В
Вори
Гостин
Иначе добро го советувал наркосов Агуеро..
Слична е ситуацијата, инаку не гледам сличност меѓу Обертан и Жирков.Не го спуштам Жирков ама слична е ситуацијата. Ниту јас не го спомнав Харгривс.
На Видич, Рио и ВДС заборави другарот на кој што му цитирав. За стартот на Еванс прочитај назад кажав дека е неспортски потег. А од Саха и те како треба да учи за однесување на терен, мислев на темпераментот, ама очигледно не си ме разбрал. А шо е битно за кое место атакува. Последните 3 години Челзи беше втор, трет, додека Луис Саха си лапна титули со Јунајтед. Така да...
Го гледав некни за Србија и со Кипар ко играа, и уште неколку пати за резервите на Челзи, и вистина е само дека е доста рационален.Nemanja Matic, koj bese povreden odredeno vreme, pokaza na mecot vo nedela za Srbija U-21 deka pocnuva da se vraca vo formata koja go dovede vo Celzi. Uste e mlad, no igra mnogu racionalno i ako ne daj Boze prodolzi trendot so volku izostanoci kaj Sinite, nisto cudno i da go vidime vo prviot tim, barem na kup natprevarite.
Ова е по Скопјево ? Други информации, каде поточно...:smir:Вака значи бев во Космос, најдоле во продавницата на адидас
Го советувал да си оди од Атлетико Мадрид, што не е нималку исто со совет да оди во Челзи.Иначе добро го советувал наркосов Агуеро..
Кур најплатен во Премиер, ау, чувај Господе! :jaj:Челзи цели кон ангажман на Агуеро во рекорден трансфер за Премиер Лигата
Зачестија шпекулациите околу Агуеро, но на крај мислам дека ништо нема да биде. Се надевам на демант.
Ова е по Скопјево ? Други информации, каде поточно...:smir:
Честито, домашниот е? И ме интересира имаше попуст?Во Солун е (правам муабет за Космос што ми е најблиску мене а ја сум од Струмица) и само што си идам од таму и да се пофалам си купив дрес
Домашниот е...Иначе немаше никаков попуст како што видовЧестито, домашниот е? И ме интересира имаше попуст?
И колко го зема?Домашниот е...Иначе немаше никаков попуст како што видов
И колко го зема?
Иначе со здравје да си го носиш!
Нема врска овој натпревар ........ се е во грч , се е во еден здив некако, не е исто со настап за клуб:smir:Гледам второ полувреме од Словенија- Русија и ич не ми се свиѓа Жирков. Многу е статичен. Имаше еден пробив и едно млако подавање, по што Кержаков попи црвен. Не е битно тоа. Дај Боже да е до немотивација, ќе се најде решение за тоа, само да не го заебе пак коленото...
нека е жив и здрав кај нас:smir:^Доби и црвен сега...