Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
Hehehehhehe закон слика,алал да ти е.
Hehehehhehe закон слика,алал да ти е.
Да, да, ама дечкото и многу утнаФранција води со 1-0, а дечкото кој го постигна голот се вика Карим Бензема.
Ако сум грешка поправете ме
Некако не ми се свиѓа околу вратот ...
Закон дизајн на Најки!
Ретро дизајн, тоа е Само не знам дали рабовите на ракавите беа црвени на мечов или не, зошто од кај што ја најдов сликава имаа презентирано две варијанти на дресов, како оваа погоре и со црвени рабови.Некако не ми се свиѓа околу вратот ...
И секако... честитки за победата момци..
Бразил е Бразил секогаш, но и против нив Франција си е Франција !
Кој работи,тој греши :kesa: :pos2:Да, да, ама дечкото и многу утна
Иначе дресовиве КЛАСА!
Тимот со Диаби, Насри, Бензема, Бен Арфа, Рибери , Анелка?( доколку се врати..) , Гуркуф, Мењес, Мексес, Кошенли, Клиши , Сања ( кој вчера беше одличен како и скоро секогаш ) , Сак(х)о ( Овој ќе биде играчиште ) ....Празник за очи беше дуелот со Бразил ги утепаа ги скинаа.Ваква желба не сум видел уште од финалето со Италија.
Со Блан францускиот тим лета и јас очекувам на идното европско првенство овој тим да не потфрли туку да стигне до самиот финиш.
Бензема,Менез,М'вила,Мексес,Гуркуф вчера беа фантастични а кога ќе ги додадеме Насри и Бен Арфа во тимов и уште неколку играчи слободно можам да кажам дека Франција има тим за Големи Дострели.
P.s Дресовите на Франција прекрасни класа за себе.Моментално најубави дресови што имале.
Франција секогаш имала добри играчи, само до пред скоро имаше психопат за селектор.Празник за очи беше дуелот со Бразил ги утепаа ги скинаа.Ваква желба не сум видел уште од финалето со Италија.
Со Блан францускиот тим лета и јас очекувам на идното европско првенство овој тим да не потфрли туку да стигне до самиот финиш.
Бензема,Менез,М'вила,Мексес,Гуркуф вчера беа фантастични а кога ќе ги додадеме Насри и Бен Арфа во тимов и уште неколку играчи слободно можам да кажам дека Франција има тим за Големи Дострели.
P.s Дресовите на Франција прекрасни класа за себе.Моментално најубави дресови што имале.