Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
фиорентина што ја знам би требало да киксне денес, или да изигра X, кога сме имале притисок после добро пркажани партии сме кикснувале секогаш а старите обично ја играа X.
сега, со луѓе во средината како пизаро и валеро се прашувам дали сме созреале, дали ќе покажеме карактер.

Ne kobite pred utakmica.I da, ova e fudbal koga togas ke kiksnat nemoze nonstop da pobeduvame, toa treba na um da go imate.Site sakame pobeda denes, a vo slucaj na kiks nemozes da kazes deka e ramno na neuspeh ili neznam si sto

Forza Viola

Ne kobite pred utakmica.I da, ova e fudbal koga togas ke kiksnat nemoze nonstop da pobeduvame, toa treba na um da go imate.Site sakame pobeda denes, a vo slucaj na kiks nemozes da kazes deka e ramno na neuspeh ili neznam si sto

Forza Viola

Има време за кикс... Следната сезона, до тогаш се победи :)

koj беше тоа шо јадеше бурек од сабањево за Х... форца Алберто !!! штета за Пизаро... белки не е сериозна повредата а и онака наредната нема да ја игра ради картони :cautious:

koj беше тоа шо јадеше бурек од сабањево за Х... форца Алберто !!! штета за Пизаро... белки не е сериозна повредата а и онака наредната нема да ја игра ради картони :cautious:

јас ја спомнав X, има уште игра а очигледно дека не си ме разбрал, еве ви линк
http://atdhenet.tv/55139/watch-fiorentina-vs-atalanta

pokazuvame karakter..pet pobedi vo niza neznam od koga ne sme imale...sledno kolo protiv torino bez pizzaro , no so steva jovetic :vozbud:..dobro imame balans barem u vakvi raboti...ljajic edino denes podrazocara bidejki imase dosta sansi za da i toj zakuca ali jebiga...prodolzuvame vaka i ponatamu..FORZA FIORENTINA!!!

Аууу браво, браво се доближивте на -5 (y)

хаха коментаторот вика како ли јоветич ќе најде место во оваа фиорентина. сега за воља на вистината имавме играч повеќе, аквилани имеше перфектен ден, два гола и асистенција за гол, после тоа нема што да се игра

Atalanta patosirana denes, cista 10 ka zasluzeno epten, vakov tim u Italija odamna nemam videno.Igraat najubav fudbal, bravo.Aqvilani zver :D

pokazuvame karakter..pet pobedi vo niza neznam od koga ne sme imale...sledno kolo protiv torino bez pizzaro , no so steva jovetic :vozbud:..dobro imame balans barem u vakvi raboti...ljajic edino denes podrazocara bidejki imase dosta sansi za da i toj zakuca ali jebiga...prodolzuvame vaka i ponatamu..FORZA FIORENTINA!!!

Го имитираше Боатенг од вчера :D Топ игра, трбаше на крај Quadrado им ја здрви за петарда, мн добро изигра заслужи да даде голче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom