Фан Клуб: Црвена Звезда

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па текстов е за никаде , тој кажува во изјавата дека несака да се врати во Звезда?
па да бе,он гарант ќе иде у некој друг клуб...

Што му е на нигеров бе? :pos2::pos2: Даде два гола и мисли играчов јак...ццццц!!! И тоа рачунај на Нов Зеланд му дал два гола еј, пази тоа. А што све изнапромаши со Ирак не е ни самиот свесен, и дека токму поради него не победија против Ирак. Ама ако, не ни треба назад да се враќа, бш да видим кај ќе иде, ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ ЌЕ ИГРАЛ ЕЕЕЈ АХХАХАХАХАХХА!!!
За Српски услови е многу добар напаѓач,остај тоа дали на Нов Зеланд или на Цементарница им дал гол,има квалитети...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
За Српски услови е многу добар напаѓач,остај тоа дали на Нов Зеланд или на Цементарница им дал гол,има квалитети...
Добро кажа, за српски услови :smir:

btw, го видовме и за тие услови колку беше добар, покажа што знае.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Vac,растрчај се малку, да ви го шитнеме и него?:smir:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Vac,растрчај се малку, да ви го шитнеме и него?:smir:
Ви земавме играч кој едниствено вредеше со Милијаш,зимајте вие такви пропаднати играчи па ќе направите тим да бидете конкурентни на Јавор и Војводина:)...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ви земавме играч кој едниствено вредеше со Милијаш,зимајте вие такви пропаднати играчи па ќе направите тим да бидете конкурентни на Јавор и Војводина:)...
Доста бе не се прај курназ, ти кажав пред неколку недели, ќе ви го пикнат исто како лани во куп уефа (за ЛШ само сањајте), и ќе ве прашам после колку од тие играчи што ги зедовте ќе ви останат. Може да останат тие што ги зедовте по 35 год. Ќе се врати Звезда ти ич да не се секираш, дали сега или за 3-4 год ќе се врати, ќе праеме муабет после.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Доста бе не се прај курназ, ти кажав пред неколку недели, ќе ви го пикнат исто како лани во куп уефа (за ЛШ само сањајте), и ќе ве прашам после колку од тие играчи што ги зедовте ќе ви останат. Може да останат тие што ги зедовте по 35 год. Ќе се врати Звезда ти ич да не се секираш, дали сега или за 3-4 год ќе се врати, ќе праеме муабет после.
Што е со тебе проблемот бе???
Ако имаш нешто против мене пиши ми на пп не овака...
Му реплицирав на дечкото и ај не се дигај многу многу.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што е со тебе проблемот бе???
Ако имаш нешто против мене пиши ми на пп не овака...
Му реплицирав на дечкото и ај не се дигај многу многу.
Одјеби! Ако имаш нешто паметно да кажеш кажи, ако не немаш потреба да пишуеш овде. Секој втор пост ти е ќе се борите со Војводина и остали, Фарсизам ова Фарсизам тоа. Преку к*р нас за Фарсизам!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Одјеби! Ако имаш нешто паметно да кажеш кажи, ако не немаш потреба да пишуеш овде. Секој втор пост ти е ќе се борите со Војводина и остали, Фарсизам ова Фарсизам тоа. Преку к*р нас за Фарсизам!
Кој секој втор пост жити се....
Само му реплицирав на heartcollector и толку,претходно ставив статија дека Паркер ќе си иде,ако тука некаде е спомнат Партизан па да ми кажеш нешто ама сеа ако те нервира тоа,тогаш имаш некој проблем!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Zborot zemavme ne ti e na mesto ko prvo gledaj malce realno i ne tropaj gluposti.Za koj propadnati igraci ovaa godina kazuvas moze da napomenes dek sme gi zemale me interesira.Od koj ke bideme pojaki poslabi ke vidime od to nema beganje koj sto si nadrobil to i ke srka.
Mn se kreva prasina okolu Parker mene licno ne mi se dopaga ko igrac nekoe kolo taka pri kraj pokaza nesto mozebi mu treba poike vreme ali to e dr ako nesaka ne mu se dopagat uslovi i dr i ne go ceni to sto go nasi dresot nek ide u picku mater jas zaiveam,navivam za ZVEZDA a ne za Parker.

http://www.crvenazvezdafk.com/novi-stari-igrac-slavoljub-djordjevic-1927-c1-content.htm

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дејан Лекич , Никола Игњјатевич , Славољуб Џорџевич ....:vozbud:
Ете такви играчи сакам во Звезда , што знам дека ќе остават се на теренот - а не некој пи*чки нигерски да ми се прават фраери по терен !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лелеле копиљ еј! Па и изјавата што му беше пред некој ден, не се плашим од навивачите на Звезда затоа што не сум направил ништо лошо. Тој мисли дека не напраел ништо лошо, ама не би сакал од денеска да сум во негова кожа. Детево ќе плати и тоа со камата, нека биде сигурен.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Лелеле копиљ еј! Па и изјавата што му беше пред некој ден, не се плашим од навивачите на Звезда затоа што не сум направил ништо лошо. Тој мисли дека не напраел ништо лошо, ама не би сакал од денеска да сум во негова кожа. Детево ќе плати и тоа со камата, нека биде сигурен.

Еееее вака кога видам како пишувате божем којзнае што ќе му се случи... божем тој е прв и последен што преминал кај лутиот ривал... арно си кажа МАРКО МЗТ, тој дошол да игра фудбал (на печалба) и кога не добивал тоа што посакувал во Звезда, кога сите играчи имале Тојота коли, тој немал и ред други работи... за пари секаде ќе премине, нека не ве чуди тоа... денес фудбалот е пари, ретки се играчите што играат со срце за клубот... :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тој што ги гледа искрено работите и што сака да ги види, ќе го сфати. Ама тешко кој од Делије ќе го сфати, или пак да беше обратно од гробари. Тоа е факт! Тој може што сака да каже.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
премногу му е ладна изјавата,иако не глеам некој друг начин да се даде изјава во врска со тоа што се деси.Малку се такви случаеви и ретко кој поминал без инцидент.Такви трансфери прават играчи кои не се свесни во што уствари влегуваат. Колку за информација,Бошко Ѓуровски има изјавено дека и татко им плачел кога Милко преминал во Партизан.

Kajgana Shop

На врв Bottom