Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И со Х би бил задоволен, ама би требало да тепаме. Ќе видиме ипак...
Иначе добро е што овие комшииве вчера максимално се истрошија со Тулуз, а ваљда Војводина ќе знае тоа да го искористи.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
И со Х би бил задоволен, ама би требало да тепаме. Ќе видиме ипак...
Иначе добро е што овие комшииве вчера максимално се истрошија со Тулуз, а ваљда Војводина ќе знае тоа да го искористи.
Нерешено не доаѓа у предвид од повеќе причини .
-Нинков се враќа у екипата а знаеме што значи тој за Звезда у оваа сезона .
-Се планира едно од најјаките гостувања на ДС со оглед на тоа дека Смедерево е блиску до БГД .Пред такви навијачи не смее да се игра пичкарски !
-Играат во ова коло Воша-ПФЦ и се мириса на нерешен резултат па не би било лошо уште мало одлепување од нив .

pozdrav zvezdasi od noviot clen na forumot:wink:
Поздрав и до тебе !

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Неможеме да бидиме задоволни со нерешено мада несмееме да потценуваме никого особено важно е и то се игра дерби на колото партизан-војводина па во случај на нерешено би си ја зголемиле бодовната разлика пред двата ривала али најважно е ние да победиме па за другото само по себе ке си дојди.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Utre ke bide tezok mec bidejki smederevo ima iskusna ekipa,no ja mislam deka ako igrame borbeno kako sto najavua igracite ke pobedime,a plus vo smederevo ke imame dosta golema poddrska i od navivacite.:vozbud:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Значи утакмицава со Динамо Тбилиси била неизвесна да самиот крај али што е најважно се прошло понатаму,али после со Славија многу се изгубило таму у Чешка па многу било тешко у Београд али како што читам го оставиле срцето на терен играчиве али не се можело да се стигне понатаму!

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Dr.Haus, не касниш многу со коментарот,само 2 месеца :) не знам од кај се избаци со дискусија за утакмицата со Тбилиси.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Dr.Haus, не касниш многу со коментарот,само 2 месеца :) не знам од кај се избаци со дискусија за утакмицата со Тбилиси.
Па бев отсутен месец и пол,и затоа сега го искоментирав!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Две многу важни гостувања, Смедерево кој игра добро, а потоа и Војводина.Се надевам дека ќе ги добиеме и 2те :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе даваат на РТС денеска бе? Утакмицава почиња од 16:00ч, а на РТС страната пишуе директен пренос Јелен Супер Лига од 17:00ч. Ваљда грешка им е...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Грешка им е, неспособни гниди .

Рекоа дека ќе ја даваат, очекувам лудило .

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ќе даваат на РТС денеска бе? Утакмицава почиња од 16:00ч, а на РТС страната пишуе директен пренос Јелен Супер Лига од 17:00ч. Ваљда грешка им е...
ke se vklucat u vtoro taka mislam...

Kajgana Shop

На врв Bottom