Тити Папазов ли е тренер на Левски...Аууу:pos2:Тити Папазов е прави шоу и во Кавадарци:pos2:
Човекот е закон, голем лудак. Нервак, имало е случаи кога дава интервју за телевизија и одеднаш почнува да плаче. Во принцип зборува брзо и нема добра артикулација, та имало случаи при интервјуто да има и преводи. Скоро го имах гледано и като актер - во бугарското издание на "Забранета лjубов".
Инако е добар тренер и умира за кошарката.
Честита ви победа!:smir:
хаха Фени да го има Тити,ќе гази се живо,не маскота да бидеАбе закон му е тренерчето а и на станко ногу почна да му се дере каа а направи 5 лична виа си седе тиит не го боле типот се газе од дерење, ја иам еден предлог да го земиме да биде маскота на Фени.:pos2::pos2::pos2:
Било е забава :pos2:Тити Папазов ли е тренер на Левски...Аууу
Ми заличи мене на него, го познав, ама си викам може друг е. Оти мислев дека он е во Лукоил Академик...не знаев дека дошол во Левски.
btw направи големо шоу, сигурно знаеш како би можело да изгледа тоа![]()
Де бе ти па ни го иаме Македонскиот Фил Џексон.:kesa:хаха Фени да го има Тити,ќе гази се живо,не маскота да биде![]()
Ќути дааа, може у NBA ќе го земат ако не слушнат од некоа страна како го фалимеДе бе ти па ни го иаме Македонскиот Фил Џексон.:kesa:
Maскота де изјасни се , оти според тебе фени е маскотахаха Фени да го има Тити,ќе гази се живо,не маскота да биде![]()
Не Фени да е маскота за тити ја реков да биде маскота сеа ок е?Maскота де изјасни се , оти според тебе фени е маскота![]()
море дане не ме разбра виа горе сака да каже дека фени у целост е маскота со емилНе Фени да е маскота за тити ја реков да биде маскота сеа ок е?
Мислиш екскурзија до Кавадарци.:smir:Играме пријателска со вас во Сабота:smir:
Мислиш екскурзија до Кавадарци.:smir: