Не брате,Кол е играч за Чековски-Гоцевски и цела компанија тама,ама оваа година ако остане ќе ја нема доволната минутажа и нема да е тој што беше слушај ми го зборот.Кол ќе е многу послаб од лани.:helou:Хахаха, се плашат од Кол, пак ќе им дава по 37 поена
ti pa na koj si nasol da mu objasnuvas.cekaj prven oni neka si najdat sponzor pa posle ke pravime muabet za KK STRUMICA,a ne samo da vika deka KOL ke nema minutaza,feni vaka,feni naka :salut:Кол ќе немал минутажа, од каде ваков заклучок, не е воа Струмица со еден центар и еден крилен центар цела утакмица да игра, ќе има ротација, имаме ние повеќе 4-ки и 5-ки у ротацијата, плус тоа Кол може да игра и 3-ка
Kако да не лудувам бе????Па гледаш ли што пишуваш.Не брате,Кол е играч за Чековски-Гоцевски и цела компанија тама,ама оваа година ако остане ќе ја нема доволната минутажа и нема да е тој што беше слушај ми го зборот.Кол ќе е многу послаб од лани.:helou:
П.С Не сакам да лудувате на мојот пост:pos2:,сепак тоа е само мое мислење.:wink:
Па добро ако не разбираш доволно македонски извини...Реков дека ќе ја нема истата како што ја имаше лани...Сепак тоа е само мое мислење..Дека Кол нема да биде истиот тој што беше лани...Kако да не лудувам бе????Па гледаш ли што пишуваш.
Јас се прашувам дали Кол ако продолжи вака ќе добие и македонски пасош и ќе заигра за Македонија а ти ми кажуваш дека таков класа(за нас) играч би немал минутажа.Не знам што уште не ќе слушнам од тебе.
Можеби дека Хаџивасилев земал американски пасош и ќе игра за Америка на ЛОИ
точно е тоа.се зборува дека ако Кол остане во фени и оваа година(а еве и остана)ќе добие македонски пасош и ке игра за репрезентацијата.нормално доколку тој прифати.ова не е од сега, за ова се зборува многу поодамна во градов! а за тоа што викаш христов и јас баш не мислам така затоа то чековски е земен во фени за напротив кол да биде поотворен за да мозе и да влегува во рекетот а и да биде послободен за позиција од 3 поени. поззKако да не лудувам бе????Па гледаш ли што пишуваш.
Јас се прашувам дали Кол ако продолжи вака ќе добие и македонски пасош и ќе заигра за Македонија а ти ми кажуваш дека таков класа(за нас) играч би немал минутажа.Не знам што уште не ќе слушнам од тебе.
Можеби дека Хаџивасилев земал американски пасош и ќе игра за Америка на ЛОИ
Ок бе брате тоа нека остане твое мислење,јас имам друго:wink:точно е тоа.се зборува дека ако Кол остане во фени и оваа година(а еве и остана)ќе добие македонски пасош и ке игра за репрезентацијата.нормално доколку тој прифати.ова не е од сега, за ова се зборува многу поодамна во градов! а за тоа што викаш христов и јас баш не мислам така затоа то чековски е земен во фени за напротив кол да биде поотворен за да мозе и да влегува во рекетот а и да биде послободен за позиција од 3 поени. позз
Мислам дека нема шанса против Мејси...А овде е и Стак и Вилкинсон и Вашингтон кој се сепак класа за Кол.Нема да биде лошо Кол да биде навлечен на репрезентацијата, јас за тоа оддамна зборував и во една друга тема не ми текнува само која.
Мислам дека нема шанса против Мејси...А овде е и Стак и Вилкинсон и Вашингтон кој се сепак класа за Кол.
Стак да ја нема повредата,Кол е подобар од него?:pos2:Вилкинсон?Па ти знаеш ли каде игра Вилкинсон?Те молам немој вакви муабети Кол по јак од Вилкинсон:pos2::pos2:Жими ваквото класа за Кол, ај за Вашингтон да речам ама другите двајца не се ништо појаки од Кол.
А Мејси е ѕвериште, тука нема збор, дефинитивно заслужува да игра за репрезентација, мислам сепак игра у Реал.