Фан Клуб: Црвена Звезда

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Звезда ја изгуби титулата дента кога потпиша со Земан...
Ај,барем у последното дерби меракот да ми го напраат, па ако сакаат нека ги изгубат сите утакмици до крај, и онака нема да се освои титула...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Значи колку се нервирам вака кога ќе пружат тапа партија без вистинска шанса, тоа е чудо едно. Како може самите на себе да си прават нешто. Да му е**м мајката, Рад да не го тепаш е вистинска катастрофа. Глодарите пак избегаа на +11. Сами сме си криви.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
од титулата може да се опростиме.
на 08.04.2009 да ги победиме глодариве кејв ке ми биде

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи колку се нервирам вака кога ќе пружат тапа партија без вистинска шанса, тоа е чудо едно. Како може самите на себе да си прават нешто. Да му е**м мајката, Рад да не го тепаш е вистинска катастрофа. Глодарите пак избегаа на +11. Сами сме си криви.
Рад е незгодна екипа, посебно дома. Знаев дека ќе биде тешко, ама ипак мислев ќе играме добро. Тапа утакмица, а некој да не знае Тричковски зошто не го зема?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Рад е незгодна екипа, посебно дома. Знаев дека ќе биде тешко, ама ипак мислев ќе играме добро. Тапа утакмица, а некој да не знае Тричковски зошто не го зема?
Zgodna li e Nezgodna li e stom ni skinaa 2boda nema nazad bar po nasa vida si gi izgubivme igra bevme totalno tapa da ti skisni da gledas fudbal realno bar za mene ne zasluzuevme da zemime 3boda od dosega odigranite natprevari od ovoj vtor del od sezona ovoj mec bese krs no ne i prethodnite mecevi koga nepravedno gubevme bodovi a toa se mozda odrazi i vrz sama motivacija na igraci za ovoj iskreno bodot bar za mene e realen.Derbi ne e ni blizu ni daleku na 08.04.2009 naj sto bi sakal na ova derbi da ima fer sudenje nitu edna od dvete strani da ne e ostetena zs sudiski greski znacat i unistuvanje na derbi toa se vide i na prethodnoto derbi.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
По ремито со Рад на гостински терен, Црвена Звезда третиот круг на србскиот шампионат го дочекува со дури 11бода минус во однос на водечкиот Партизан.
На прашањето дали размислува за оставка, македонскит тренер Чедомир Јаневски за "Спортски Журнал" одговори:
- Зошто би го направил тоа?!
На констатацијата дека со неговиот тим бележи лоши резултати, шефот на стручкиот штаб додаде:
- Точно е дека не победивме на сите натпревари, но сите зборуваат дека играме побрзо и подобро од есента. Повекето играчи кој играа против Борач, играа и против Рад, па не може да се каже дека се лоши, дека не се за Звезда. Не сум депримиран, бидејки сум сигурен дека овој тим има потенцијал и дека во продолжението на првенството ке игра уште подобро.
За "Прес" македоснкиот стручњак говореше и за атмосферата во тимот:
- Многу негативни работи има окулу Зрвена Звезда. Пробувам да ја изолирам екипата од тоа, но разните пишувања и случувања окулу клубот веројатно има влијание врз играта на екипата. Притисокот од јавноста е огромен, но за мене тоа не е никаква новост. Во Бриж и Олимпијакос, клубови во кој работев, ситуацијата е слична, иако таму професионализмот е на највисокот ниво.- изјави Македонецот.

Извор: www.sportdenes.com

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
По ремито со Рад на гостински терен, Црвена Звезда третиот круг на србскиот шампионат го дочекува со дури 11бода минус во однос на водечкиот Партизан.
На прашањето дали размислува за оставка, македонскит тренер Чедомир Јаневски за "Спортски Журнал" одговори:
- Зошто би го направил тоа?!
На констатацијата дека со неговиот тим бележи лоши резултати, шефот на стручкиот штаб додаде:
- Точно е дека не победивме на сите натпревари, но сите зборуваат дека играме побрзо и подобро од есента. Повекето играчи кој играа против Борач, играа и против Рад, па не може да се каже дека се лоши, дека не се за Звезда. Не сум депримиран, бидејки сум сигурен дека овој тим има потенцијал и дека во продолжението на првенството ке игра уште подобро.
За "Прес" македоснкиот стручњак говореше и за атмосферата во тимот:
- Многу негативни работи има окулу Зрвена Звезда. Пробувам да ја изолирам екипата од тоа, но разните пишувања и случувања окулу клубот веројатно има влијание врз играта на екипата. Притисокот од јавноста е огромен, но за мене тоа не е никаква новост. Во Бриж и Олимпијакос, клубови во кој работев, ситуацијата е слична, иако таму професионализмот е на највисокот ниво.- изјави Македонецот.

Извор: www.sportdenes.com
Cedomir go nasledi timot vo recisi eden od najlosite periodi ako ne i najlos pocetok na sezona za CRVENA ZVEZDA nasledi totalna nepodgotvenost na igracite blagodarenie na zeman site znaeme dek po takov los start tesko bi se namalila ta bodovna prednos pred timovite pred nas osobeno vo srpsko prvenstvo vo koj retko se slucuvaat kiksovi na ZVEZDA I partizan osven ako ne se vo nekoja kriza ili ne igraat vo nekoj evropski natprevari pa se gubi po nekoj bod i doma.Sto e do vtor del od sezona site vidovme sto se sluci na derbi mecot za koj mislam ako se zemea trite boda ke vleese poike motivacija kaj igracite sledese i ofk za koj sudiive i denes si go perat gazot i pokraj zalbata koj e otfrlena i aj pak igraj bidi motiviran malo sutra.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Б92 по обичај лаат на звезди...
Ништо озбилно, шпекулација без никаков значај за да се попалат комшиите :wink:

I

InF3cTeD

Гостин
не баш убави вести...да се надеваме дека нема да дојде до тоа..како шо видов и забрана за настап во домашното првенство....па нема да биде интересно без нив после....

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Situacijava e mn strasna od ona sto moze da se procita i doznae ko doslo red vo hotelot da ne im se dava hrana na igracite od tuka pa natamu nemora mn da se pravi muabet.Klubot ke mora da se spasuva finansiski do juni koga se ocekuvaat i nekoj rati od prethodno prodadeni igraci ali sto do togas gubenjeto na glaven sponzor kao tojota i nemoznosta za naoganje na glaven sponzor poike ja komplikuva situacijata.Nekoj izgleda mn mn radil ili poubavo kazano mu igrale racete kao i nesoodvetno vodenje na klub dovelo do vakva situacija da se nadevame dek sve ke se resi.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Не се нормални овие Звезда. Дефинитивно имаат некој проблем со самите себе. Еве сега дадоа гол за 2-1, ама мајка му стара, мораа ли и од Чукарички да примат гол?

Kajgana Shop

На врв Bottom