Фан Клуб: Црвена Звезда

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38

Звездина беба :vozbud:

Бивши и сегашни играчи на Звезда кој газат насекаде по лигите...фали тука Марко Пантелич

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И Жигиќ нормално :) Ах еден ден кога ќе се соберат сите заедно во Звезда пак, можеби пред крај на кариера ама и на толку години ќе им нема рамен во Србија :) Ајде наредна недела ги газиме глодарине!!!! :vozbud::vozbud:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
И Жигиќ нормално :) Ајде наредна недела ги газиме глодарине!!!! :vozbud::vozbud:

Мислам дека е откажано дербито за недела дена подоцна е...такви ми се последните информации:tv:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
У Београд паѓаше опасен снег минативе денови и фатил мраз на теренот на ЈНА и пошто е ладно сеа , тешко е да се одмрзне и целиот терен е катастрофа...Изглеа ќе се одложи за недела дена, што е добро у секој случај...

Едит ....
Дефинитивно е одложен стартот за 28-ми февруари...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
E to ti e vo nekoj drzavi dozd i mraz sneg ne pretstaue nikakov problem za da ne se odrzi natprevar primer ova anglicanite od dozdovi nemoza da kurtulat ali terenite im se kao da ne e vrnalo dobro bar marakana nema nekakov takov problem dosta se rabotese prethodna god za promena na teren aj ke pocakame za derbi belki ke se oprai ova vreme ali ka so kazuvat tesko inaku ZVEZDA e vo crna gora tam ke prodolzi so podgotovki.

N

n/a

Гостин
:toe:
Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.

(и онака не ми се бендисуваше многу помислата да бидам на стадион на -`15,колку што прогнозираат за викендов).
п.с. Авионска карта Скопје - Белград ви е 39еу у правец.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.

(и онака не ми се бендисуваше многу помислата да бидам на стадион на -`15,колку што прогнозираат за викендов).
Си забораил да стаиш дека е у еден правец, или па можда е повратна ? :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.

Си забораил да стаиш дека е у еден правец, или па можда е повратна ? :)
39е у правец.Значи 39 евра во еден правец.Повратна 78.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.

Можеш со автобус за тие пари и повратна карта ќе си имаш:toe:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
39е у правец.Значи 39 евра во еден правец.Повратна 78.
Добро бе па ти, нели глеаш дека се заебавам :)
Не сум до толку глуп па да мислам дека за исти пари може да се иде и со автобус и со авион...

Можеш со автобус за тие пари и повратна карта ќе си имаш:toe:
Тачно...
Али, 10 саати у еден правец, стуткан на едно седиште, а ладно време надвор...Ако више така, моеш со воз да идеш за истите пари...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Ке може фанови на Партизан да пишуваат во свој фан клуб и обратно ? Зашто очигледно секој пост се сфаќа како провокација, делите навреди ко цигани, глодари и капак на Се, дел од вас бараат да се отвори посебна тема за ова дерби . . . . . воооув, ке биде една од многуте теми со малоумна дискусија .

п.с. A-C-A-B ќе биде баниран од тема, доста навреди подели .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Зошто ми беше избришан постот каде што беше и клипов, еве го стаев пак. Вака се навива :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Зошто ми беше избришан постот каде што беше и клипов, еве го стаев пак. Вака се навива :smir:
Зашто беше одговор на провокација, навреда и што уште не, затоа во иднина пријавете такви постови зашто некогаш ке напишете километарски пост кој се однесува на некоја провокација, а ке мора да ви биде избришан, неможам Се да едитирам . :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Зашто беше одговор на провокација, навреда и што уште не, затоа во иднина пријавете такви постови зашто некогаш ке напишете километарски пост кој се однесува на некоја провокација, а ке мроа да ви биде избришан, неможам Се да едитирам . :smir:

Погрешно ме сфати. Добро знам зошто ми беше избришан, и ваљда си го сфатил тоа погоре како прашање зошто ми бил избришан :smir: Кулирај, знам дека ако има нешто одговор на провокација цел пост се брише, затоа го пишав повторно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom