесуваш ти?
После ваква утакмица ко да не знајш како му е на детето.
Знам, и јас навивам за истиот тим ако не се сеќаваш. Ако не мојт сам да научит да се контролират, ќе пробаме вака.

Незнам што да речам жалосно е,Фантом Х и Давор е жалосно да се банираат поради фактот дека пцуеле а сите на таа нервоза би го направиле,а уште по жалосно е дека ги банира навивач на Челси..
Ако ги банирам - жалосно е пошо сум за Челзи.
Ако не ги банирам - пристрастен сум и лош модератор.

Аеее... :pop:

Барем од фан клуб Челзи одбанирајте го.Белким после 4 месеци ќе се врати попаметен.:toe:
Сто пати го имам опоменато за речникот, буквално сто. Пцуе членови, играчи, колне ко жена на сред село... Јас нема да го трпам, барем не на темава.

А сега, конечно, он топик:

Тотенхем појќе од заслужено ги зеде бодојте, помотивирани не сум ги видел никогаш. Не’ надиграа на секое поле, освен во картони нормално. Не требит да бараме грешки во поединци, туку во тимот како колектив. На четири кола до крај и жестока борба за титула, недозволиво е да се игра толку индиферентно, толку бавно и без жар. Ние бевме подпросечни, Тотенхем беа фантастични, и кога ќе се пребројат овците - арно поминавме со пораз од само еден гол.
Иако реков дека не треба грешките да ги бараме во поединци, ќе нафрлам само неколку коментари за неколку играчи кои под итно требит да ја затворет вратата од Стемфорд, од надворешна страна.
Фереира - Прашање на денот е дали доби барем еден дуел со Бејл на натпреваров. Беше добар првите сезона и пол - две, сега е печен за во втора лига. Поарно да не играше, бар да знајш дека десната бековска позиција не ти е покриена, да си бараш чаре.
Балак - Влезе, исто ко да не влезе. Не знам зошто тој и Деко сеуште се во тимот, кога заедно собрани не се ни третина од она што е Есиен. За тим со шампионски амбиции, не биват.

Ни’ следет три утакмици шо требит да ги изиграме со 100% посветеност и ентузијазам - или сме ја ебале утката.
Од вакви бледи изданија, можно е да напрајме од готово вересија, по четврти пат по ред титулата на Трафорд да ојт, овојпат директно испорачана од Челзи со брза пошта.
И немој да сум ве слушнал да се жалите на Анчелоти, Тери или Лампард. Првиот е тренер, а не е чудотворец. Со тој играчки кадар - толку.
Тери имаше лош ден, не требит да го спалиме на клада заради то. Верувам дека Тери би си ги дал двете мадиња само за да победевме денес.
Лампард - во отсуство на Есиен и со закоени за земја колеги во среден ред, работата си ја вршит и повеќе од добро. Капа долу.

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
оффтопик:

до фантом админ,
да си модератор не значи тоа што ќе одиш по правилата, и чувството на непристрасност те прави добар модератор.

правилата се тие, и во правниов закон во македонија не се суди исто за убиство и убиство од небрежност. ако ти можеш да се воздржиш после ваков ден, очигледно има пострасни навивачи од тебе(но офенс) кои имаат претрпено преголем стрес годиниве од фрките што му се случуваат на челзи и вакви глупости едноставно можат да ги извадат од такт. *јас сум еден од нив.

форумов е место за изразување и слободна мисла, секој има УСТАВНО право буквално да ги вреѓа играчите и секој што е познат, нормално без навреди кон колегиТЕ форумџии. но, доколку се постапува вака строго очекувајте пластична комуникација тука и евентуално изумирање на форумов по одреден период.

пс. не дека ги бранам членовите за да прават што сакаат тука, но казните од перманентен бан и четири месеца се глупост, не делуваат и сигурно нема да ме спречат мене или кој било друг импулсивно да изреагира по некоја екстремно грда ситуација. тие ќе се случуваат банирајте (перманенто) колку сакате.

он топик:

по голат на манч ју знаев дека ќе биде лош ден. се повампирив ко џек д рипер и ќе искршев све низ дома.

ги знам челзи буквално како дишат.. имаат некаков балкански менталитет, а тоа е = под притисок се срање.

ја одспав утакмицава пошто неизбежен беше поразот.
да ја гледав можда и јас ќе бев сега баниран перманентно со само неполн месец учество на форумов.

поздрав.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
REACTION: A DIFFICULT DAY

Posted on: Sat 17 Apr 2010
Carlo Ancelotti insisted there would be no panic after his side's fifth away league defeat of the season but he admitted we must not play like this again.
Chelsea did not begin well against a Tottenham side who finished the day in fourth position and could have few complaints about being behind at the interval, even if Spurs boss Harry Redknapp did not think his side deserved the penalty with which they opened the scoring.
A two-goal deficit by the second half became a mountain to climb after John Terry's 66th minute red card and Frank Lampard's stoppage time goal made the result closer than the game as a whole, certainly if measured on chances.
'We had difficulties at the start of the game because we conceded a lot of space in our midfield and we were not able to have good control of the Tottenham attacking play,' admitted Ancelotti as he analysed where it had gone wrong.
'We had a good possession in the second part of the first half but the problem was in our defending when they had possession. We didn't put good pressure on the ball.
'Tottenham did good attacking at the start of the game and we were soft in the first 15 minutes,' the Italian continued.
'We conceded a lot of crosses from our right and this was not good. The second half we tried to do better, we had some possibility to score but when we lost Terry, it was impossible to recover the game.'
The Chelsea captain was sent-off for two yellow cards and as a consequence will miss one game - at home to Stoke next Sunday.
Redknapp called the early decision to award a penalty for handball against Terry as harsh but claimed his side should have an earlier spot kick for a foul by Mikel, who went off injured in the first half.
'We were the better team, we created all the chances,' added the Spurs boss.'I feared we would be outnumbered in midfield with our two versus Chelsea's three there, but the wide players tucked in well.
'I expected to be under the cosh a bit at the start and them getting real control of the game, but when we lost possession we got after them and one of our two front men got back around Mikel. We have played well all year here.'
'I don't think Man United's late goal had an effect on us,' argued Ancelotti as he reflected on a day that saw the second-place side draw closer.
'We had a difficult day against a strong team . They repeated their performance against Arsenal and we didn't play our best.
'We know what we have to do the next three games. We have to win all three to be sure.
'We don't panic now, we are at the top of the league where every team wants to be. We can do our best again. One point more than the next team is not bad but we have to do better than this game.'

:sport2::turn:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Анчелоти кога викаше дека дуелот со Манчестер не одлучува за титулата, имаше некои кои му се смееја....

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
REACTION: A DIFFICULT DAY
'I don't think Man United's late goal had an effect on us,' argued Ancelotti
Џобро анчелотии.. не мешај свест и потсвест.
Очигледно е дека изгубата на сити ги мотивираше тотенхем, а победата на утд ги сјеба умовите на челзи :)

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Добро е што ги воочил сите недостатоци во тимот на овој натпревар. И мислам дека единствена грешка му беше што Анелка го стави на местото на Џо , а требаше Дрогба да го извади. И 2 пат оваа сезона му се случува да направи 3 измени до полувреме , и после да се повреди играч. Првиот пат испаднавме од трката за Карлинг куп. Да се надеваме дека сега нема да испаднеме од трката за ПЛ.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom