Фан Клуб: Црвена Звезда

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Алал да им е у 90мин посраа све што градеа овие квалификации.Не знам од каде да почнам дали од тоа деа Грофот го послуша Муслин и им ја препушти средината на свој терен. Па до тоа дека оној Фидел е очај, како и целата одбрана, кој кур е оној Кафу бе да изиграва меси бе пичкави матер еј.За Кахриман одмана сум кажал Бартез левел, еве го пак ко со Партизан чиста негова топка ја пушти. Канга не знам што напрае не видов, али класичен Балотели бес памет. Значи прокоцкаа златна шанса, ваков резултат не смее да се пропушти. Ептен сум разочаран, едино за делиеете имам да кажем само едно огромно браво:cuc::cuc:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тој црнецот Фибел го рачунаја за засилуење :D Греота, не знам од кј го ископаја. Подобро Ванче Шиков да го земеа. Изгубен у свемир, како и цела одбрана. Со таква одбрана, толку. Тој Кафу у двете утакмице паметот им го зеде.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Сите во Лудогорец могат да бидат благодарни на навиjачите на Звезда кои ко нивните идиотизми само дадоха повеке амбиции на Лудогорец за победа. За разлика од овие бугарските зрители на првата утакмица во Разград се однесуваха приjателски со навиjачите на Звезда и дури беха во кафаните со некоj од нив и не очекуваха ваков однос во ревашот. Петарди пред хотелот на Лудогорец, цел мач песни - Jеби Бугаре, бугари цигани, продажба на вода за сите бугарски гости по 5 евра за една чаша и други - провокации и обиди. За срека судбината си знае работата и гледавме како големите навиjачи од Делиjе бегат од стадионот преди краjот на мечот како плахови коj напуштат потавашт кораб.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ха ха ха ха много поздрави од Дормушали Саид Ходжа !!!

Сите во Лудогорец могат да бидат благодарни на навиjачите на Звезда кои ко нивните идиотизми само дадоха повеке амбиции на Лудогорец за победа. За разлика од овие бугарските зрители на првата утакмица во Разград се однесуваха приjателски со навиjачите на Звезда и дури беха во кафаните со некоj од нив и не очекуваха ваков однос во ревашот. Петарди пред хотелот на Лудогорец, цел мач песни - Jеби Бугаре, бугари цигани, продажба на вода за сите бугарски гости по 5 евра за една чаша и други - провокации и обиди. За срека судбината си знае работата и гледавме како големите навиjачи од Делиjе бегат од стадионот преди краjот на мечот како плахови коj напуштат потавашт кораб.
Ок, ајде гитла сега.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Фидел говедо невидено кое може да послужи за носење дрва во планините наместо коњите, 4 меча на сите се покажа дека он е делеку од то да се смета за појачување за евро сцена али нема да е прв таков доведен.
Кахриман никој не му го ни опрости оној гол против партизан за овој пак и да не зборам, још једно дрво.
Канга има квалитет али мозок нема ко што спомна ченот погоре Балотели карактер, во најлош момент и за глупост негова доби црвен картон помогна многу на бугарите да се вратат психички после црвениот нивни, можеби сакал да биде фер плеј па ај да се израмната силите.
Освен Доналд не би никој да пофалам од мој аспект гледано, изгледа се исплашија повеќе од полн стадион него бугариве.[DOUBLEPOST=1470231179][/DOUBLEPOST]
Јеботе кој идиот си ти бил, кое црно пријателство кој кафани, ти да ја разбираше малце навивачката сцена немаше да тресеш зелени и да очекуваш во знак на добра волја некој да ве пречека со цвеќе, да може само она во рака што расте, ајде исчезни од овој фан клуб и оди играј си во песокот.

Последно уредено:
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Да со арсенал едно чудо од радости е имал копукот, па си земал за право да провоцира, али да не се замараме со неразвиени во мозокот и недораснати бедници.
После валета знаевме дека мораме подобро во одбрана, и тие 2-2 беа одличен резултат за реванш но ако дозволиш противнички играч да изшема 3-4 играчи и ти мавне гол, па дозволиш голманот да ти прави глупости и прима ефтин гол, па дозволиш да пиеш црвен ради то што незнаеш да си ги смириш нервите у момент кога противникот е ослабен онда што може да очекуваш. Инаку за отказ во никој случај знаеме дека одмана ние финансиски сме затепани неможеме да си дозволиме повторување на грешки како што беа не ни заиграл или неколку минути играл, а земал неколку илјади евра, дотичниот има квалитет не е дрво но многу му лета мозокот али има навика има и одвикнување од некој работи.
Било што било неможеме назад да го вратиме времето ни се пружа уште една шанса за играње во ЛЕ ако сакаме да бидеме дел од европско натпреварување онда мораме сасуоло да го поминиме, има време да се исправат некој грешки.
Според мене Сасуло далеко поквалитетен противник, плус на сето тоа кога ке додадеш дека нема да игра Ибањез, Доналд и Црнецов пак несум некој оптимист, ако се среди работата со Вуле мислам дека би било одлично со оглед во каква состојба ни е одбраната, а за црнецов мислев кога се потпишува играч со таков карактер, а се знаеше дека е таков од скаутингот потенцираа дека е малку незгоден да се стави некоја клаузула која што или парично ке го казни ако се понаша неспортски или отказ тоа ми беше муабет, не ти е ова селска лига па да се понашаш како пијан капитен на домашен терен

