Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Да.....уште тоа фалеше:toe:
Да, Босингва малку беше, па мораше и Лампард да се повреди. Па ај и Лампард е малку, се повреди и Тери.

Едит:

TERRY EXPECTED TO PLAY

Posted on: Fri 13 Nov 2009
England manager Fabio Capello has eased concerns over the fitness of John Terry ahead of Saturday's international friendly.
The Chelsea captain has a reported swollen ankle but speaking on Friday afternoon, Capello said:
'I think he [Terry] will be ready for the game.
'He is our skipper so he will always play when he can and he is very important for us. I think tomorrow he will be okay.
'I will speak with John Terry. If he will be ready, he will play.'
News on the injury Frank Lampard sustained on England duty was announced earlier today.
England v Brazil in Qatar kicks-off at 5pm UK time on Saturday.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да, Босингва малку беше, па мораше и Лампард да се повреди. Па ај и Лампард е малку, се повреди и Тери.

Едит:
Само не знам колку е сериозна повредата на тери...:toe:

Член од
5 јули 2008
Мислења
224
Поени од реакции
197
Луѓе вчера пристигнав од Лондон бев да го гледам дербито Челзи - Јунајтед......немте представа каква атмосвера имаше ЗАКОН! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
2 дена се задржав во Белград и дури сеа читам дека ќе одсуствуваат Тери и Лампард....
жално жално
ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФАНОВИ НА ЧЕЛЗИ!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud: се читаме

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Луѓе вчера пристигнав од Лондон бев да го гледам дербито Челзи - Јунајтед......немте представа каква атмосвера имаше ЗАКОН! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
2 дена се задржав во Белград и дури сеа читам дека ќе одсуствуваат Тери и Лампард....
жално жално
ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФАНОВИ НА ЧЕЛЗИ!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud: се читаме
Блазе ти, ако имаш слики и клипови, ставај, да ни потечат лигите :)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Повредени:Лампард,Дрогба,Босингва,Е.Кол,Тери(не е толку сериозно,но ке видиме)
Достојни замени:Жирков,Иванович,Калу,Малуда,Стариџ,Алекс,Карваљо,Џо Кол,...
:nesum:
Абе дечки што е со Џон Оби Микел?

F

fantomX

Гостин
Повредени:Лампард,Дрогба,Босингва,Е.Кол,Тери(не е толку сериозно,но ке видиме)
Достојни замени:Жирков,Иванович,Малуда,Калу...
:nesum:
---------------------Чех-----------------------
---Иванович---Алекс---Карваљо---Фереира---
--------------------Есиен----------------------
-----Балак------------------------Малуда------
----------------------Џо------------------------
--------Шмуљо-----------------Просечко-------

Иларијо, Брума, Жирков, Оби, Матич, Стуриџ + 1 од академијата.

Ваков состав од 18-мина е способен да ги победи 90% екипи од Премиер Лигата само ако на тренинзите се заборави дека посстојат повредените воопшто, и се работи максимално со расположливите ресурси. Проблем би можело да е лидерството на теренот, но Балак е капитен на една Германија на пример, па би се решило и тоа.

Сепак, ова е се кажано „шо би било кога би било“, очекувам Тери и Дрогба да се спремни за Вулфси, или барем еден од двајцата.

Со Оби шифоњерот се е в ред, уште пред неделата беше, само не во доволна кондиција за да игра против Јунајтед. Ќе игра за Нигерија викендов.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
---------------------Чех-----------------------
---Иванович---Алекс---Карваљо---Фереира---
--------------------Есиен----------------------
-----Балак------------------------Малуда------
----------------------Џо------------------------
--------Шмуљо-----------------Просечко-------

Иларијо, Брума, Жирков, Оби, Матич, Стуриџ + 1 од академијата.

Ваков состав од 18-мина е способен да ги победи 90% екипи од Премиер Лигата само ако на тренинзите се заборави дека посстојат повредените воопшто, и се работи максимално со расположливите ресурси. Проблем би можело да е лидерството на теренот, но Балак е капитен на една Германија на пример, па би се решило и тоа.

Сепак, ова е се кажано „шо би било кога би било“, очекувам Тери и Дрогба да се спремни за Вулфси, или барем еден од двајцата.

Со Оби шифоњерот се е в ред, уште пред неделата беше, само не во доволна кондиција за да игра против Јунајтед. Ќе игра за Нигерија викендов.
Мислам дека со тери не е толку сериозно....Само не знам како ја добил таа повреда на тренингот...како и да е очекуваме барем капитенот да се опорави,за следниот дуел:smir:

F

fantomX

Гостин
Мислам дека со тери не е толку сериозно....Само не знам како ја добил таа повреда на тренингот...како и да е очекуваме барем капитенот да се опорави,за следниот дуел:smir:
Блокирал шут на Џенас, по што се пожалил на болка на стапалото.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе и Дробга аут 3 недели поради скршено ребро.
На д сан ја има информацијава само,незнам колку е веродостојна.:smir:

F

fantomX

Гостин
Абе и Дробга аут 3 недели поради скршено ребро.
На д сан ја има информацијава само,незнам колку е веродостојна.:smir:
Доколку дојде официјална потврда на информацијава, мислам дека следно нешто што е сосема логично да се направи е кривично гонење на нанесување телесни повреди со умисла на дебилно-лешперо-малоумно-ретардирано-моронското суштество од робијаш-злонамерник кој некои слепци го сметаат дури и за човек, а некои компири дури и го оправдуваат...кој од затвор го спаси само неговиот ментор сер-ло.
Но сега, нема сила која би го спасила.

Како и да е, на мака ќе бидиме со Арсенал ако не игра пред се Дрогба, но сепак, победата е се уште реалната опција. :toe:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
добро ни дојде оваа недела шо не се игра уште едно коло од ПЛ има време Тери да се опорави а другите со тек на време ама за со Арсенал ќе ни требат.... ама то е то имат време за до тогаш а и очекувам некој нова магија на Карло :icon_lol:

Член од
5 јули 2008
Мислења
417
Поени од реакции
11
Кај се сега експертите од Ман.Јунајтед да кажат дали имало контакт или немало.Кај е сега тој што вадеше слики од видеото со Дрогба и Еванс да каже дали го удрил во раката или во градите :tapp:

В

Вори

Гостин
Значи све да му ебам на Еванс
Ела сега некој од Јунајтед нека каже дека не го удрил Еванс,туку Дрогба сам се поместил.
ТИ го ебам копиљот,никад да не заиграш фудбал..како не го закачи ја тогаш в затвор не знам.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Кај се сега експертите од Ман.Јунајтед да кажат дали имало контакт или немало.Кај е сега тој што вадеше слики од видеото со Дрогба и Еванс да каже дали го удрил во раката или во градите :tapp:
Мастурбираат на тој момент. Само погледни го аватарот на Rooney’s Temper и се ќе ти биде јасно. На возвратната при крај треба да се пушти некој од младинциве да скрши рака или нога на двајца (тројца), па да видат како е... (од младинците заради тоа што и да попие казна, да не се осети во играта ;))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom