Фан Клуб: Франција

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Франција води со 1-0, а дечкото кој го постигна голот се вика Карим Бензема.

Ако сум грешка поправете ме:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Закон дизајн на Најки!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Закон дизајн на Најки!
Некако не ми се свиѓа околу вратот ...
И секако... честитки за победата момци..
Бразил е Бразил секогаш, но и против нив Франција си е Франција !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некако не ми се свиѓа околу вратот ...
И секако... честитки за победата момци..
Бразил е Бразил секогаш, но и против нив Франција си е Франција !
Ретро дизајн, тоа е :) Само не знам дали рабовите на ракавите беа црвени на мечов или не, зошто од кај што ја најдов сликава имаа презентирано две варијанти на дресов, како оваа погоре и со црвени рабови.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Многу сме јаки!! Добра асистенција на Менез, Блан е човекот што ги препороди. Allez les bleus :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Празник за очи беше дуелот со Бразил ги утепаа ги скинаа.Ваква желба не сум видел уште од финалето со Италија.
Со Блан францускиот тим лета и јас очекувам на идното европско првенство овој тим да не потфрли туку да стигне до самиот финиш.
Бензема,Менез,М'вила,Мексес,Гуркуф вчера беа фантастични а кога ќе ги додадеме Насри и Бен Арфа во тимов и уште неколку играчи слободно можам да кажам дека Франција има тим за Големи Дострели.

P.s Дресовите на Франција прекрасни класа за себе.Моментално најубави дресови што имале.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Празник за очи беше дуелот со Бразил ги утепаа ги скинаа.Ваква желба не сум видел уште од финалето со Италија.
Со Блан францускиот тим лета и јас очекувам на идното европско првенство овој тим да не потфрли туку да стигне до самиот финиш.
Бензема,Менез,М'вила,Мексес,Гуркуф вчера беа фантастични а кога ќе ги додадеме Насри и Бен Арфа во тимов и уште неколку играчи слободно можам да кажам дека Франција има тим за Големи Дострели.

P.s Дресовите на Франција прекрасни класа за себе.Моментално најубави дресови што имале.
Тимот со Диаби, Насри, Бензема, Бен Арфа, Рибери , Анелка?( доколку се врати..) , Гуркуф, Мењес, Мексес, Кошенли, Клиши , Сања ( кој вчера беше одличен како и скоро секогаш ) , Сак(х)о ( Овој ќе биде играчиште ) ....
Имаме екипа за да ја постигнеме славата од порано а?
1998 - 2000 ?
2012 - 2014 :]
Allez France !!!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Alleeeeeeeeez France :) Се враќа тимот на старите патеки...да не го урочам :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Франција секогаш имала добри играчи, само до пред скоро имаше психопат за селектор. :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Менез полека се наметнува во француската репрезентација, одличен продор и одлична асистенција, се надевам во иднина ќе добива повеќе шанса :)

Kajgana Shop

На врв Bottom