Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Ќе добие информации по ПП покаснонема проблем кажуј, ако има у СК имаш и 3 =)
Ќе добие информации по ПП покаснонема проблем кажуј, ако има у СК имаш и 3 =)
1 поништен (прекрасен )погодок, 2 чисти пенали не досудени , прекрасна игра во офанзивата... Бен Арфа и Бензема 9ки за првово полувреме!0-2 ama go jadat nesto francija
Не е ова тим за европското, ова е последен меч за да види кои играчи да го земе а кои не...горе види ги сите што ги имам постирано имиња од списокот за сега, потоа погледни го овој тим..Чекај, чекај, дали тоа Бланк планира да ги игра Мексес и Рами пред Кошчиелни на ЕП? Се надевам не, тоа би било огромна грешка.
Иначе супер е што Бен Арфа си ја враќа формата по повредата, ѕвер е.
Знам дека не ова тим за Европското ама Мексес и Рами ќе бидат сигурно во финалниот состав, сигурно сега не играат за да види дали да ги повика или не. Како што пиша, Кошчиелни нема никакво искуство во репрезентацијата и затоа ако планираше да го игра прв тим, ќе го играше и на пријателскиве за да стекне какво-такво искуство. Ама он му верува на дундето киксерско плачипичкарско Мексес, и капитен го ставил на овој натпревар.Не е ова тим за европското, ова е последен меч за да види кои играчи да го земе а кои не...горе види ги сите што ги имам постирано имиња од списокот за сега, потоа погледни го овој тим..
Од тука очекувам Мексес инаку искрено да игра прв тим, а Кош се надевам до него рамо за рамо!
Е само ќе се јаде Кош поради тоа што нема никакво искуство во репрезентацијата со Реми и некој од другите 2ца бекови што остануваат
Болдираниве нема да патуваат на ЕП..Provisional France Euro 2012 squad:
Goalkeepers: Cedric Carrasso, Hugo Lloris, Steve Mandanda
Defenders: Mathieu Debuchy, Anthony Reveillere, Gael Clichy, Patrice Evra, Laurent Koscielny, Philippe Mexes, Adil Rami, Mapou Yanga Mbiwa
Midfielders: Alou Diarra, Yoann Gourcuff, Yann M'Vila, Marvin Martin, Blaise Matuidi, Yohan Cabaye, Florent Malouda, Samir Nasri, Mathieu Valbuena, Hatem Ben Arfa, Franck Ribery
Forwards: Olivier Giroud, Karim Benzema, Loic Remy, Jeremy Menez
Конечниот список на Француската репрезентација за престојното Европско натпреварување.
Нажалост сме ИСКАСТРЕНИ со повреди... но очекувам опасни достигнувања сепак!
Mapou Yanga Mbiwa и него си го изумил, и он е оставен од последниот список вчера издаден од Уефа.комБолдираниве нема да патуваат на ЕП..
Не знам што ќе се прави без М'Вила на европсково ако стварно е посериозно повреден, каков тандем ќе бидат со Кабај во средината, вака без него ќе бидеме многу поранливи. Не сакам да си замислам стартен состав без двајцава. Исто и ако не играат Кошелни и Рами стопери, не гледам, демонстративно! Бензема ќе си распали, верувам у дечкото.
Allez, les tricoleurs
Ќе не бидне. Вака позитивно расположен за Франција не сум бил од кузнае кога..Не знам што ќе се прави без М'Вила на европсково ако стварно е посериозно повреден, каков тандем ќе бидат со Кабај во средината, вака без него ќе бидеме многу поранливи. Не сакам да си замислам стартен состав без двајцава. Исто и ако не играат Кошелни и Рами стопери, не гледам, демонстративно! Бензема ќе си распали, верувам у дечкото.
Allez, les tricoleurs
ОДИМЕ!Ќе не бидне. Вака позитивно расположен за Франција не сум бил од кузнае кога..
Оваа генерација ветува! Само проблеми ќе јадеме без М`вила ама сепак.. Одиме на ТИТУЛА по многу години.