Фан Клуб: Фиорентина

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Бати, Нури Сахин се споменува во контекст на веста за Бурак Јилмаз, т.е. италјанскиве медиуми пренесуваат дека наводно Бурак му кажал на Нури, инаку негов добар пријател дека веке ја прифатил понудата на Фиорентина, сега чека Галатасарај и Фиорентина да се договоротат околу трансферот, фиорентина нуди 12, галата бара 15 мил, Нури не се поврзува барем сеуште со фиорентина, инаку би било супер да дојде и тој :)

Друго име што се спомнува денеска е Марио Гомез од Баерн, наводно Праде е во напредна фаза на преговори, сега сме во преговори со тројца важни напаѓачи, Негредо, Бурак и Марио, секој од нив кошта околу 15 (за марио не сум сигурен колку нудиме колку бараат ама мислам дека е таа цената).

Двајца од овие да дојдат ке бидеме шампиони во италија, и нека го шитнат и Лјаич, мочкото за да го продолжи договорот барал 2 мил евра плата, демек на топ играч, како може да бара таква плата со 10 гола во сезона од кои 3 ги даде на последната утакмица не ми јасно, ама тоа е Рамадани си има свои замисли и си ги тера, се покажа како опасен агент, секоја чест. Малку се заладени односите со Рамадани, плус се очекува и Стеван Савич да смени агенти односно РАмадани да му биде агент, па може и сите да заминат од фиорентина, ке видиме како ке заврши трансфер периодов.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Тешко да донесеме двајца од овие тројца, а и искрено што ќе ни се!? Кој ќе прифати клупа од нив, плус и Роси го имаме??? Еден да дојде и да игра во тандем со Роси е одлично, плус на клупа би имале некој како Теру од Киево или на пример Кваљареала или си неој млад играч ....Околу 15-20 милиони е доволно за некој од овие играчи, бар јас така мислам.После да земеме замена за Пизаро.Он е специфичен и искусен играч, тешко дека ќе најдеме адекватна замена тек така.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Одлични вести за Гомез, ако дојде ке биде лудница, играчиште е. Јас пишав да дојдат 2, ама рачунам на тоа дека Љаич ке си иде, и еден да дојде од тие e одлично, а забораваме и дека Иличич е во игра, да дојде во фиорентина, а и веке го земавме Јаковленко, така да ке бидеме добро покриени во нападот. само треба да се покажат :)

Него јас мислам дека наредна сезона,. Мати Ф. ке биде звер, сезонава се мачеше со адаптација, со повреди ама наредна сезона мислам дека ке биде еден од нашите подобри играчи. Знам дека игра понапред од пизаро, ама мислам дека може да се снајде и на таа позиција, има одлични додавања и знае да задржи топка, а ситуацијава со Пизаро забегува, сега наводно и Јувентус биле заентересирани, а искрено и сакам да си иде за да се ослободи место за Мати, ама јак е Пизаро ни треба ептен :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Љајич нема да оди никаде... верувајте ;)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Кај ќе си иде Љаич

Jа се надам дека у Милан ќе дојде, ќе легне на десно крило ко кец на 10-ка, Фиоре го има Роси, плус уште еден шпиц сакаат да земат, а и читам не сакал да го продужи договорот..
А и Милан е заинтересиран за него, одличен играч, у права средина што нема да му дозволи да се курчи толку и да го спуштат малу на земја ко со Балотели што направија у рок од 6 месеци, има потенцијал да стане страшно крило Адем...

B

Beck's

Гостин
Многу јак играч затоа и ми падна у очи муабетот за него, се согласувам со тоа дека има потенциал да стане страшен играч. Подценет е инаку може да си најде место кај сака

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Многу јак играч затоа и ми падна у очи муабетот за него, се согласувам со тоа дека има потенциал да стане страшен играч. Подценет е инаку може да си најде место кај сака

Да, како што кажав, само има проблеми со карактерот и темпераментот... Не за џабе Делио Роси го тепаше лани на сред утакмица :icon_lol:

Али Милан бил мајка за средуење такви битанге, у исто време у тим биле Касано, Ибра, Гатузо, Ван Бомел, Мексес... све луд до луд, еве и Бало го смирија, ни еден екцес не напраел од кој е дојден у Милан..

Е сеа колкава му е стварно вољата да замине од Фиоре, пошто убоо му е, може да си тера уште сезона минимум овде, и колкава е вољата на Фиоре да го пушти...

B

Beck's

Гостин
Па ја да бев место него не би идел од тамо, добар тим склопија Фиорентина и сами си ги изгубија шансите за ЛШ иначе можеа комотно до тоа 3 место. Наредна со некое појачување можат да топ 3

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.335
Поени од реакции
26.274
Друго име што се спомнува денеска е Марио Гомез од Баерн, наводно Праде е во напредна фаза на преговори, сега сме во преговори со тројца важни напаѓачи, Негредо, Бурак и Марио, секој од нив кошта околу 15 (за марио не сум сигурен колку нудиме колку бараат ама мислам дека е таа цената
Под 30 мил. евра нема шанси да го продадат така да немате шанси за Гомез + не верувам дека во Фиорентина би сакал да игра кога може пр. во Челзи или Сити.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Чисто она додека ме фати еуфорија со евентуалното доаѓање на Гомез...
Па да ве прашам му стои ли дресот ? :icon_mrgr:

Gomez Viola.png

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
ќе ни го земете Пиати а ? :)
цена на трансфер треба да биде ~5 милиони, не се збореше многу околу трансферов деновиве и сега одма се испадна многу блиску до договор.
Во Валенсија не доби вистинска шанса да се докаже, се надевам у Фиорентина ќе го покаже потенцијалот и нема да биде нов Матиас Фернандез во Виола. Следната сезона ќе го пратам тимов, особено сега кога дојде Жоакин (најдоброто десно крило! :P ) :D

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680

Marcos Alonso е нов играч на Фиорентина!!! Доаѓа од болтон како слободен играч.Бивши играч на Реал Мадрид.Лев бек/лево крило!!!

Иначе, Фиорентина јасно дала до знаење на Јувентус дека за Јоветич нема да прават никаков пазар со размена на играчи.Само кеш ( 30 милиони )

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999

Marcos Alonso е нов играч на Фиорентина!!! Доаѓа од болтон како слободен играч.Бивши играч на Реал Мадрид.Лев бек/лево крило!!!

Иначе, Фиорентина јасно дала до знаење на Јувентус дека за Јоветич нема да прават никаков пазар со размена на играчи.Само кеш ( 30 милиони )
не е проблем уште подобро само читам сакате мароне 50% нема не го давам мароне ако сакате само кеш ок ама мароне и плус 10 мил за јоветич не

Kajgana Shop

На врв Bottom