Уффф ова ме заплаши малце ...искрено уахуахуахауахаКе победат ЛОЗАРИТЕ, ни кошаркари ни судии... Господ нека му е на помош на ЦПБ во Јасмин, а исто и на играчите...
Око за око, заб за велица...
е така...ова е чисто превентивно...
Уффф ова ме заплаши малце ...искрено уахуахуахауаха
владе ке не тепа сите да бегамеееее...
еј откажана е посетата у кавадарци ке не тепаат хахахахахахаха
ма како ке ве исплескаме и таму....што ке не мавате со упаљачи и пари...и што после...ке ја запалиме салата...ке тепаме се и старо и младо и мушко и женско...ако глеаме реално....
Ја пипе најголем мафијаш на град поголемо нема...ке е*ам и маче и куче ке еб*мхахахаха... и мачор ке ебам... како шипо на клипот...
Gi citam postovite na CPB i nemoze da gi svatam sto pisat samo me smeeea :pos2:.
Pa utre za FENi site ce igraaat a vie ce izgubite minimun so 15 kosa razlika i ne mi e jasno kako moze uste da ocekuvate deka ce ja osvoite titulata koga ce ve resime na vas teren vo nedela:baeh:.
Nova dominacija vo Mak basketot narecen FENI INDUSTRI
ne zbori pred vreme posto nisto ne se znaeGi citam postovite na CPB i nemoze da gi svatam sto pisat samo me smeeea :pos2:.
Pa utre za FENi site ce igraaat a vie ce izgubite minimun so 15 kosa razlika i ne mi e jasno kako moze uste da ocekuvate deka ce ja osvoite titulata koga ce ve resime na vas teren vo nedela:baeh:.
Nova dominacija vo Mak basketot narecen FENI INDUSTRI
Кој фрлал запалки?Па на врата и цигарите ги собраа не па запалките...Управата на Фени, ќе треба да плати вкупно 16.000 денари, и тоа по 6.000 денари за неспортското навивање на своите навивачи, како и за фрлањето запалки на теренот од нивна страна. Останатите 4.000 денари се за техничките грешки на Иван Бошњак и на Златко Гоцевски.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Не бе брат ти со се исплаши одма да го ебам ви само дојдите после за натаму наш проблем е мислам МИЛИЦИЈАТА ке неможе да ве изваде но немојте сега да ве плашиме виа само дојдите ве чекаме утре АБЕ ЦЕЛО КАВАДАРЦИ ВИ Е НАЛУТЕНО БЕ позз немојте да не дојдите ако сте мажи ве чекаме :smir::smir:abe sto slusam muabeti toj mangupoit so jadel kutek u sk neznam faca nekoja u kav e imal mn pari ke potplatel obezbeduvanje i policja neso samo da jademe kutek???!!! tocno e toa???? ako e tocno kolku ste samo ocajni znaci nemozete vie pa so obezbeduvanje i policija se sluzite i posle SKOPSKI PICKI SME BILE BOZEEE ali toa e ve svakam pozz
Ke dojdeme nie,i ke go zapalime celo kavadarci haha kolku ste opasni pa i bratcinjata ckembari ke vi dosle na pomos:pos2: aj bidete pozdraveni do utre a utre ke bide "doslja noz do kosku" nie ke dojdeme iako doznavme deka najverovatno nema da ni bide dozvolen vlez vo sala no ne e vazno doagame,a vie dali ke dojdete vo nedela i toa ke go vidime:smir::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Не бе брат ти со се исплаши одма да го ебам ви само дојдите после за натаму наш проблем е мислам МИЛИЦИЈАТА ке неможе да ве изваде но немојте сега да ве плашиме виа само дојдите ве чекаме утре АБЕ ЦЕЛО КАВАДАРЦИ ВИ Е НАЛУТЕНО БЕ позз немојте да не дојдите ако сте мажи ве чекаме :smir::smir: