Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
По низата пцовки и вулгарни зборови од кои ми се повраќа, нема ни да можеш да се уклучиш. Четири месеци бан од форум, плус бан од секоја тема на Челзи. Ги премина сите граници.

Три дена бан од форум.

Поарно е вака изладени, не?

Јас ќе почекам до вечер да дискутирам ко човек, да ја оладам главата со туш и пиво, а не да лечам фрустрации на форум.
Шо се занесуваш ти?
После ваква утакмица ко да не знајш како му е на детето.

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
Fantom ''Respect'' за потегот. Редно беше тие фрикови да се тргнат од форумов. Вистински Челзи фан е онај кој навива и верува во тимот и кога губи

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не сум инспектор да барам постови каде и против нас имаат пцуено или вулгарно изразувано ама ај.Што е многу мноогу.Месец дена е бан се друго е претеризам.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
По 3-4 дена за Фантом-от е резервирана една цела страна за мултицитат - ДА СИ ЗНАЈТЕ.... мене искрено ќе ми недостига неговиот сарказам :smir:

инаку Сити со понуда за Џо од 180к неделно.... :raz: јас мислам дека го губиме на лето - само незнам дали да бидам среќен или разочаран

A

Alexander Nevsky

Гостин
Фантом/х си е прав со неговиот сарказам поправеден фан нема на форумиве...
А за Џо искрено жал ќе ми биде иако не игра на ниво мислам дека треба да остане.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Фантом/х си е прав со неговиот сарказам поправеден фан нема на форумиве...
А за Џо искрено жал ќе ми биде иако не игра на ниво мислам дека треба да остане.
Незнам што да речам жалосно е,Фантом Х и Давор е жалосно да се банираат поради фактот дека пцуеле а сите на таа нервоза би го направиле,а уште по жалосно е дека ги банира навивач на Челси..

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Незнам што да речам жалосно е,Фантом Х и Давор е жалосно да се банираат поради фактот дека пцуеле а сите на таа нервоза би го направиле,а уште по жалосно е дека ги банира навивач на Челси..
Жалосно е Давор да не е баниран. Мислам дека fantomX намерно идеше на бан...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.364
Поени од реакции
47.139
Ја мислев фанотмонХикс е баниран ради електричната столица па ке глеав да му се тргне банон, али тек после видов обезглавени и обесени фаци и слично, јебига момци, шо е многу многу е, макар и што истово доаѓа од член кој до сеа немам видено како крши некое правило на форумов.

А за Давор ? Дај не зезајте, се кладам дека 80% од негови постови каде колне мајки на други членови на теми и самиот бара бан не сте прочитале, свесно е детето дека одамна требаше да иде на перманентен, и пак истата приказна си ја тера, и пак со истите свои барања за бан.

Ае ...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ја мислев фанотмонХикс е баниран ради електричната столица па ке глеав да му се тргне банон, али тек после видов обезглавени и обесени фаци и слично, јебига момци, шо е многу многу е, макар и што истово доаѓа од член кој до сеа немам видено како крши некое правило на форумов.

А за Давор ? Дај не зезајте, се кладам дека 80% од негови постови каде колне мајки на други членови на теми и самиот бара бан не сте прочитале, свесно е детето дека одамна требаше да иде на перманентен, и пак истата приказна си ја тера, и пак со истите свои барања за бан.

Ае ...
Бан 4 месеци ако пцуе си има санкции кои би требале да бидат 3 недели максимум,а да закачеше уште некој војник така цела година ќе имаше бан?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.364
Поени од реакции
47.139
Бан 4 месеци ако пцуе си има санкции кои би требале да бидат 3 недели максимум,а да закачеше уште некој војник така цела година ќе имаше бан?
3 недели ? Давор до сега, минимум 3 перманентни требаше да јаде, ја незнам зашто е на 4 месеци ставен ..
За Ф.Хикс, 3 дена се таман, се согласувам со оние кои го ставиле на бан и истерале со таква одлука.

п.с. Темава е за Челзи, вие, чегевари, си добивте објаснувања што како и зашто, терајте си со онтопик. :wink:

A

Alexander Nevsky

Гостин

Ае ...
Не му е прв пат ама не е само тој на форумов што пцуе гарант.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
8.343
Не сум инспектор да барам постови каде и против нас имаат пцуено или вулгарно изразувано ама ај.Што е многу мноогу.Месец дена е бан се друго е претеризам.
Има има не се секирај за тоа...

Шо се занесуваш ти?
После ваква утакмица ко да не знајш како му е на детето.
и јас бев нервозен па не го покажав гневот..

Ае ...
За ДАвор заслужено банот

Не му е прв пат ама не е само тој на форумов што пцуе гарант.
Идеме напред :smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Барем од фан клуб Челзи одбанирајте го.Белким после 4 месеци ќе се врати попаметен.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom