Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Не го спуштам Жирков ама слична е ситуацијата. Ниту јас не го спомнав Харгривс.

На Видич, Рио и ВДС заборави другарот на кој што му цитирав. За стартот на Еванс прочитај назад кажав дека е неспортски потег. А од Саха и те како треба да учи за однесување на терен, мислев на темпераментот, ама очигледно не си ме разбрал. А шо е битно за кое место атакува. Последните 3 години Челзи беше втор, трет, додека Луис Саха си лапна титули со Јунајтед. Така да...
Слична е ситуацијата, инаку не гледам сличност меѓу Обертан и Жирков.
Неспортски потег, ама малку му било на Дрогба (?!?!?!), јас така видов. Од Саха ништо не треба да учи, Саха беше само епизодист во Манчестер Јунајтед и затоа ова се глупости од твоја страна.

Ако Дрогба го изгуби темпераментот и пасијата, тој завршува со фудбалот, барем со врвен фудбал, и треба да си свесен за тоа, и Руни е таков. Правилно е, темпераментот да го насочи во играта, во борба на теренот за топка и погодок, нешто што сезонава го прави (особено откако син му „го искарал“ полсе полуфиналето пролетоска), што повторно не носи до констатацијата дека лупаш глупости, верајотно од неинформираност. :smir:

Саха за пример побогу, ау....:pos2:

Nemanja Matic, koj bese povreden odredeno vreme, pokaza na mecot vo nedela za Srbija U-21 deka pocnuva da se vraca vo formata koja go dovede vo Celzi. Uste e mlad, no igra mnogu racionalno i ako ne daj Boze prodolzi trendot so volku izostanoci kaj Sinite, nisto cudno i da go vidime vo prviot tim, barem na kup natprevarite.
Го гледав некни за Србија и со Кипар ко играа, и уште неколку пати за резервите на Челзи, и вистина е само дека е доста рационален.
Така што ќе помине доста време според ова шо имам гледано, дури Матич не заигра за Челзи. Па и во куп натпревар, секако, не мислам на играње 10-15 минути. Бар пола саат. :toe:

Вака значи бев во Космос, најдоле во продавницата на адидас
Ова е по Скопјево ? Други информации, каде поточно...:smir:

Иначе добро го советувал наркосов Агуеро..:pipi:
Го советувал да си оди од Атлетико Мадрид, што не е нималку исто со совет да оди во Челзи.

Челзи цели кон ангажман на Агуеро во рекорден трансфер за Премиер Лигата

Зачестија шпекулациите околу Агуеро, но на крај мислам дека ништо нема да биде. Се надевам на демант.
Кур најплатен во Премиер, ау, чувај Господе! :jaj:

Паничари, да ве израдувам.

Тренинг во среда:
Џон Тери - целосно одработен тренинг.
Ешли, Џо (Колевци) - целосно одработен тренинг, но најмногу вежби на мал простор.
Џон Шифоњер Микел - целосно одработен тренинг + весело расположение, ќе игра на СП.
Сем Хачинсон - целсоно одработен тренинг.
Гаел Какута - конечно тренинг како играч кој може да конкурира за нареден меч.

Дрогба и Балак се со репрезентациите, тешко да се сретнаат на теренот. Балак заради превенција од нешто посериозно, за Дрогба нема никаква официјална информација освен шпекулацијата на Сан. Деко со ситна повреда го пуштаат во Зеница, Жирков пак ќе игра, иако по ѓаволите никој не знај што е со неговото колено!

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Ова е по Скопјево ? Други информации, каде поточно...:smir:

Во Солун е (правам муабет за Космос што ми е најблиску мене а ја сум од Струмица) и само што си идам од таму и да се пофалам си купив дрес :vozbud::vozbud:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Во Солун е (правам муабет за Космос што ми е најблиску мене а ја сум од Струмица) и само што си идам од таму и да се пофалам си купив дрес :vozbud::vozbud:
Честито, домашниот е? И ме интересира имаше попуст?

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Гледам второ полувреме од Словенија- Русија и ич не ми се свиѓа Жирков. Многу е статичен. Имаше еден пробив и едно млако подавање, по што Кержаков попи црвен. Не е битно тоа. Дај Боже да е до немотивација, ќе се најде решение за тоа, само да не го заебе пак коленото...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Гледам второ полувреме од Словенија- Русија и ич не ми се свиѓа Жирков. Многу е статичен. Имаше еден пробив и едно млако подавање, по што Кержаков попи црвен. Не е битно тоа. Дај Боже да е до немотивација, ќе се најде решение за тоа, само да не го заебе пак коленото...
Нема врска овој натпревар ........ се е во грч , се е во еден здив некако, не е исто со настап за клуб:smir:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Вчера на Алфа спортските вести кажаја дека Рамос ќе доаѓал на лето..
Некој нешто подетално за ова??

В

Вори

Гостин
Кој Рамос?
Серхио од Реал?
Што ќе ни е?
Како десен бек и не е толку јак,како централен е добар,али имаме ние играчи..
Плус Реал не го дава така лесно и евтино..така да,пиши пропало..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom