Фан Клуб: Црвена Звезда

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
^ Како се палат баш се слатки :pos:
Ти најде да кажуваш ? хаха Не тепавте во дерби после 10 утакмици и како мајмуни се палите овде.И да, ви честитам на пласманот во финале и најверојатно освојување на купот, брука ке биде да не освои ништо така ,,голем" тим како звезда,а за титула не се секирајте ке биде и тоа во наредните 10-15 години :) Поздрав.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ти најде да кажуваш ? хаха Не тепавте во дерби после 10 утакмици и како мајмуни се палите овде.И да, ви честитам на пласманот во финале и најверојатно освојување на купот, брука ке биде да не освои ништо така ,,голем" тим како звезда,а за титула не се секирајте ке биде и тоа во наредните 10-15 години :) Поздрав.
Бато иди дркај бе на победата над јавор и такви заебанции, гледајте ваша работа, што ви е на вас важно што сме тепале после 10 утакмици или што немаме титула првак во лигата 5 години, па тоа ттреба да ве загрижува не ве тепавме него ве растуривме во секој поглед и тоа на вашата армиска нива, предизвикуваш тука нешто спомнуваш историја, иако несум од тие што се курчат со историја на екипата како неговиот тим освојувал пред 58 години првенство ама тие како тебе претеруваат така да не ме терај да ја постирам тука целата трофејна историја на твојот усран партизан и на Звезда па тогаш да ти стане јасно кој е "голем"

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не ти требале наводниците кај голем :) А последните два дуела гледаат кој кого ќе плеска наредниве години. Поздрав

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А последните два дуела гледаат кој кого ќе плеска наредниве години. Поздрав
Не сакам да се мешам вака ниту да добацувам... Не ми личи, иако постирам нешто чат-пат, више за да се насмееме отколку лоша намера :)

Ама бато, како оцени по два дуела кој кого ќе плеска наредни години? Зошто не оценуваш од претходните пет години, туку од последните два дуела? :D

И нека заврши ова тука... Џабе дрвење на кој му е поголем, секако нема крај, Поздрав... :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не сакам да се мешам вака ниту да добацувам... Не ми личи, иако постирам нешто чат-пат, више за да се насмееме отколку лоша намера :)

Ама бато, како оцени по два дуела кој кого ќе плеска наредни години? Зошто не оценуваш од претходните пет години, туку од последните два дуела? :D

И нека заврши ова тука... Џабе дрвење на кој му е поголем, секако нема крај, Поздрав... :)
Па претхоните години оценував дека не плескате, и таа работа имаше континуитет, па се сменија некои работи и кај вас и кај нас и ете од каде ми заклучокот. Ајде сеа пукни ми лајкче доле и да си завршиме :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па претхоните години оценував дека не плескате, и таа работа имаше континуитет, па се сменија некои работи и кај вас и кај нас и ете од каде ми заклучокот. Ајде сеа пукни ми лајкче доле и да си завршиме :)
Ајде, чим така мислиш, така нека биде, ама мое мислење е дека грешиш... Крај... :D

А, за ова, последното... Еве ти едно, не за друго, Голем Празник е :icon_lol:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Десет испод нула наполјеееее
Доста бе го дрвиш више...ако имаш нешто паметно да кажеш, кажи, ако не ај сиктер, исто важи и за Спасев. Ако сакате нормална дискусија изволте, ако не, не пишувајте, имате свој фан-клуб па таму што сакате правете.

Елем, страшно досадна утакмица против Пазар. Овие индијанциве се напалија страшно па место да играат фудбал, ги испотепаа нашиве, кој рака на срце, денес ништо не покажаа. Не покажаа ни желба ни борбеност, излгеда дека се заситија со победите против партизаните, па се опуштија, мада тоа НЕ СМЕЕ да се дешава, зашто покрај дербито има уште утакмици да се играат.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Несакам баш на овој голем празник да се расправам но ке кажам два збора, дали некој забелжа дека дечкиве од спротвниот табор дигаа прашина пред реванш изгубија само гробар мкд имаше храброст и честиташе, мада то никој не го ни бараше, остатак ни во својот форум збор не кажаа , по то ке им ја видиш храброста, имаат храброст после 3-4 дена и си ја покажуват својата големина со срце на зајак. Сега ми спомнуват -10 не и -20 не бегаме ко зајци,спомнувате 10 меча по ред не сме ве тепале, па 10 години на маракана незнаевте за победа.Така да док е празник нема да се расправам и на сите христијани да им го честитам празникот ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не ти требале наводниците кај голем :) А последните два дуела гледаат кој кого ќе плеска наредниве години. Поздрав
Кај виде ти тоа кој кого ќе плеска наредниве години?
Дерби е дерби луѓе чудна работа е тоа,нема фаворит таму никогаш,тоа на секој нормален му е јасно !

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
јас сум Звездаш, али волку летање у облаци не ни треба... го тепавме партизан 2 пати све тоа океј, реално може боље беа они у 2те утакмици, али ето резултат се памти играме сеа финале и ќе освоиме куп... Али зошто толку бледи игри последниве 2 во лига... може купот е ете Звезда да земе трофеј да има надеж, дека сеа политиката на клубот е боља... Чекајте далеку сме од почеток на следна сезона да видиме како ќе почнеме, како УЕФА ќе играме и све тоа... па после ќе причамо, и ја сум оптимиста ама
не за џабе рекле прво рипни, па кажи оп! зошто кој ќе ги слуша гробарчињава ако се посерат нашиве пак

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
^ НЕ ГО ТУПЕТЕ! :D У право сте ќе видиме од наредна сезона :)

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Доста бе го дрвиш више...ако имаш нешто паметно да кажеш, кажи, ако не ај сиктер, исто важи и за Спасев. Ако сакате нормална дискусија изволте, ако не, не пишувајте, имате свој фан-клуб па таму што сакате правете.

Елем, страшно досадна утакмица против Пазар. Овие индијанциве се напалија страшно па место да играат фудбал, ги испотепаа нашиве, кој рака на срце, денес ништо не покажаа. Не покажаа ни желба ни борбеност, излгеда дека се заситија со победите против партизаните, па се опуштија, мада тоа НЕ СМЕЕ да се дешава, зашто покрај дербито има уште утакмици да се играат.
Нормална дискусија ? Мислам дека вие први почнувате [јеби гробаре] вака така...Ајде да зборуваме нормално немате победа 5 гоидни -10 .. Оти да не спомнуваме?То е вистината!

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Нормална дискусија ? Мислам дека вие први почнувате [јеби гробаре] вака така...Ајде да зборуваме нормално немате победа 5 гоидни -10 .. Оти да не спомнуваме?То е вистината!
Во нашата тема ама ;)
Да се силевме кај вас разбирам, ама ај сеа да ви плачиме што вие се чукате по гради дека освоивте титула.

Секоја чест на гробар мкд шо си честита и си призна пораз, вие другите шо немате таква доблест, подобро пцујте не во вашиот фан клуб и не трошете мислите овде... :rolleyes:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
^Ме спаси од беспотребно арчење на тастатурата, фала :)

Само да дополнам. Како тоа немаме 5 години победа кога во рок од три недели два пати ве исплескавме ?

Kajgana Shop

На врв Bottom