Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Опааа ќе имало глеам пренос на РТС САТ, шо им текнало не знам, ама фала к*рцу више!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Титула отиде, додуша отиде у прв дел, да се свртиме за куп кај шо реално не наш.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Јбг не може да се победат сите до крај...освен ако пола лига не ти се филијали, ако имаш судии да те погураат кога ти е тешко или кога го имаш скоро целиот државен врв зад себе.

Да прокоментирам околу утакмицата. Не ја глеав цела, глеав само последните 10 минути, али за тие 10 минути видов желба, мотивираност, ама од друга страна не видов никаква идеја.
Титулата е изгубена одамна, на ред е купот.

Приликава ја користам и да му се нае*ам све живо на гомново, кое нажалост некогаш има играно за нас, ама сега е само обично гомно гробарско:

Ако се прашувате зошто, читајте го внимателно цитатов:

МИЛОВАН ЂОРИЋ ПОЗНАТ И КАО БАТА ЂОРА
, ДАНАС ЈЕ НЕПОЗВАН СЕО СА СТО ЗА КОЈИМ ЈЕ БИО РОБЕРТ ПРОСИНЕЧКИ И "ПРИЈАТЕЉСКИ" ГА ЈЕ УБЕЂИВАО ДА ОДУСТАНЕ ОД ТРКЕ ЗА ИГРАЧЕМ ЗА КОЈИ ЈЕ ЗАИНТЕРЕСОВАН КЛУБ КОЈЕМ БРАНКО РУЖИЋ И ЈОШ ЈЕДАН МИНИСТАР ВЛАДЕ СРБИЈЕ ЗАВРШАВАЈУ СТВАРИ КОЈЕ СТЕ ДАНАС ИМАЛИ ПРИЛИКЕ ДА ВИДИТЕ АКО СТЕ ГЛЕДАЛИ. РОБИ ЈЕ БИО ШОКИРАН НАСТУПОМ ДОТИЧНОГ ГОВНЕТА, СМРАДА, ШЉАМА, БАГРЕ И НУЛЕ ОД ЧОВЕКА.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Јас го гледав само првото полувреме игравме добро, стваравме шанси но го немаше она завршното некој што ке биде сигурен при реализација, Лазовиќ беше солиден, Каду исто така, но го немаше она како што реков некој кој што ке упати завршен удар, Борха скоро и да не го видов да добие некоја таква шанса а беше токму за тоа ставен на таа позиција имаше неколку спуштени топки но ништо конкретно, е сега рака на срце и Раднички не се екипа за потценување имаа и чиста гол шанса која им беше прекината поради непостоечки офсајд, ги имам гледано и во живо една утакмица во Крагуевац дечкиве се некако посебно мотивирани трчаат по терен како оси, искрено моментално според мене нема толку мотивирана екипа како Раднички во лигата, како и да е титулата отиде уште во јануар, но сега да се сконцентрираме на купот!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Головите постигнати минатиот месец, уживајте ;)

Песниве у позадина....ах, златни времиња, со нив израснав, имав касета дома, ама сеа не знам кај ми е, среќа има интернет па ги спуштив.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
4-0 70та минута, газиме во вториот дел, е сега сами сме си криви за слабиот прв дел .. Но добро ајде, купот да биде наш :)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Јебеш ти 5:0, јебеш титула, јебеш игра...
Не знам дали приметивте во второ полувреме - цел исток отиде до север и сите скокаа, буквално цел стадион! Се наежив преку ТВ. Еве еден добар опис додека не стигне снимката:
U jednom trenutku 50-100 momaka sa kopa je sa dva barjaka doslo do ograde Istoka i pocelo da navija prema Istoku. To je tako mocno izgledalo da je zarazilo ceo stadion, grupacija je postala sve veca a bukvalno ceo Istok skocio na noge i poceo da navija. Onda su se ljudi sa istoka prikljucili kod ograde sa Severom tim navijacima i poceli su zajedno da navijaju, a copy-paste te akcije se napravio i na granici Sever-Zapad, tako da je u tom trenutku bukvalno ceo stadion bio na nogama i navijao (osim stolica sa Juga). Bilo je to verovatno nesto najcudnije sto se desilo na Marakani. Mnogo jaka energija.
Вистинска љубов, се гордеам што сум луд вљубеник во Црвена Звезда!

Играта сеуште не е на ниво на кое може и би требала да биде, али ако се оствари целта -поволен резултат у среда- би им го простиле тоа.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Eве клип од второто полувреме, овде го има моментот кој го спомна КУЦЗ.

ЕПИЦЕНТАР ЛУДИЛА :D

Плус, после Х години испеана е „Циганин сам то не мења ствари“.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Момци коа е финале на куп?
Ќе идеш да гледаш Партизан-Воша? :icon_mrgr:
Мислам некаде, околу 10-ти Мај, точно незнам, ме мрзи да проверувам... :)

Ајде, секоја година честитам, и оваа да не прерипнам... :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ќе идеш да гледаш Партизан-Воша? :icon_mrgr:
Мислам некаде, околу 10-ти Мај, точно незнам, ме мрзи да проверувам... :)

Ајде, секоја година честитам, и оваа да не прерипнам... :D
Циганин сам то не мења ствари, Циганин је био и мој стари :)

п.с. Лајкчето ти е за Партизан-Воша, не беше лоша фора... за гробар :P

Kajgana Shop

На врв Bottom