Фан Клуб : Фени Индустри

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
биче страшно откриче... хахахха луди сте бе... ајде баш сакам да ве упознаам у четврток... :smir:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ке победат ЛОЗАРИТЕ, ни кошаркари ни судии... Господ нека му е на помош на ЦПБ во Јасмин, а исто и на играчите...
Око за око, заб за велица...:duel::tapp:

е така...ова е чисто превентивно...
Уффф ова ме заплаши малце ...искрено уахуахуахауаха
владе ке не тепа сите да бегамеееее...
еј откажана е посетата у кавадарци ке не тепаат хахахахахахаха
ма како ке ве исплескаме и таму....што ке не мавате со упаљачи и пари...и што после...ке ја запалиме салата...ке тепаме се и старо и младо и мушко и женско...ако глеаме реално....

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Уффф ова ме заплаши малце ...искрено уахуахуахауаха
владе ке не тепа сите да бегамеееее...
еј откажана е посетата у кавадарци ке не тепаат хахахахахахаха
ма како ке ве исплескаме и таму....што ке не мавате со упаљачи и пари...и што после...ке ја запалиме салата...ке тепаме се и старо и младо и мушко и женско...ако глеаме реално....

хахахаха... и мачор ке ебам... како шипо на клипот...

1,30 sec

Член од
31 март 2009
Мислења
57
Поени од реакции
3
Gi citam postovite na CPB i nemoze da gi svatam sto pisat samo me smeeea :pos2:.
Pa utre za FENi site ce igraaat a vie ce izgubite minimun so 15 kosa razlika i ne mi e jasno kako moze uste da ocekuvate deka ce ja osvoite titulata koga ce ve resime na vas teren vo nedela:baeh:.
Nova dominacija vo Mak basketot narecen FENI INDUSTRI

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Gi citam postovite na CPB i nemoze da gi svatam sto pisat samo me smeeea :pos2:.
Pa utre za FENi site ce igraaat a vie ce izgubite minimun so 15 kosa razlika i ne mi e jasno kako moze uste da ocekuvate deka ce ja osvoite titulata koga ce ve resime na vas teren vo nedela:baeh:.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
ne zbori pred vreme posto nisto ne se znae

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ke ne tepale bozeee aj dosta se palite be smesni ste premnogu ali toa e toa za toa postojat KAVADARECKI FALBI :pos2::pos2::pos2::pos2:

Z

ziko bt

Гостин
Управата на Фени, ќе треба да плати вкупно 16.000 денари, и тоа по 6.000 денари за неспортското навивање на своите навивачи, како и за фрлањето запалки на теренот од нивна страна. Останатите 4.000 денари се за техничките грешки на Иван Бошњак и на Златко Гоцевски.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Управата на Фени, ќе треба да плати вкупно 16.000 денари, и тоа по 6.000 денари за неспортското навивање на своите навивачи, како и за фрлањето запалки на теренот од нивна страна. Останатите 4.000 денари се за техничките грешки на Иван Бошњак и на Златко Гоцевски.
Кој фрлал запалки?Па на врата и цигарите ги собраа не па запалките...

За шишето не пишува ништо а?

ЕДИТ
Ок не видов на другата тема

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
abe sto slusam muabeti toj mangupoit so jadel kutek u sk neznam faca nekoja u kav e imal mn pari ke potplatel obezbeduvanje i policja neso samo da jademe kutek???!!! tocno e toa???? ako e tocno kolku ste samo ocajni znaci nemozete vie pa so obezbeduvanje i policija se sluzite i posle SKOPSKI PICKI SME BILE BOZEEE ali toa e ve svakam pozz

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
abe sto slusam muabeti toj mangupoit so jadel kutek u sk neznam faca nekoja u kav e imal mn pari ke potplatel obezbeduvanje i policja neso samo da jademe kutek???!!! tocno e toa???? ako e tocno kolku ste samo ocajni znaci nemozete vie pa so obezbeduvanje i policija se sluzite i posle SKOPSKI PICKI SME BILE BOZEEE ali toa e ve svakam pozz
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Не бе брат ти со се исплаши одма да го ебам ви само дојдите после за натаму наш проблем е мислам МИЛИЦИЈАТА ке неможе да ве изваде но немојте сега да ве плашиме виа само дојдите ве чекаме утре АБЕ ЦЕЛО КАВАДАРЦИ ВИ Е НАЛУТЕНО БЕ :duel::duel: позз немојте да не дојдите ако сте мажи ве чекаме :smir::smir:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
дакар другар ама ние не сме ко вас... мислиш дека се плашам дека цело село ми е налутено... нека дојде да ме акне мене да видиме кој е кој... ние не сме ко вас... ве внесуваат и изнесуваат 5 минути пред и после утакмица... налутено ни било кавадарци...па шо к**... али ако се деси некој к**шлус кај вас... у недела утакмицата е у скопје... па тек тогаш ке се види кој е кој... кој ке дое нема да си отиде...а тој дечкото ако сака и чак норис нека го најми да не тепа... нема проблем... нема љутиш... али послем.... поздрав од мене... до утре... и да дополнам уше нешо.. мене ми е стварно глупо вака да се препукуваме преку на форум со закани... ке се види шо ке се деси утре...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
NE SE PLASAM JAS BE ME BOLI KUR MENE SO E KAKO E AMA VIE STE PICKI BE ZIVI KE ME JADEME AKO SAMO VIE DOJDETE BEZ DZANDARI I OSTALO INACE DOAGAME NE SE SEKIRAJ SAMO DA NE PUSTAT U S(t)ALATA
BTW ISKRENO SE PLASAM PREMNOGU AMA NEKAM DA PRIZNAAM :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Не бе брат ти со се исплаши одма да го ебам ви само дојдите после за натаму наш проблем е мислам МИЛИЦИЈАТА ке неможе да ве изваде но немојте сега да ве плашиме виа само дојдите ве чекаме утре АБЕ ЦЕЛО КАВАДАРЦИ ВИ Е НАЛУТЕНО БЕ :duel::duel: позз немојте да не дојдите ако сте мажи ве чекаме :smir::smir:
Ke dojdeme nie,i ke go zapalime celo kavadarci:vozbud: haha kolku ste opasni pa i bratcinjata ckembari ke vi dosle na pomos:pos2: aj bidete pozdraveni do utre a utre ke bide "doslja noz do kosku" nie ke dojdeme iako doznavme deka najverovatno nema da ni bide dozvolen vlez vo sala no ne e vazno doagame,a vie dali ke dojdete vo nedela i toa ke go vidime:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom