Фан Клуб: Франција

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Benzema po starom, zakasnio...

Pre samo par nedelja, selektor ''petlova'' kritikovao napadača Reala, sada opet...

Selektor Francuza, Loran Blan, javno je kritikovao Karima Benzemu, jer je ovaj zakasnio na trening u ponedeljak.

Francuzi su već počeli da se pripremaju za naredne dve utakmice kvalifikacija za EURO, protiv Rumunije i Luksemburga, ali šef nije zadovoljan ponašanjem fudbalera Reala.

''On nije igrao u Primeri, tako da je trebao da dođe na vreme. Vreme okupljanja je pomerano za sat, dva, ali ni tada nije stigao. Da je sastanak bio uveče, mislim da ni tada ne bi stigao na vreme'', kaže ironično Blan i dodaje da ga neće suspendovati.

''Već imamo suspendovane fudbalere, tako da nećemo to produbljivati'', zaključio je on pred novinarima.

Benzema je kritikovan već od strane Blana i Murinja. Žoze je rekao da mora na dijetu, a Blan da pokaže malo više karaktera i da počne da radi kako treba, a ne da sluša lažne prijatelje oko sebe.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Добра победа 2-0 со Романија .. Гуркуф дал гол тенкс гад ... :tv:

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Добра победа 2-0 со Романија .. Гуркуф дал гол тенкс гад ... :tv:
Сега ги видов хајлајтсите и стварно и играта и акциите почнуваат да заличуваат на нешто, конечно изгледа Блан им го нашол крајот и ќе гледаме јака Франција. :) Allez les bleus!!! :eek:lee:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честито петли!!!
Честито Триколори!!!
Оваа победа, за некого е минимална, за некого е само пријателски меч против Англија... но за мене е преродба!
Како што кажа и самиот Малуда пред мечот, играме за да се вратиме на старите патеки!
Одличен карактер на играчите, се преродија едноставно, со претходникот ( чие име... не вреди да се спомне) меч против Англиската репрезентација на нивно тло... би бил чист пораз ко солза јасен...
Денеска се докажа колку е моќен тимот на Франција кој сепак не играше со првиот состав !
Ме радува тоа што Насри гледам најголема оценка добил , и секако тоа што Бензема постигна погодок конечно!
Би сакал да го видам Анри повторно тука... не ми е тимот фул-фит без него некако!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ако сака нека стави некој Хајлајтси да го видам голот на БЕНЗ:tv:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Французине узуграа прекрасно, вака ги немам видено одамна да изиграат. Блан ги среди квалитетно и тоа да кажам се не толку атрактивен состав изиграа одлично. Насри го изора теренот затоа и добил највисока оценка бензема солиден, валбуена истоа така одличен. И Сања и гуркоф беа одлични. Се на се конечно заличеа на репрезентација. доменк требаше порано да го изчистат и ако ништо друго барем најмалку со ваква игра до полуфинале ако не и финале ќе стигнеа.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Франција полека се враќа!! :vozbud: Блан пред некој ден изјави дека во Франција нема веќе играчи како што беа Зидан и Виера, ама затоа има тимски дух и игра на ниво што не беше случај неколку години наназад.
Поздрав и до vamos real со прекрасното голче на Меси!! :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Одамна не ја имав видено франција цел натпревар да има игра и цел да игра на ниво :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Добра игра на Французиве,во второто го намалија темпото сепак имаа 2 гола разлика....да сакаа можеа да ги победат Англија со повеќе гол разлика...

Поздрав до сите фанови на Франција :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добра игра вчера...

Честитки.

Kajgana Shop

На врв Bottom