И шо е саа смешно тука? ох брее... ак имаш нешто паметно пиши, ак не ќути и чити само...Нека си остане , добар е тренеров ништо не му фали :pos2:
Сосе чекори...која тројка само судија на КФЕ и никој друг може да ја признае.alo decki na forum na feni ste!!vakvi muabeti tamu na vasiot fan klub.sega ako vi ja zbrca trojkata na sekudna na krajot ne znaci uste da placete i provocirate na nasiot fan klub!:nenene:
Тоа е веќе друга приказна..Сосе чекори...која тројка само судија на КФЕ и никој друг може да ја признае.
Кога дојде Гоцевски кај нас направи договор за само една сезона, но пред околу 2 месеца договорот му беше продолжен за уште една сезона, исто како и со Кол..Ај мир не ја матете водата..
.Кога некој од вас ќе знае да игра кошарка како Самарџиев тогаш нека суди..дотогаш..гледајте
Тоа е веќе друга приказна..
Туку некој од тие што се упатени кај Лозари да ми каже дали е точно дека Гоцевски имал само едногодишен договор..реков некој од упатените..
Фала за информацијата..инаку еве потврда за Чековски и Фени...на бугарски е ама ќе разберете...Кога дојде Гоцевски кај нас направи договор за само една сезона, но пред околу 2 месеца договорот му беше продолжен за уште една сезона, исто како и со Кол..
Текстот е од gong.bgБившијат баскетболист на б'лгарскија шампион ЛукОјл Академик Георги Чековски може да подсили един от б'дештите участници в Балканската лига Фени Индустри.
Старши треньор'т Емил Рајкович п'к остава на своја пост и следваштија сезон, пише местнијат вестник „Вечер”.
В р'ководството на новија шампион на Македонија не кријат, че са доволни от работата на специалиста и неговото оставане било нај-правилното решение.
От клуба обаче не потв'рждават дали интерес'т к'м екс-играча на „студентите” Чековски е сериозен и дали баскетболист'т може да смени Украјна, к'дето се подвизаваше миналата година с родината си.
Tочно така Гоцевски имаше договор на една година со можност да се продолже на уште една и тоа се случи и тој е играч на Фени и одгодина и нема што повеќе да се дискутира за него јас мислам ако Струмица е спремна да плате нека го земе кеш добро би ни дошол.:salut:informacijata za gocevski deka ostanuva vo feni ja procitavme na stranata na agencijata na gramatikov.sega ako oni ne lazat ve lazime i nie vas....:lazgo:
xeexexe...Aj molimte...Lani kade bevte.Aj prelistajtte si gi stranite od vasiot fan klubi vidi sto tocno ste pisuvale lani.Bez pristrasnosti ke ve molam.A toa ubavina e relativna stvar...Koj go e** gocevski me bole oti go prodolzil dogovoro edno mu davam raka na gocevski so pogrozen covek od nego nemam videno