В
Вори
Гостин
Ја на Малуда,Фереира(ако игра) и некад на Белети..ама што ги ебам,коа се дрва!
Те читам подолго време на фан клубов,ама кој ти е тој Шмуљо жити се просветли ме ???Можи и така, има нешто и во тоа.
На Оби Микел јас му се истурам ако Челзи прими гол, и на Шмуљо. :icon_mrgr
АнелкаТе читам подолго време на фан клубов,ама кој ти е тој Шмуљо жити се просветли ме ???
Скоро сите така го викате,на другите што им имате надимаци дадено,ги знам,ама овој Џокерот е :pos2:
За утакмицава одвај чекам да дојде 20 и 45,немам стрплење осекам ке биде голем спектакл,освен судијата ако не укака нешто.
Ањелка:wink:Aбе, кој ви е Шмуљо ?
хахахахахаха :pos2:Анелка
а шифоњер кој вие? и просечко? ако може да знаеме секако? ..однапред благодарам
:pos2::pos2: најако е за Ањелка..сепак благодарам се гледа дека има креативност во вас штом вакви прекари му вадите на вашитеНе може,тактика за мечот ни е..:pos2:
Просечко-Калу
Шмуљо-Анелка
Шифоњер-Микел
Бане-Иванович
Ова е мое:
-Сакатиот-Фереира
:pos2:Зошто волку секси прекари сте им дале ? Све кој од кој позаебани.:tv:Не може,тактика за мечот ни е..:pos2:
Просечко-Калу
Шмуљо-Анелка
Шифоњер-Микел
Бане-Иванович
Ова е мое:
-Сакатиот-Фереира
:pos2::pos2: најако е за Ањелка..сепак благодарам се гледа дека има креативност во вас штом вакви прекари му вадите на вашите
Кај нас ето зема 10,5 милиони па тое тој ни 5 не заслужува јбг...а за кај вас играчите повеќето звезди се над 30 години а според мене Ањелка,Дрогба,Лампард,Балак,Ешли,Тери,Чех покажуваат солидни игри во синиот дрес за тие пари што ги земаат и тие години што ги имаатПола заслужени им се за тие пари што ги земаат каде каде повеќе треба да покажат али ај....
Кој рече?
Утре околу 19.00 дефинитивно.