Фан Клуб : Фени Индустри

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Каков екстра играч? Леброн да не ке иде кај нас :)
10 играчи има топ шо значи имаме две петорки и ако доаѓа уште некој тоа ќе биде највероватно уште еден играч и плус младите.
Немаме пари ние за повисоки дострели друже сепак сме лимитирани до некаде тоа а коче целата работа.
Иначе овој состав сеа што го имаме според мене е подобар и од оној ланскиот и оломнанскиот .
Само господ нека ни ги чува од повреди па ќе видеш дали немаме сила и за надвор..
Па некој како Рондо :vozbud:, шала на страна.

Шо знам, не би рекол дека е подобар, тука некаде е. Богоев беше закон, Лајф исто така, а и Трајковски чат-пат знаеше да изигра солидно. Сега ги има Тасовски, Стојановски и Фрај, засега. Кога ќе сумираш на крај, мислам дека добиваш знак =, барем според мене. Другите ги знаеме кои и какви игри прикажуваат, истото го очекуваме и оваа сезона :)

За екстра играч би зборувал некој од калибар на Ристе Стефанов, не велам дека тој да дојде но некој таков, а зошто да не и тој :)

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Па некој како Рондо :vozbud:, шала на страна.

Шо знам, не би рекол дека е подобар, тука некаде е. Богоев беше закон, Лајф исто така, а и Трајковски чат-пат знаеше да изигра солидно. Сега ги има Тасовски, Стојановски и Фрај, засега. Кога ќе сумираш на крај, мислам дека добиваш знак =, барем според мене. Другите ги знаеме кои и какви игри прикажуваат, истото го очекуваме и оваа сезона :)

За екстра играч би зборувал некој од калибар на Ристе Стефанов, не велам дека тој да дојде но некој таков, а зошто да не и тој :)
Ај вака по ред да почниме од Тимбата одличен играч добар во одбрана и солиден организатор на играта али неговите блескави моменти се многу ретки еднаш во 10 утакмици и според мене мислам дека Огнен е подобар од него за тоа мислам дека имаме подобра замена за него.
Џејмс Лајф добар играч не викам не али и неговите моменти не беа да речеме како оние на Доналд Кол од времето според мене би рекол еден просечен американец кој дојде само на излет во Европа, одма споредба со Џарид правам истото мислење го имам како и претходно ако си го следел пред 2 сезони како играше у Амак ке ти стане јасно каков играч ке имаме следната сезона. Трајковски си е сама прича по себе у Работнички играше у топ форма али кај нас не покажа ни 10% од таа форма односно повеќе умот му беше у пиењето и парите и наместо да заврши во некој клуб во европските лиги тој замина у Торус. Димко сељакот колку и да го мразиме па реалноста е таа играч како него за тиа пари шо че ги зима он не најдујме високо крило одличен шутер добар у одбрана шо би рекол еден мој пријател ѓоа 'кец на десетка' го добиме. Според заминувањата од тимот и со новите играчи мислам дека имаме подобар тим од минатата сезона бар тоа е мое мислење,но сепак остануе мала празнина мислам мене ми е шубе за другите незнам дали Брчков ке успее да го носе товарот на Трајковски односно дали че биде на ниво дечкото оти како што гледам центарскиот тандем ке биде Душан-Бошко,Цоле-Брчко.

А за Ристето Стефанов неаме новац он не играе за 3000 евра туку за 10 000 евричи а и дечкото си е у најдобрите години за кошарка и не гледам зошто не би одел да играе у некои од јаките лиги у европа (се спомнуат шпанија , италија), ако евентуално дојде кај нас да игра треба пола буџет за претходната сезона за него да биде :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
. Димко сељакот колку и да го мразиме па реалноста е таа играч како него за тиа пари шо че ги зима он не најдујме високо крило одличен шутер добар у одбрана шо би рекол еден мој пријател ѓоа 'кец на десетка' го добиме.
Немој вакви испади, те молам :)

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Чкрапам по овоа фејсбукот и гледам слики на Џејмс Лајф... тој настапува за репрезентацијата на Порторико заедно со Карлос Арохо од Мајами и Хосе Хуан Бареа од Далас ??? Порторико од време имале одлична репрезентација, и затоа ме зачуди што и Џејмс Лајф е дел од неа :wink:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Чкрапам по овоа фејсбукот и гледам слики на Џејмс Лајф... тој настапува за репрезентацијата на Порторико заедно со Карлос Арохо од Мајами и Хосе Хуан Бареа од Далас ??? Порторико од време имале одлична репрезентација, и затоа ме зачуди што и Џејмс Лајф е дел од неа :wink:
Момчето е инзвонреден шутер.Играта во Македонија а пред се на Фени некако не му одеше во прилог... Тој е играч како во НБА оние што ќе влезат ако го згрешат првиот шут излеваат ако не продолжуваат.Они кои освен шут друго немаат.Не велам дека е како НБА играч него така некако профил на играч...Но во концепцијата на Фени не се слага

Член од
26 март 2008
Мислења
81
Поени од реакции
1
Првата прозивка е на 5ти Август почнуват со припреми во Кавадарци некоја недела .

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
1. Goran Samergiev.
2. Ogenen Stojanov.
3. Darko Sokolov.
4. Jerrier Fry.
5. Marjan Gurov.
6. Dimce Tasovski.
7. Bosko Jovovic.
8. Vladimir Breckov.
9. Cobe Mijhalovski
10. Dusan Knezevic

RBA

Член од
6 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Лозарии постоите ли уште бе????
Постои ме и тоа ова година се планира да се навива на ракомет но не е официјално за околу една недела ке имаме состанок да се видеме на што сме и каде сме до тогаш ништо не се знае поздрав. LOZARI FOREVER

Kajgana Shop

На врв Bottom