Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Се сеќавате на Милан Пуровиќ ? :) Да? Епа потпишал за ОФК Београд
Најдобрите негови утакмици беа кога беше тандем со Жигиќ, после тоа кога се продаде, полека полека тонеше, на крај заврши во Турција и беше комплетно ван форма, ќе беше можеби 3та опција ако дојдеше кај нас, ама сепак далеку од дообро засилување во моментов :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Очекувам денес победа,подготовките минавме одлично време е и на дело сега то да се докаже кога е најпотребно,иако далеку е денешниот противник од некој сериозен тим, против кој можеме да видиме колку сме добри, али да ја минеме првата пречка и то ке си дојде.Оваа година очекувам многу од овој тим право на грешки повеке нема, имам верба дека со овој тим можеме да постигнеме добар успех,и покрај то што имаме некој проблеми, со некој играчи од повреди па до курчење али се надевам дек се ова ке се среди.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
пренос?

Пренос првог полувремена је на Првом програму РТС-а, а друго полувреме емитоваћемо на Другом програму од 19 часова.

Автоматски и неможам да ја гледам заради господата од радиодифузија, телекабел и остали хоштаплери. Ги прекинаа програмите кај шо можеше да се гледа филм некој или утакмици, ни пуштат бом тв, пинк, пајнер и остали курци... Во најскоро време земам сателит дома!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ќе нема на РТС сат изглеа ќе нема ама еве овде може да се глеа

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=125150&part=sports

Увек сум мрзел преку нет да глеам али тоа е јебига
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:44 PM ---
А Мазенга изглеа не е у прв тим вечер

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Crvena zvezda: Bajković, Reljić, Tošić, Mijailović, Mikić, Kovačević, Dimitrijević, Evandro, Lazović, Borha, Kaluđerović.

10. minut GOOOL, 0:1, Kaluđerović... :rolleyes:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
1-1 после прво полувреме. Ме мрзи да се повторувам, еве го мојот пост од еден друг форум.

Закључак након првог полувремена.

1. Одбрана нам је њесра и у овом тренутку највећи проблем. Аџо, не коцкај се, доведи штопера хитно !
2. Рељић-не треба да понављам, залутао код нас.
3. Калуђеровић, ма колко год га ја готивио, није нападач за Звезду!
4. Евандро и Ковачевић ће бити носиоци игре.
5. Не ваља оно лупетање по новинама: Лак посао, Много смо бољи ово оно. Одбило нам се о глави.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
1-1 после прво полувреме. Ме мрзи да се повторувам, еве го мојот пост од еден друг форум.
Па ти л исе бе другар тој со аватар од Жигиќ :D Јас го имам истиот ник ко од овој форум :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Toj сум друже:)
--- надополнето: Jul 28, 2011 5:49 PM ---
ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛ ГОЛ ГОЛЛЛЛЛЛ

Бруно Мезенга, прв контакт со топка и гол !

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Е ова е ПОЈАЧАЊЕ !!! Ова !!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Од денешнава утакмица задоволен сум само од резултатот, од ништо друго.

Бај д веј

Хит на денот. Почнува негде на 1:02.

:cool:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Мораме многу подобро да играме на гости то овие неколку години ни е мана лошо што играме нагости, од игра на сум задоволен али ајде ги вади самата победа од некоја поголема критика. Се надевам на далеку подобра игра, на маракана очекувам и повеке голови 3-0 мој тип.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Утре од 20:30 на РТС 1 е реванш мечот со Вентспилс. На хартија големи фаворити само останува утре на терен да се докаже, и Роби го враќа назад Вилота у стартниот тим.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Многу ми е криво што РТС САТ никад не пренесуваат утакмици, и ко деген морам на нет да глеам... Иначе Маракана речиси распродадена :)

Kajgana Shop

На врв Bottom