Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ц ц ц...Стојко, па ти пратеше ли шо се дешаваше после победата на Барселона....а можеше ли да замислиш шо ќе се случеше ако загубеше?
Тие баш сме си мирна нација, во светот цели градови страдаат после утакмици...:smir:
Ти зборам јас за кошарка.Гледаш Евролига или било што друго , си видел во некоја сала да летаат запалки и други тврди предмети ?

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Ти зборам јас за кошарка.Гледаш Евролига или било што друго , си видел во некоја сала да летаат запалки и други тврди предмети ?
WELCOME TO MACEDONIA ! ! !
WELCOME TO OUR REALITY ! ! !
шо друго да кажам... :toe:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ај бе феномен ова не се брои у европа... ова ти е балкан... диви луѓе... јес да има ова и у европа али ретко ретко... кај нас на секоја утакмица се дешава...мислам на вчерашниов настан... а кај нас вака на терен да се спукаат... у моментот ке срипаш ко шо се ниски трибините има општонародна туча да настане... па после ке има и суспензиии...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро де сега , не ми беше муабетот за балканот :)))
Баш пред 2-3 недели гледав на нет Олимпијакос-Панатинаикос , ц.ц.ц.ц....Здивеа навивачите на Олимпијакос , и на крај немаше што да прават играчите на Панатинаикос застанаа на центар на игралиштето и околу нив обезбедување:pos2::pos2:
Ај да не ја носиме темата у ПМ :)))

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Па сеа за кого како....ние направивме за да си зееме титула...гледаш пожртвувани навивачи што ти се викаат...јес да изедов еден пендрак ама се исплатеше (Панче знае зошто) хахахаха така да следната без 3ца играчи ке ве напраиме салата...и ни останува да си славиме дома :)
Best Wishess!!!!!!
Е алал да ви е на пожртвуваноста...не може тимот ваш да не тепа на терен, па ај со упаљачи очи да им извадиме.
Тоа само кажува колку сте усрани и исплашени од пораз.
Само да нема плачење ако Чемата игра, а ќе игра веројатно.
Исто и Бошњак, кој ако воопшто добие некоја казна, ќе биде парична која чичко Амир ќе си ја плати.
Тиња навивачи сте, нема што...:toe:
Па и место да се срамите за дешавката со Чемата, уште и се фалите...браво!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
PO OBICNA PUBLIKA?!!! STO PODRAZBIRAS KAZI MI POD TOA OBICNA??? PA KE PRAIME MUABET POSLE

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
А бе како иде песната на Лозари... Феноменално ??? така нешто и уште една што ја пееа?

Член од
20 октомври 2008
Мислења
99
Поени од реакции
0
Feni zasluzeno si pobedi vo skopje samo nezasluzeno ni gi ispovredija igracite.

едитирано од модератор...ти кажав по ПП...

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
трале седи мирен... играчите не беа повредени од навивачите него у игра сите се испомаваа... не мора сеа да се вадиш за да моеш на утакмица да ги маваш нашите... :helou:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ostaj go be so se zamaras so nego neka mava sto saka neka praj samo najloso e so ne svaka zs se desi toa u gradski park??? Dali onaka deka izguboivme ili deka cela sezona koa se idese kaj niv na gostuvanje oni bea cvekinja za mirisanje

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Феноменоменално ве ебеме
Феноменоменално се осеќаме
Феноменоменално ни го испуши
Дивна Пешиќ од Кавадарци.