Последниов стрим супер е, на Експлорер со Ултра Сурф програмчето, за да не запира.Има некој линк асален да даде,а не овие ебаниве?:zid::zid::zid::zid:
Романско-унгарско-не знам каква е, ама тешко се најдува на кабловска во Македонија. Не знам ни дали ја има воопшто некаде.Имате на Еуроспорт 2...не на таа српската..друга е
Проверете си на телевизорот..поздрав!
Глеј на сопкаст. Не е баш добра снимката ама ич не кочи.Има некој линк асален да даде,а не овие ебаниве?:zid::zid::zid::zid:
Па само еднаш се доближија до гол и Алекс малку зезна, ама добро е. Не допираат топка. Малку повеќе прецизност во нападот и се ќе биде како што треба...Последниов стрим супер е, на Експлорер со Ултра Сурф програмчето, за да не запира.
Одбраната уште не ја бидува ко шо треба. Другото е релативно добро, со оглед на тоа дека Деко е замрзнат, а во средината го имаме и Оби Микел.
Што пишав јас на почеток. Глупак! во 14 минута ми се чини дека беше тоа... Ама го подкачија со копачка. Или ми се чини?Глеј на сопкаст. Не е баш добра снимката ама ич не кочи.
Калу каква шанса утнал. Од корна кога набација, овој на еден метар пред гол со глава ја мава, и го утна голот.
Воопшто нејќе да се уклучи,а па камоли за нешто друго...Глеј на сопкаст. Не е баш добра снимката ама ич не кочи.
Калу каква шанса утнал. Од корна кога набација, овој на еден метар пред гол со глава ја мава, и го утна голот.
Таква е излеа..Унгарска мене ми стои,иако не ги познавам тие јазици,си претпоставувам..Романско-унгарско-не знам каква е, ама тешко се најдува на кабловска во Македонија. Не знам ни дали ја има воопшто некаде.
И јас не сум задоволен од резултатот..Со оглед на тоа што играме со последната пласирана екипа на табелата,и со тоа што играме на Стемфорд не сум задоволен...:nenene:А пошто не глеав прво полувреме за играта неможам да коментирам....Глеам викате тарабукава просечко утнал празен гол?Па и против атлетико мадрид утна празен гол...Урива рекорди изгледа...Според резултатов,не сум задоволен.
Со оглед на тоа дека играме со последната екипа..
Играта не знам каква е.
Пак идам на заклучок дека двојката пред Чех на чело со Тери очајно маркира последниве натпревари. Тери е вон себе, разбирам празници, ама не го бидува така.Па само еднаш се доближија до гол и Алекс малку зезна, ама добро е. Не допираат топка. Малку повеќе прецизност во нападот и се ќе биде како што треба...
Што пишав јас на почеток. Глупак! во 14 минута ми се чини дека беше тоа... Ама го подкачија со копачка. Или ми се чини?
А Просечко, не знам стварно, тој влезе в гол по падот, топката на погорниот дел од трибината. И да бил поткачен, со се топка в гол треба онде.
Само за пари игра тој бе....се гледа дека ништо не покажува на теренот...врска си нема од фудбалПак идам на заклучок дека двојката пред Чех на чело со Тери очајно маркира последниве натпревари. Тери е вон себе, разбирам празници, ама не го бидува така.
А Просечко, не знам стварно, тој влезе в гол по падот, топката на погорниот дел од трибината. И да бил поткачен, со се топка в гол треба онде.