Фан Клуб: Црвена Звезда

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Гадови, јебига...Тоа се праи години уназад после Пикси...
Затоа сеа ќе враќаат некои стари играчи кои отишле у странство а не се снашле баш како Баста,Пуровиќ, Перовиќ, Бурзановиќ , и од ОФК некои двајца напаѓачи ќе се земеле ...Пижон сака млади играчи па само тоа му е лекот...

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
колку од ВАС (т.н. Делии од МК) биле на утакмица во Белград????????/

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Читам по форуми и по портали дека може ќе се врател Перица Огњеновиќ,екстра играч беше ама трансферот у Реал му ја заеба кариерата,му помина времето ама сепак би можел да има позитивно влијание врз целата екипа...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
колку од ВАС (т.н. Делии од МК) биле на утакмица во Белград????????/
Јас сум. На Звезда - Милан, на Звезда - Баерн, и четири пати на Звезда - Партизан. А зошо прашвиш?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Гадови, јебига...Тоа се праи години уназад после Пикси...
Затоа сеа ќе враќаат некои стари играчи кои отишле у странство а не се снашле баш како Баста,Пуровиќ, Перовиќ, Бурзановиќ , и од ОФК некои двајца напаѓачи ќе се земеле ...Пижон сака млади играчи па само тоа му е лекот...
To e del od losoto vodenje na klubot a poradi ispustanje na mladi igraci se znae koj gubi. Tocno e to dek se vrakaat nekoj stari igraci i to vo ovoj moment e mn dobro mada nekoj i se znak prasalnik ko golmanot Stojkovic poradi podobra ponuda moze da leti vo blekburn,Basta koj ima dobar dogovor so udine,za Perica Ognjenovic se zbori mn ali stigna i demant od noviot sportski direktor Ivan Adzic.Jasno e mn dek ke ima mn spekulacii od koj normalno nekoja ke postane i vistina ali i jasno e dek se nema pari za nekoj skapi pojacuvanja.Vrakanje na starite igraci za koj e normalno mozno, stvaranje na tim so dosta mlad igracki kadar,zadrzuvanje na nekoj igraci za koj e finansiski mozno, i po moznost doveduvanje na nekoj poiskusni igraci pa makar i na pozajmica toa i se zborovite na novo izbraniot sportski direktor.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
па не ми е јасно само како можеш да бидеш фан за некој клуб а да не отидеш да ГО ГЛЕДАШ???:toe:
Иди и постави го прашањето у темите за Ливерпул,Интер,Барса,Реал,Арсенал...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
па не ми е јасно само како можеш да бидеш фан за некој клуб а да не отидеш да ГО ГЛЕДАШ???:toe:

Детето завршило 5-то и сега е среќно што ќе оди 6-то одделение :pos::pos::pos: Марко стави го овој пост да конкурира за најглуп на форумот, ако можеш :pos2: Како ти заклучи дека Марко не е бил на Црвена Звезда?:tapp:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Миле,е е поентата дали Марко бил или не бил.Ја никад неам отидено на Маракана од икс причини,најчесто финансиски.Поентата е што тапанаров се прави паметен, и Марко му кажа кај да го постави ова прашање.
Инаку Метка,друже, стварно ценам тоа што пратиш најнови случувања за Звезда, ама би те замолил подобро да оставаш линкови одколку да се мачиш да ги преведуваш самиот :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Миле,е е поентата дали Марко бил или не бил.Ја никад неам отидено на Маракана од икс причини,најчесто финансиски.Поентата е што тапанаров се прави паметен, и Марко му кажа кај да го постави ова прашање.
Инаку Метка,друже, стварно ценам тоа што пратиш најнови случувања за Звезда, ама би те замолил подобро да оставаш линкови одколку да се мачиш да ги преведуваш самиот :)

Pa ovde forumot e da diskutirame ne samo postavuvame link i cao prijatno,jas vo kratki crti ako vide pisav kakva e momentalnata sostojba vo veza so novi igraci,dogovori i tn ako postavuvav linkovi najverojatno i ke bev dosaden.Inaku ostajte go ova detevo gore nek brblja i onaka nema blaga veza pa dosol ovde anketa ke pravi koj kolku pati odel na marakana ili ja sledel ZVEZDA POZZZZZZZZZ

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Иди и постави го прашањето у темите за Ливерпул,Интер,Барса,Реал,Арсенал...
па и таму го поставив и не добив одговор???затоа и тука го поставувам истото???????ја само прашав КОЈ присуствувал!!!!!ама освен 2-3ца никој друг не ми даде одговор,така да другите по се изгледа само се палат на навивачите,а не за клубот кој навиваат(зборам за балканов)

Детето завршило 5-то и сега е среќно што ќе оди 6-то одделение :pos::pos::pos: Марко стави го овој пост да конкурира за најглуп на форумот, ако можеш :pos2: Како ти заклучи дека Марко не е бил на Црвена Звезда?:tapp:
ПРАШАЊЕ е "стари", не е заклучок, :tapp:
ВО РЕД е "стари" ...................ако ова ти е глупо прашање НЕ ЗНАМ што да помислам за човек што навива за 5 клуба!!!!!!еве специјано прашање до тебе:ДАЛИ СИ БИЛ на МАН.ЈУН. и на ПАРТИЗАН????дали си ти ФАН на овие два клуб или само се ПАЛИШ:drk::drk::drk::drk: на нив???/размисли или прашај си некој па после пиши дека ОВА Е ВТОРО НАЈГЛУПО ПРАШАЊЕ на сите форуми!!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
еве специјано прашање до тебе:ДАЛИ СИ БИЛ на МАН.ЈУН. и на ПАРТИЗАН????дали си ти ФАН на овие два клуб или само се ПАЛИШ:drk::drk::drk::drk: на нив???/размисли или прашај си некој па после пиши дека ОВА Е ВТОРО НАЈГЛУПО ПРАШАЊЕ на сите форуми!!!!

А ти некој анкетар си? Што те боли уво дали сум бил на Партизан или на Манчестер Јунајтед... има икс причини, а како наједноставен пример ти е финансиската состојба и секој навивач неможе да си дозволи идење на натпревари по Европа... има запалени навивачи и во Србија кој навиваат за Звезда и Партизан ама никогаш не биле на дерби од вакви причини... а незнам и дали има некој таков кој не сака да оди да го гледа својот тим... еве на пример јас сонувам да одам на Манчестер Јунајтед и се надевам дека еден ден ќе ми се исполни сонот... и забегавме од темата, ако имаш прашање што те интересира за клубот Звезда прашај и има тука фанови кој ќе ти одговорат на прашањата...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
па и таму го поставив и не добив одговор???затоа и тука го поставувам истото???????ја само прашав КОЈ присуствувал!!!!!ама освен 2-3ца никој друг не ми даде одговор,така да другите по се изгледа само се палат на навивачите,а не за клубот кој навиваат(зборам за балканов)
Па веројатно е до прашањето чим не ти дале одговор...
Сум бил , да....да не сакаш и слика да ти пуштам можда ако не ми веруваш ?

Kajgana Shop

На врв Bottom