Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
![](http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2297/251/90/527989401/n527989401_2174905_8572.jpg)
Звездина беба
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Бивши и сегашни играчи на Звезда кој газат насекаде по лигите...фали тука Марко Пантелич
И Жигиќ нормалноАјде наредна недела ги газиме глодарине!!!!
![]()
Си забораил да стаиш дека е у еден правец, или па можда е повратна ?
Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.
(и онака не ми се бендисуваше многу помислата да бидам на стадион на -`15,колку што прогнозираат за викендов).
п.с. Авионска карта Скопје - Белград ви е 39еу у правец.
Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.
(и онака не ми се бендисуваше многу помислата да бидам на стадион на -`15,колку што прогнозираат за викендов).
39е у правец.Значи 39 евра во еден правец.Повратна 78.Си забораил да стаиш дека е у еден правец, или па можда е повратна ?![]()
Можеш со автобус за тие пари и повратна карта ќе си имаш
Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.
Добро бе па ти, нели глеаш дека се заебавам39е у правец.Значи 39 евра во еден правец.Повратна 78.
Тачно...Можеш со автобус за тие пари и повратна карта ќе си имаш![]()
Зашто беше одговор на провокација, навреда и што уште не, затоа во иднина пријавете такви постови зашто некогаш ке напишете километарски пост кој се однесува на некоја провокација, а ке мора да ви биде избришан, неможам Се да едитирам . :smir:Зошто ми беше избришан постот каде што беше и клипов, еве го стаев пак. Вака се навива :smir:
Зашто беше одговор на провокација, навреда и што уште не, затоа во иднина пријавете такви постови зашто некогаш ке напишете километарски пост кој се однесува на некоја провокација, а ке мроа да ви биде избришан, неможам Се да едитирам . :smir: