ke ne tepale bozeee aj dosta se palite be smesni ste premnogu ali toa e toa za toa postojat KAVADARECKI FALBI :pos2::pos2::pos2::pos2:
abe sto slusam muabeti toj mangupoit so jadel kutek u sk neznam faca nekoja u kav e imal mn pari ke potplatel obezbeduvanje i policja neso samo da jademe kutek???!!! tocno e toa???? ako e tocno kolku ste samo ocajni znaci nemozete vie pa so obezbeduvanje i policija se sluzite i posle SKOPSKI PICKI SME BILE BOZEEE ali toa e ve svakam pozz
дакар другар ама ние не сме ко вас... мислиш дека се плашам дека цело село ми е налутено... нека дојде да ме акне мене да видиме кој е кој... ние не сме ко вас... ве внесуваат и изнесуваат 5 минути пред и после утакмица... налутено ни било кавадарци...па шо к**... али ако се деси некој к**шлус кај вас... у недела утакмицата е у скопје... па тек тогаш ке се види кој е кој... кој ке дое нема да си отиде...а тој дечкото ако сака и чак норис нека го најми да не тепа... нема проблем... нема љутиш... али послем.... поздрав од мене... до утре... и да дополнам уше нешо.. мене ми е стварно глупо вака да се препукуваме преку на форум со закани... ке се види шо ке се деси утре...
Ke dojdeme nie,i ke go zapalime celo kavadarci
haha kolku ste opasni pa i bratcinjata ckembari ke vi dosle na pomos:pos2: aj bidete pozdraveni do utre a utre ke bide "doslja noz do kosku" nie ke dojdeme iako doznavme deka najverovatno nema da ni bide dozvolen vlez vo sala no ne e vazno doagame,a vie dali ke dojdete vo nedela i toa ke go vidime:smir:
Ц ц ц ц...Панче бе, и ти ли беше за вака? Зарем си поверувал на вакви глупости? Па кој кур фактор е тој да потплаќа полиција и обезбедување? А и не збори у множина, жити се. Убаво си кажа ти, ТОЈ, не ВИЕ! А и ако ова е вистина јас ќе си го испушам едно убаво.
Абе брат, ние може сме од провинција. Ама ти којзнае од кое село си доселен во “метрополата”. Да, вие не сте како нас, вас не ве внесуваат 5 минути пред утакмица и ве изнесуваат 30 секунди после утакмица.
Вас ве внесуваат 20 минути од почетокот на утакмицата и 3-4 минути пред крајот на утакмицата.(ако праиме реален муабет, така е)
Значи само какви глупости изнапиша, не си свесен, еј.
И ние не се плашиме, за разлика од вас...кои на ден пред утакмица си измислуваат 3023123134у92352578237523742и364293742937 работи и си вадат алиби.
Да, баш ќе видиме шо ќе се деси утре, а сега наспиј се, издркај го, измиј го и пак легни си да спиеш.
И....д....а....ќ....е.....з....а....б....о....р.....а.....в.....е.....в.....д......а.....т.....е.....п....о....з....д......р.....а.....в.....а......м.... П.....о.....з.....4........е
Панче....:kesa:
Ц ц ц ц....значи какви не глупости изнапишавте. Некое баце ќе потплаќало џандари и обезбедување да ве тепаат, ќе иделе Чкембари да ни помагаат. Ц ц ц ц!!!!!
А и биди сигурен дека ќе дојдиме, не се плашиме ко вас и не си вадиме предвреме алиби.
Со почит, Феномен.
Порака од другар ви Ицко, кој за жал е баниран, ама сакаше да ви каже нешто.