Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Кај нас ето зема 10,5 милиони па тое:toe::toe: тој ни 5 не заслужува јбг...а за кај вас играчите повеќето звезди се над 30 години а според мене Ањелка,Дрогба,Лампард,Балак,Ешли,Тери,Чех покажуваат солидни игри во синиот дрес за тие пари што ги земаат и тие години што ги имаат:toe:
За Дрогба,Лампард,Ешли(гзо лижач) Тери(може и бољи) и Чех(да не прави толку киксови и излети како на спид да е) не викам ништо али за Балак,Микел,Калу,Карваљо,Алекс на чело со Ањелка требаат каде каде подобро да играат али не се тие криви туку тој што им дава толкава плата...

В

Вори

Гостин
:pos2:Зошто волку секси прекари сте им дале ? Све кој од кој позаебани.:tv:
Знаеш,ние сме секси и заебана екипа.

Пример најфаца играч во Челзи е Паоло Фереира.
Човекот е фаца.Ем добар играч,ем фаца,ама малку пари зема.

Заебани има појше.
Малуда,Белети,Хиларио,па некогаш заебан е и Реј Вилкинс.:tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
За Дрогба,Лампард,Ешли(гзо лижач) Тери(може и бољи) и Чех(да не прави толку киксови и излети како на спид да е) не викам ништо али за Балак,Микел,Калу,Карваљо,Алекс на чело со Ањелка требаат каде каде подобро да играат али не се тие криви туку тој што им дава толкава плата...
Можеби не го пратам челзи колку вас ама кога да го гледам на ТВ Челзи,Ањелка е еден од најборбените на теренот ,трча на секаде,дава асистенции,потенцијална опасност за противничкиот гол,брз,незгоден,корпулентен,одлично игра со глава,доминантен(како дргоба) во дуел..:toe:не разбирам што барате повеќе од ањелка според мене тој е веднаш зад дрогба и лампи во челзи...мене лично за утре најпојќе ми е страв од него помага секаде и во одбрана и во средина и во напад(кога и да го гледам челзи) и то на 32 години:toe:..можам да кажам само :bravo: за овој играч..:toe:

Член од
5 јули 2008
Мислења
413
Поени од реакции
9
Еве доказ дека Пандев нема да почне од почеток на натпреварот.Ова го сликав од Sky Sport It

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Еве доказ дека Пандев нема да почне од почеток на натпреварот.Ова го сликав од Sky Sport It

Ништо не е сигурно другарче,ке се знае денеска до 19 часот или евентуално 10-15 минути пред утакмица :)

В

Вори

Гостин
Кордоба лево да игра?
Не ми се веруе,дека Мурињо ќе се филозофира со него.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Очекувам Милито и Пандев да биде напаѓачкиот тандем на Интер, многу подобро функционираат така отколку со Ето. Ако Пандев биде на клупа тоа ќе биде подобро за нас.
Лево ќе биде заебано кај нас, да се надеваме дека Белети ќе може да одигра како што треба иако никогаш не играл за Челзи на таа позиција.
Eптен ни фали Есиен во еден ваков дуел па многу е значајно средниот ред како ќе одигра, Оби Микел особено, мора да го спречи Снајдер да доминира. Ако го затвориме Снајдер а Пандев биде на клупата очекувам сигурен успех.

Еве успат едно добро клипче од Оби Микел:

Член од
19 февруари 2010
Мислења
121
Поени од реакции
17
Абе ако сакaт и господ нека го викнат ке изгубат :):pos2::pos2::pos2::pos2:

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Конечно 24 февруари! Конечно денот кој како што гледам сите го очекуваме. И денот во кој ќе гледаме еден спектакуларен меч(да се надеваме). Интер против Челзи, Мурињо против Анчелоти. Се надевам на добар, фер и коректен меч и пред се резултат во наша полза.
Знаејки го нашиот моментален фонд на играчи, би бил пресреќен да победиме. Но секогаш сум оптимист во врска со мојот омилен тим, па ќе кажам само едно: ОДИМЕ НА ПОБЕДА!!!
:smir:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Мн тивко некако кај нас:pos2: Уште малце ни преостанува пред почнувањето на мечот незнам ама некако голем оптимиста сум мислам дека 0-1 ќе биде а нас вечер Дрогба ќе си докаже дека е најдобар напаѓач во светот:helou:

Inter Milan v Chelsea - Key battles
Trio fit for big Inter clash
Chelsea 'deserve' to win Champions League, insists desperate Didier Drogba
Roberto Di Matteo Tips Chelsea To Advance In The Champions League At Inter’s Expense

Интересни статии кој сака нека читне.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
“Во мојот дом на ѕидот стои еден дрес – дресот што го носев кога го промашив пеналот во финалето од Лигата на Шампионите против Манчестер Јунајтед.”

“Тој стои таму за секој дена да ме потсетува што е мојот стремеж. Нема да се смирам се додека тој дрес не го заменам со победнички – тоа е моето ветување до секој фан на Челзи кој застана покрај мене и сеуште верува во мене како играч и капитен на нивниот клуб.”
“Тие беа брилијантни, нивната поддршка е од голема корист и јас очајно посакувам да им ја донесам славата што ја заслужуваат.”

Џон Тери

:bravo: :love3:

A

Alexander Nevsky

Гостин
“Во мојот дом на ѕидот стои еден дрес – дресот што го носев кога го промашив пеналот во финалето од Лигата на Шампионите против Манчестер Јунајтед.”

“Тој стои таму за секој дена да ме потсетува што е мојот стремеж. Нема да се смирам се додека тој дрес не го заменам со победнички – тоа е моето ветување до секој фан на Челзи кој застана покрај мене и сеуште верува во мене како играч и капитен на нивниот клуб.”
“Тие беа брилијантни, нивната поддршка е од голема корист и јас очајно посакувам да им ја донесам славата што ја заслужуваат.”

Џон Тери

:bravo: :love3:
Браво Тери човеку се надевам ќе се вратиш зш доста време си отсутен со мозокот:jaj: вистинските навивачи увек биле со Челзи и така и ќе биде без разлика на што и да се случи:smir: Go Blues! Blue is the Colour!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom