Фан Клуб: Фиорентина

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
кој рече бе дека немаме напаѓачи, ах каков гол на ел хам, бомбааа, уф кои мераци, уште се чудам на тимов што го склопија, невероватно. одлична победа, одличен среден ред.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Борха, Давид и Алберто... трио фантастико честито победа (y)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ja bi rekol ODLICNO SVE :) Od sega Milan da go smenat imeto vo AC Majmun posto majmuni gi napravivme denes.Cista 10ka za cel tim, bravo

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Neka go popusi sega montolivo i negoviot golem klub, ajaj sto merak mi se napravi, odlicna igra

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ja si citam u fan klubot na Milan i si se smeam :D A pred natprevarot neznam koj pacient napisal od koga videl deka El Sharavi igra, pisal TEPAME hahahahah

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Sudiite katastrofa, ne utepaa, bonera trebase crven da si dobie, i uste nekolku takvi prljavi igri ne bea sankcionirani, se gledase deka se isfrustrirani i nemokni, koga eden ambrozini gi gubi nervite i se odnesuva kako malo dete, nekolku pati se podmestuvase i gi lupase nasite igraci i ne bese sankcioniran.

Prvo poluvreme gazenje, borha i pizaro ne gi pustija da mrdnat, mn jaki igraci, kako nikogas do sega ne sum bil siguren u sredinata, koga e kaj niv topkata dobro e.

Odbranata koska samo edna topkka pomina, drugoto se bese preseceno i spreceno, bravo.

Vo vtoro malku padnavme, mn rano se povlekovme, ama na kraj se dobro zavrsi, poleka go sostavuvame timot i igrame se podobro.

Steta sto tepaa i lacio i napoli, ama dobro e 6 natprevari sme bez poraz, 4 pobedi po red, pocnave da igrame i na gosti.

Bravo za deckite odlicno izigraa, sekoja cest i za montela odlicno ja vodi fiorentina

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
presreken sum sto pocnavme da pobeduvame i golemi ekipi, a zgora na toa i na gosti...el hamdaoui postigna prekrasen gol i pokaza deka e golem igrac...sledno kolo tandem el ham jovetic vo napad :vozbud:....forza VIOLA!!!

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
lele samo kako gi zdrmavme...mnogu mi e kef sto montolivo ke pati :pos:
inace cestitki za site osobeno za srednite igraci koi podadoa golema raka denes so postignuvanjeto na golovi...cuadrado i el ham se stvarno top...;)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Nema eden igrac na kogo moze da mi se zamiri.Edino Pasqval sto zaeba nekolku topki sto ne gi nafrli ko sto treba nego u aut,ali ok.Glavnom kompaktni sme i cvrsti, sredniot red ni e najaka strana definitivno, odbranata e isto mnogu dobra, iako bev skeptik da sklopis 3 defanzivci od 3 razlicni prvenstva da igraat zaedno za kratok period.Denes duri i Fernandez odiga kako sto znae da igra.Dade odlicni topki, proigruvanja pa duri i vo defanziva bese odlicen.Sve na sve 10 ka

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
eden biten fakt da ne propustime..toa sto ne sme zavisni od jovetic dava pogolema tezina na ovaa pobeda ;)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
milan se ekipa koja se bori za opstanok
не битно... оваа година не се толку слаби колку шо им е уништен моралот после распадот на шампионски тим... али нам друго не радува тимот ни се вклопи конечно имаме слободно можам да речам најдобра средина и тимот игра како прв кандидат за титула и не зависи од првата ѕвезда на тимот Јоветич... до лани бевме очајни едвај спасивме испаѓање од лига а сега до највисоки амбиции

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
u sustina loso ke bese da ne gi tepame ovie grevovi, milan se milan ama ovoj milan e klasa pod nas. ne smeeme ni da pomislime na poraz protiv ambrozini i bonera

Kajgana Shop

На врв Bottom