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Доналд ќе игра, а мене драго ми е што нема да игра Канга. Исто така, Риле не е ништо полош од Ибањез, посебно дефанзивно така да ни тука не сме во минус.
Сега ќе гледаме
Хуго
Моуче - Катаи - Срниќ/Плавшиќ
и сигурен сум дека поопасно ќе изгледаме вака.
Сасуоло е тимчина, мене лично баш драг тим од Италија и веројатно и дека и ние ќе бидеме поозбилни и постегнати сега. Па куд пукло да пукло.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Toa e toa novo kolo, novo natprevaruvanje, nova sansa. Neka izginat i neka ova i bide golema lekcija, nisto ne e gotovo dur ne zavrsi.A nie uvek kje bidemo tuka da gi podrzimo, se nadevam ovaj pat ke bidam na Marakana.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата и те како ни се потребни победите првенствени за подигнување на самодовербата, само храбро и дај веќе еднаш да не примиме гол таа одбрана нек поработи малце.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Плавша > Канга
Полетановиќ > Ле Талек

Ова е добитна формула да почнеме да играме фудбал како што личи. Какво убрзање на игра добивме чим Плавшиќ почна од почеток. Зема топка и одма гледа напред, иде 1на1 без страв иако е физички инфериорен, али е брз ко муња и има добар пас. Уште не можам да сфатам кој кур му требаше на Гроф да го донесе Канга, покрај ваков Плавшиќ апсолутно е непотребен. Полетановиќ исто феноменален, иако бев малку зачуден зашто го потпишаа но сега за сега оправдува. На страна голот, одигра одлична утакмица, не комплицираше ич, чим добие дуел и одземе топка одма ја праќа напред. Руиз исто така добар, знае фудбал се гледа, само да ја подигне спремноста и да почне да добива помош од Ристиќ по таа лева страна ќе биде топ. Ристиќ офанзивно добар, две асистенции, добар центаршут, али се гледа дека има уште многу да учи за да стане добар бек, потенцијалот е неоспорен.

Е сеа одбраната е....каша. Една долга топка е доволна и цела четворка позади да испадне како од воз. Може офанзивците да дадат и по 3-4 гола, али исто толку може и да примиме со ваква одбрана. Ептен ме плаши ваквата ситуација поготово пред утакмицава со Сасуоло.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Се убаво денешната утакмица, но ако не се донесе Вуле незнам како би ги прошле Сасуло кои се далеку од поозбилна екипа од Лучани, а Плавша пак покажува дека е за во прв тим, исто така ме радува влегувањето во форма на Хуго од ништо може гол да даде...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Па не знам баш колку е добро враќањето на Вуле. Позитивна работа е тоа што знае каде ќе дојде, дете е на клубот, а и ако Гроф го упари со Рендулиќ нема да има потреба од додатно уигрување пошто одлично се познаваат. Меѓутоа, прашање е у каква состојба е, пошо откога замина у јануари до денеска играше само за Б тимот на Зенит т.е не играше уопште за првиот тим. Тоа ич не ми гарантира дека кога ќе дојде одма ќе се среди ситуацијата у одбрана, напротив. Плус, што кур ако дојде на 6 месеци ? Зенит сигурно ќе бара да игра редовно кај нас (уосталом затоа и ќе го пратат на позајмица), а ако не влеземе у ЛЕ, за домашна лига не ни е потребен пошто ќе изгубиме 6 месеци да исфорсираме туѓ играч, а од следниот јануари кога ќе му заврши позајмицата пак јово на ново уигравање на нов штоперски пар за наредниот циклус квалификации.

Имавме златна прилика у пролетниот дел на првенството кога веќе беше јасно кој е шампион, да го пуштиме Стојановиќ (97 годиште, иден топ проспект на клубот) да се кали и да потсобере искуство и сега ќе требаше да се донесе само уште еден штопер, евентуално два штопери и ќе немаше да влагаме у фрка. Наместо тоа поверење му се даде на капитенот Луне кој е у тежок распад и е зрел за пензија и Едсон кој после 2-3 утакмици се покажа како тотален промашај. Луне сега е тргнат од тимот, а Едсон се пече на сонце на некоја бразилска плажа и го лади и чека Терза магија да му исплати пари за раскин на договорот. Јебига.

Ако не дојде штопер до Сасуоло, можно е да се проба со Ле Талек на таа позиција (наводно Гроф размислува за таа опција), само не знам колку е тоа добро пошто он и на неговата примарна позиција (ДМ) од почеток на сезонава не игра добро. Огромни проблеми ни прави одбранава, да не е таква каква што е ќе бев многу посигурен и пооптимистичен пред Сасуоло, вака Господ нека ни е на помош.

Последно уредено:
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Се тоа ти држи вода муабет, но каков и да дојде мислам дека од ова полошо неможе да биде, не ме зезај одбраната делува аматерски така да јас Вуле за со Сасуло би го пречекал со две раце од ова полошо неможе да искочи...

Kajgana Shop

На врв Bottom