Фан Клуб: Фиорентина

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
sekoja cest za presvrtot pred se vo igrata sto sme go napravile...jas ne go gledav vtoroto..ke mi kaze li nekoj kako izigravme ? mnogu mi e kef sto cuadrado dade gol :vozbud: FORZA VIOLA!!!

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
U vtoro topkata ne ja pipnaa, igra po zemja so mnogu kombiniranje.Trebase da zavrsi 7-1 ili 8-1 ako me prasuvas mene, El Ham propusti mnogu ubava sansa po edna super akcija.Na kraj na 10 min do kraj veke pocnaa i da si pravat nekoi svoi dodavanja kako na trening,sve na sve 10ka

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
целата заслуга иде на .... томович, како ја изваде од гол линија и после веднаш истиот напад дадовме гол за 3-1.
се повеќе пријатно ме изненадува томович и родригез, али танцот на квадрадо ... priceless
мислам дека имаме 4 победи во последните 5 натпревари, импресивно!

за јоветич добар беше потегот да се замени, иако мислам дека не беше страшна повредата, туку ризикуваше од уште еден жолт па да не игра со милан.

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
U vtoro topkata ne ja pipnaa, igra po zemja so mnogu kombiniranje.Trebase da zavrsi 7-1 ili 8-1 ako me prasuvas mene, El Ham propusti mnogu ubava sansa po edna super akcija.Na kraj na 10 min do kraj veke pocnaa i da si pravat nekoi svoi dodavanja kako na trening,sve na sve 10ka
alal da im bide ovaa pobeda ,dosega, mozebi najcista sto sme ja ostvarile.steta za el ham(deckoto e top);)

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Naredno kolo tesko gostuvanje, bez razlika kolku se drva ovie Milan, kaj niv na gosti ke bide tesko, plus pocnaa da igraa nesto od nesto, no jas se nadevam na pobeda, irame odlicno, a i bas bi sakal da gi tepame, ako nisto drugo za montolivo da mi se napravi merakot :)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
uf...odlicno bi bilo toa :D Dobro e sto ke igrame protiv tim koj ne se brani kako groto ekipi od Serija A, ke bide otvoren ubav fudbal, a tuka ja gledam sansata za povolen rezultat.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
и секоја чест за судиите што им го признаа голот пошто си беше регуларен, прв пат гледам судии во италија да вратат одлука.
исто интерсно ќе биде наредна недела со милан, приметувам дека и монтела го користи принципот на јувентус за ротација на некои играчи, како на пример не верувам дека Llama ќе игра (не го знам играчот денес не импресионираше нешто али ќе видиме понатаму), ова беше повеќе како одмор за пасквал, исто мислам дека љајич ќе игра од почеток со милан. мислам дека го има испланирано мечот со милан однапред, до сега му иде според план, баш ќе видиме наредна недела, интересен е овој монтела :)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Imaat sega 2 dena odmor fudbalerite, dodeka Milan ke igra protiv Malaga doma i treba da bara pobeda.Samo Jovetic da e spremen za so Milan, se nadevam ne e nisto strasno.Ljajic-Jovetic moze da bide dobra kombinacija za natprevarot so Milan.Dvajca brzi igraci moze da ja razmrdaat odbranata na Milan.Steta sto Fernandez nemoze da se vklopi, mislam deka so timovi sto igraat otvoren fudbal kako Milan, moze mnogu da pridonese za nasata igra

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
еее кога ве бркам не тепате, свака част, многу добра екипа уште по преодниот рок знаев дека ќе биде една добра екипа со Монтела на чело. Матиас Фернандес голем талент незнам како заврши во Спортинг, сега ни тука не игра многу o_O, овој Куадрадо ме изненади уште против Јуве кога игравте, тој Ромеу 92 изглеа се игра =), Аквилани фали штета што го мачат повреди треба да игра по 60-70 мин барем, како што вика Виола соМилан се е можно ќе се игра отворен фудбал

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
:facepalm: jovetic se povredil i ke bide aut za 2 nedeli...kakva zaguba za duelot so milan....
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 17:28 ---
ajde mati na negovo mesto da proraboti ke bide dobro ..:свиркам:

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
toa e sega mora nekogas i bez nego da igrame i da pokazeme deka sme nezavisni...el ham i ljajic najverojatno ke staruvaat protiv milan

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Јас искрено не многу грижам за повредата на Јоветич.... најдобар играч ни е ДА. ама верувајте има премногу квалитетни играчи во нашиот тим... Мати,Љајич, Аквилани... двајца од овие сигурно ќе играа против милан, така да не сум загрижен ...
но мене друго ме загрижува повеќе, квадрадо е на позајмица и на лето можен да го откупим за 5 мил, -според договоро ама нешто као овие удине не сакаат да го продадат пишува во италијанските медиуми :unsure:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ама ако ви е топ и ако имате право на откуп тука нема што Удине да заебава,нели?

Kajgana Shop

На врв Bottom