Фан Клуб: Фиорентина

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
фиорентина што ја знам би требало да киксне денес, или да изигра X, кога сме имале притисок после добро пркажани партии сме кикснувале секогаш а старите обично ја играа X.
сега, со луѓе во средината како пизаро и валеро се прашувам дали сме созреале, дали ќе покажеме карактер.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ne kobite pred utakmica.I da, ova e fudbal koga togas ke kiksnat nemoze nonstop da pobeduvame, toa treba na um da go imate.Site sakame pobeda denes, a vo slucaj na kiks nemozes da kazes deka e ramno na neuspeh ili neznam si sto

Forza Viola

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ne kobite pred utakmica.I da, ova e fudbal koga togas ke kiksnat nemoze nonstop da pobeduvame, toa treba na um da go imate.Site sakame pobeda denes, a vo slucaj na kiks nemozes da kazes deka e ramno na neuspeh ili neznam si sto

Forza Viola
Има време за кикс... Следната сезона, до тогаш се победи :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
koj беше тоа шо јадеше бурек од сабањево за Х... форца Алберто !!! штета за Пизаро... белки не е сериозна повредата а и онака наредната нема да ја игра ради картони :cautious:

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
koj беше тоа шо јадеше бурек од сабањево за Х... форца Алберто !!! штета за Пизаро... белки не е сериозна повредата а и онака наредната нема да ја игра ради картони :cautious:
јас ја спомнав X, има уште игра а очигледно дека не си ме разбрал, еве ви линк
http://atdhenet.tv/55139/watch-fiorentina-vs-atalanta

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
pokazuvame karakter..pet pobedi vo niza neznam od koga ne sme imale...sledno kolo protiv torino bez pizzaro , no so steva jovetic :vozbud:..dobro imame balans barem u vakvi raboti...ljajic edino denes podrazocara bidejki imase dosta sansi za da i toj zakuca ali jebiga...prodolzuvame vaka i ponatamu..FORZA FIORENTINA!!!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Аууу браво, браво се доближивте на -5 (y)

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
хаха коментаторот вика како ли јоветич ќе најде место во оваа фиорентина. сега за воља на вистината имавме играч повеќе, аквилани имеше перфектен ден, два гола и асистенција за гол, после тоа нема што да се игра

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Atalanta patosirana denes, cista 10 ka zasluzeno epten, vakov tim u Italija odamna nemam videno.Igraat najubav fudbal, bravo.Aqvilani zver :D

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
pokazuvame karakter..pet pobedi vo niza neznam od koga ne sme imale...sledno kolo protiv torino bez pizzaro , no so steva jovetic :vozbud:..dobro imame balans barem u vakvi raboti...ljajic edino denes podrazocara bidejki imase dosta sansi za da i toj zakuca ali jebiga...prodolzuvame vaka i ponatamu..FORZA FIORENTINA!!!
Го имитираше Боатенг од вчера :D Топ игра, трбаше на крај Quadrado им ја здрви за петарда, мн добро изигра заслужи да даде голче.

Kajgana Shop

На врв Bottom