Фан Клуб: Франција

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Provisional France Euro 2012 squad:
Goalkeepers: Cedric Carrasso, Hugo Lloris, Steve Mandanda
Defenders: Mathieu Debuchy, Anthony Reveillere, Gael Clichy, Patrice Evra, Laurent Koscielny, Philippe Mexes, Adil Rami, Mapou Yanga Mbiwa
Midfielders: Alou Diarra, Yoann Gourcuff, Yann M'Vila, Marvin Martin, Blaise Matuidi, Yohan Cabaye, Florent Malouda, Samir Nasri, Mathieu Valbuena, Hatem Ben Arfa, Franck Ribery
Forwards: Olivier Giroud, Karim Benzema, Loic Remy, Jeremy Menez

Конечниот список на Француската репрезентација за престојното Европско натпреварување.
Нажалост сме ИСКАСТРЕНИ со повреди... но очекувам опасни достигнувања сепак!

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.203
Поени од реакции
8.296
леле 9 белци во прва постава, немогуче е ова :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Поништениот гол на Бензема :vozbud:
Одлична игра, и конечно го гледам БЕН АРФА во тимот... лелеј ми се пуни срце кога игра тој... одличен тим ... само Манданда е ужас! Цреп.
Другите скоро сите се одлични...

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.203
Поени од реакции
8.296
0-2 ama go jadat nesto francija :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
0-2 ama go jadat nesto francija :D
1 поништен (прекрасен )погодок, 2 чисти пенали не досудени , прекрасна игра во офанзивата... Бен Арфа и Бензема 9ки за првово полувреме!
2 ужасни кикса на ЕВРА (одвратно суштество)... првиот само он киксираше - шут - погодок.
Вториот пат...повторно негов кикс, Дебуши имаше можност да го поправи но не стигна... 2 удара- 2 погодока.
Стив Манданда среќа не е прв голман зашто... ќе беше лошо!
Сите други добри, со мали замерки, но дефинитивно акциите со дупли пасеви... 10/10!

D

draft

Гостин
Чекај, чекај, дали тоа Бланк планира да ги игра Мексес и Рами пред Кошчиелни на ЕП? Се надевам не, тоа би било огромна грешка.
Иначе супер е што Бен Арфа си ја враќа формата по повредата, ѕвер е.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Чекај, чекај, дали тоа Бланк планира да ги игра Мексес и Рами пред Кошчиелни на ЕП? Се надевам не, тоа би било огромна грешка.
Иначе супер е што Бен Арфа си ја враќа формата по повредата, ѕвер е.
Не е ова тим за европското, ова е последен меч за да види кои играчи да го земе а кои не...горе види ги сите што ги имам постирано имиња од списокот за сега, потоа погледни го овој тим..
Од тука очекувам Мексес инаку искрено да игра прв тим, а Кош се надевам до него рамо за рамо!
Е само ќе се јаде Кош поради тоа што нема никакво искуство во репрезентацијата со Реми и некој од другите 2ца бекови што остануваат :icon_lol:

D

draft

Гостин
Не е ова тим за европското, ова е последен меч за да види кои играчи да го земе а кои не...горе види ги сите што ги имам постирано имиња од списокот за сега, потоа погледни го овој тим..
Од тука очекувам Мексес инаку искрено да игра прв тим, а Кош се надевам до него рамо за рамо!
Е само ќе се јаде Кош поради тоа што нема никакво искуство во репрезентацијата со Реми и некој од другите 2ца бекови што остануваат :icon_lol:
Знам дека не ова тим за Европското ама Мексес и Рами ќе бидат сигурно во финалниот состав, сигурно сега не играат за да види дали да ги повика или не. Како што пиша, Кошчиелни нема никакво искуство во репрезентацијата и затоа ако планираше да го игра прв тим, ќе го играше и на пријателскиве за да стекне какво-такво искуство. Ама он му верува на дундето киксерско плачипичкарско Мексес, и капитен го ставил на овој натпревар.
Ако, ако, ќе му се врати. Стварно греота е да не игра Кошчиелни, еден од најдобрите централни бекови изминатава сезона во ПЛ, на сметка на тешки просеци.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Одличен кам бек!
Со оглед дека на 0-2 резултат, франција имаше 17 удари, 2 недосудени пенала и 1 поништен погодок, воедно 2 оф-сајд замки кои беа досудени а немаше ни о-од офсајд.. , повеќе од заслужена победа.
Но, на овој хајлајт , последниот погодок го нема, поради што еве уште едно видео со ужасен квалитет ама го има погодокот.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Provisional France Euro 2012 squad:
Goalkeepers: Cedric Carrasso, Hugo Lloris, Steve Mandanda
Defenders: Mathieu Debuchy, Anthony Reveillere, Gael Clichy, Patrice Evra, Laurent Koscielny, Philippe Mexes, Adil Rami, Mapou Yanga Mbiwa
Midfielders: Alou Diarra, Yoann Gourcuff, Yann M'Vila, Marvin Martin, Blaise Matuidi, Yohan Cabaye, Florent Malouda, Samir Nasri, Mathieu Valbuena, Hatem Ben Arfa, Franck Ribery
Forwards: Olivier Giroud, Karim Benzema, Loic Remy, Jeremy Menez

Конечниот список на Француската репрезентација за престојното Европско натпреварување.
Нажалост сме ИСКАСТРЕНИ со повреди... но очекувам опасни достигнувања сепак!
Болдираниве нема да патуваат на ЕП..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не знам што ќе се прави без М'Вила на европсково ако стварно е посериозно повреден, каков тандем ќе бидат со Кабај во средината, вака без него ќе бидеме многу поранливи. Не сакам да си замислам стартен состав без двајцава. Исто и ако не играат Кошелни и Рами стопери, не гледам, демонстративно! Бензема ќе си распали, верувам у дечкото.

Allez, les tricoleurs :icon_lol:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не знам што ќе се прави без М'Вила на европсково ако стварно е посериозно повреден, каков тандем ќе бидат со Кабај во средината, вака без него ќе бидеме многу поранливи. Не сакам да си замислам стартен состав без двајцава. Исто и ако не играат Кошелни и Рами стопери, не гледам, демонстративно! Бензема ќе си распали, верувам у дечкото.

Ќе не бидне. Вака позитивно расположен за Франција не сум бил од кузнае кога..
Оваа генерација ветува! Само проблеми ќе јадеме без М`вила ама сепак.. Одиме на ТИТУЛА по многу години.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе не бидне. Вака позитивно расположен за Франција не сум бил од кузнае кога..
Оваа генерација ветува! Само проблеми ќе јадеме без М`вила ама сепак.. Одиме на ТИТУЛА по многу години.
ОДИМЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom