Фан Клуб: Фиорентина

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
не е проблем уште подобро само читам сакате мароне 50% нема не го давам мароне ако сакате само кеш ок ама мароне и плус 10 мил за јоветич не
marone plus 10 za jovetic?abe ti pojma nemas :pos:
marone i 25 milioni bez dilema

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Abe kakov Morone i smesna suma na pari??? Sto im e na Juventus, normalni li se??? 24-25 milioni + Morone OK ali tie smesni ponudi se stvarno neprifatlivi.Iskreno, po mene Jovetic seuste ne vredi 30 milioni, ali jebiga Fiorentina tolku go procenila!!!

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Abe kakov Morone i smesna suma na pari??? Sto im e na Juventus, normalni li se??? 24-25 milioni + Morone OK ali tie smesni ponudi se stvarno neprifatlivi.Iskreno, po mene Jovetic seuste ne vredi 30 milioni, ali jebiga Fiorentina tolku go procenila!!!
дечко ти у неспоразум си, тоа што јоветич е у напад тоа е мароне у средина башка исто години се мислам

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Епа дечко зашто Јувентус тогаш го проценува на 5-6 милиони? А и погледни го линкот, долу па ќе видиш!!! Или ти си некој скаут и фудбалски аналитичар?

http://www.transfermarkt.de/de/luca-marrone/profil/spieler_124769.html
дечко странава нешто не ти ја отвара покварена е види пак, тоа е за поло договор на мароне 10 мил што значи он вреди 20 милиони и плус 10 тоа е 30 милиони за јоветич пошто напагачите се увек поскапи иначе како што кажав тоа што јоветич престваува у напад тоа е мароне у средина и исти години имат

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Епа ете 2.500 000 евра е на трансфермаркед, додека Јоветич 30.000.000 милиони евра па сега ти пак прај се паметен!!!Јоветич го бараат клубови како Челзи,Сити,Баерн...друга работа е колку утакмици има Мороне изиграно во Серија А, а колку Јоветич?Ете ти факти и не се инати и те молам ова поглавје заврши го тука.Поздрав

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Епа ете 2.500 000 евра е на трансфермаркед, додека Јоветич 30.000.000 милиони евра па сега ти пак прај се паметен!!!Јоветич го бараат клубови како Челзи,Сити,Баерн...друга работа е колку утакмици има Мороне изиграно во Серија А, а колку Јоветич?Ете ти факти и не се инати и те молам ова поглавје заврши го тука.Поздрав
што има врска некоја покварена страна напишала колку вреди они не го ни гледале пошто нема настапи многу конкурација повеке замена влагаше ама како што кажав тоа што јоветич е во напад тоа е мароне во средина и исто години имаат само напагачите увек поскапи се

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.229
Поени од реакции
14.523
Кој е спремен да даде за Мароне 20 милиони евра? Никој!!! Да имаше некој спремен Јуве веднаш ке го продадеше за таа сума. За Јоветиќ има клубови што се спремни да дадат +25 милиони. Јувентус има тактика да се договори со Јоветиќ (а овој сака да остане во Италија), па за да може да ја уценува Фиорентина. Но, овие не сакаат ја испуштат шансата за добро да заработат, а плус и не се многу желни да го пратат во друг клуб во Италија.

Мароне е добар фудбалер, има талент, лично мене (што нема никакво значење :)) ми има оставено солиден впечаток, но нема шанси некој за него да даде 20 м. Па и да беше толку добар Јуве ке сакаше да го искористи, а не да го вметнува во други дговори. Го форсираат Погба пред него, ќе се отвори простор затоа и што Пирло старее, но очигледно од Јуве немаат доверба во Мароне.

Ако Мароне вреди 20 милиони, тогаш колку вреди Верати? Или Шарави?

Фиорентина сака да ја искористи оваа прилика и да земе кеш. Испод 25 милиони не верувам дека ќе го продадат. 25 м плус некој друг фудбалер можеби и ќе го дадат на Јуве. Арсенал и други клубови од Англија можат без поголем проблем да искешираат околу 25м за него.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Мороне можеби е добар и надежен играч, но реално повеќе од 5 милиони моментално не вреди.

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
ovie od juventus i za eden giandonato mislea deka ke bide golem igrac ama na kraj izleze deka i vo 2 ra liga ke e rezerva...za da vredi eden igrac 20 milioni toj treba da se dokaze prvo, a ne uste neispilen...daleku od razum e deka marrone vredi 20 milioni...nisto poveke od 7 bi rekol...jovetic vredi 30 milioni bidejki igra nekolku sezoni konstantno dobro,a toa e najgolem dokaz za eden fudbaler deka vredi...inace jas licno mislam deka ljajic za edna godina ke kosta isto kolku sto denes kosta jovetic..pozz

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Љајич има потенцијал да кошта и повеќе од Јоветич.Ако продолжи догодина вака, како што играше сезонава сигурно за сезона две ќе биде класа играч.Искрено Љајич изигра подобро од Јове сезонава и по мене е позаслужен за тоа што Фиорентина е горе

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
bi bilo super dokolku uspeeme da go dovedeme gomez...no i da ne uspeeme mislam deka nema nikoj da bide razocaran...jas licno mislam deka i matri da dojde ke bide dobra zdelka za fiorentina...

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
абе овој-оној и на крај никој од овие што се спомнуваат нема да дојде туку некој сосема трет
а све ми се чини дека ќе биде Солдадо или Кардозо,што се многу подобра опција отколку Гомез,Негредо,Бурак и Бентеке

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Не му ја мислите многу, ја едно ви гарантирам, Фиорентина ќе има послен тим догодина од овој сега.Кој и да дојде и кој и да отиде...

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
i jas mislam deka ke bideme posilni...no najmnogu sum iznenaden od prade i macia koi rabotat mnogu pametno..dodeka bese corvino kaj nas mislevme deka e dobar sportski direktor, no sepak e daleku od prade i macia(ne se sporeduvaat so debeliot) :pos:
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 12:59 ---
nemozam a da ne zaboravam samo kakvi dupki od igraci nosese vo nasiot tim magisterot Corvino: Munari, Keirrison,S.Silva,Castillo,Zauri i kolku uste nesposobnjaci...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom