Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Одамна не сум гледал вакво полувреме со брза и динамична игра и со многу шанси на двете страни.

Кај нас би ги истакнал, како најдобри Исах и Бајко-мачка, а убедливо најслаби Тошиќ и Калуѓеровиќ.

Штета што излезе Евнадро толку рано, друга песна ќе беше да останеше он во игра.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Bajko malce si igrase so zivotot vo onaa situacija ama ajde. Se otkupa koga kako rakometarski golman mu ja fati taa na Tejgo. Vaka da prodolzimei ke dademe gol do kraj. :smir:
Одамна не сум гледал вакво полувреме со брза и динамична игра и со многу шанси на двете страни.

Кај нас би ги истакнал, како најдобри Исах и Бајко-мачка, а убедливо најслаби Тошиќ и Калуѓеровиќ.

Штета што излезе Евнадро толку рано, друга песна ќе беше да останеше он во игра.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Заслуживме да губиме, нема збор, а колку и да ми е тешко да признаем, за тоа е крив Роби.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не заслуживме да изгубиме, туку не заслуживме да тепаме ! Нерешено ќе беше најфер резултат.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Јебига, сега видов дека си пишал. Јас на тој стрим гледав.

За жал изгубивме од педерите и сега титулата е далеку. Тоа е кога во второ полувреме голот не го видоа а не да шутнат кон него.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Малку им е. Јес да сум за Звезда, ама малку им е. Па срамота е бе у 3 едно по друго дерби утакмице да имаш десет 100% шансе а да дадеш само еден гол. Едноставно не заслужуаа, нека сонуаа за титулата уште долго време.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Катастрофално второ полувреме за нас и заслужен пораз, дефинитивно.

Реков и у претходниот пост, Роби ја изгуби утакмицата со лошата тактика у второ полувреме. Можеби ќе беше подруго да играше Евандро, ама тоа е.

Прва грешка му беше што го стави Борха на лево, а Лазовиќ на десно, потоа се исправи, но благодарение на повредата на Маестро кој дотогаш беше сасвим солиден.
Втората грешка е што го извади Ќосиќ, а не Тошиќ кој беше катастрофален. И третата е тоа што, у второ полувреме им ја препуштивме средината, а требаше да нападнеме и до израз да дојде подобрата физичка спремност на нашите играчи.

Јевтиќ, Каду, Тошиќ, Калуѓеровиќ, па и Нинков беа најлошите поединци, а Бајковиќ, Ади, Исах и Ќосиќ (дур играше) најдобрите.

Тоа е тоа, најверојатно ја губиме титулата, но важно е само играчите да ја повратат самодовербата која е сигурно падната после овој натпревар.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Хахаха, ти веруеш у овја глупости ?

Нема ни “в“ од вистина. Можеби ќе има звездаши, али у ептен мал број и неорганизирано.

Kajgana Shop

На врв Bottom